IT Kutak - raznorazno pitanje
  • l

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/clarityfilter/
    ja nisam probao ali svidja mi se ideja.unesete ime koga necete da gledate na netu i extenzija bluruje sadrzaj kad se on pojavi

• Cara™

f.lux automacki softver za monitor ko neće da oslepi ko ja majmun (free)

• celtic

f.lux koristim godinama. Ljudi kažu da isto treba uraditi na telefonu, ali mi je žućkasta boja na malom ekranu bezze.

• Cara™

Treba na oba ako buljis po ceo dan

• 6

Мени се свиџа жута боја на екрану, и тако ми је постављено на мобилном.

• Cara™

govno je jer nije smart, negde sam stekao utisak do sada da kada tv vuce signal preko hdmi nema taj performans sa procesuiranjem grafike kao kad vuče preko lan direkt

• Cara™

ako ti treba samo displej bacanje para bukv skoro sam uzeo nekog vivaxa 43 polovnog za 8k.

• Cara™

znači smartaru neku gledaj i onda izbaciš ona smart tv box govna

• Cara™

*smartaru android ne neka govna

• Скелетор

Pa ok svaka marka ima neki svoj OS kažu LG ima najbolji zaboravio kako se zove sad, al generalno ovaj filips isključivo zbog ambilajt jer to je njihova tehnologija a i video to kod kumare doduše neki stariji filips al ogroman baš i dobra fora sa tim osvetlenjem pozadinskim što baca na zid

• celt

Smart ne smart nebitno, ako ima nesto ekvivalentno sa OLED ekranom uzmi to jebes ambilajt samo svetleci gimmick.
    LG ima modele sa oled ekranima, imam jedan ne znam napamet koji al veliki i tanak, slika nebo i zemlja u odnosu na LCD

• Cara™

ima svoj os al onda si limitiran da instaliras kojesta jer ne prihvata android aplikacije
    sto znaci da si osudjen na taj njihov bedni store i neces istaliras recimo nesto tipa film plus ili brauzer neki tipa brave bez reklama da ti radi jućub

taj ambilajt je cista kozmetika jebo to, imaš na temu to pručiš za bilo koji tv da imaš za slavu da ukljucis

• Cara™

Smart ne smart nebitno

kako nebitno, ne daje isti kvalitet slike ako sam obrađuje signal ili vuče sors jebem te

• Скелетор

Jeste to kelte al tebra ne daje mi se +700€ za tv i to najjeftiniji OLED na tržištu ovde

• Cara™

samo bilde daje te pare za plastikaju

*kinesku plastikaju

• Скелетор

Dobro ću gledam još neke do fazon 300€ max plafon sve preko toga sviranje kurcu proseravanje

• Cara™

znam da ortak nista nije mogao da instalira na tom nekom hisense smartu sa svojim os sve je zaključano i ofišl je sav sadržaj. Nači kad pustiš jućub jebu te reklame i ostali spam onda ti bolje dođe da imaš taj android box gde možeš sam da instaliraš šta ti treba

znaci treba gledati neki os koi podrzava .apk. U suprotnom ne treba ti smart samo gledaj dijagnolau, rifreš i rezoluciju/osvetljenje nači primarne karakteristike

https://i.ibb.co/hRq7Rx29/Screenshot-2025-11-24-234351.jpg

i ovaj titan sa filipsa ne može instalira apk

• Galantni kosovac

Imao sam ja philips ambilight, uzeo pre tipa 5 godina, dao matorima eno radi i dalje super. Ambilight super stvar, mozes da podesavas da reaguje na sliku, zvuk, staticna boja, a mozes i da ugasis. OS koji ima svakako podrzava Netflix, YT, amazon i sl, dakle sve ono sto mladez iste, naravno ako ti je to bitno.
    Na tvom mestu bih jurio neki hisense ili tcl, bilo brdo nekih popusta sad, mini LED po mogustvu za vrh kontrast i hdr, mislim da je imalo i za 50k da se nadje. Ono sto nisi rekao je budzet, velicina i namena

• Cara™

jel ide i pretplata na taj hajsens za jućub gratis lol

• Galantni kosovac

Ne ide kao sto ne ide ni za jedan tv, o cemu pricas ti

• Cara™

Galantni de radis u gigatronu ili tehnomaniji?

• Cara™

brt pa svi ti uredjaji podrzavaju netflixe i govna, pitanje je da li fercera van okvira.

Skeletor gleda nesto do 300e, koliko vidim nebitno mu da bude smart, 43 inca da bude, da ima taj fensi ambilajt ocigledno mu to najvaznije od svega lol

• Cara™

nije rekao ono ključno a to je šta planira da gleda, vrv ima neki mts box koji planira da udžeka u to govno da može gleda rts tekme i neke filmove na b92

• Cara™

toeto rispektara

još 5dina garancije, ćao ćaci

• Cara™

rešili smo henzou kolica jok nećemo skeliju tevea

• Скелетор

Poručen fala na pronalasku
    Jes da bi mi vise odgovarao 43'' al nema takva veličina na stanju nigde

• Скелетор

Brt tv ću koristim za gledanje tv programa i ponekad pustim film na laptop prebacim na tv ekran i to je to

• Cara™

Za 50inca 4k smart jos nije neki vox fox vivax 300jura da se veselis

• Cara™

Mada ti foxovi su neunistivi

• Скелетор

Eo trenutno iam samsung neki star preko 10 godine 34'' nije čuo šljaka ko prvog dana mislim da mu i prve baterije još alkalne neke no name samo jbg imam onaj box supernova jer tv nema onaj dekoder u sebi, vreme za fensi zamenu

• Cara™

Imo ranije filipsa nekog crko za dve godine, samsung neki nakon godinu izbledeo panel tako da ta pRemIjuM govna ne vrede nista bacanje para

• Galantni kosovac

Onaj moj filips imao daljinac sa punom qwerty tastaturom sa zadnje strane, lagano bilo da kucas u pretrazi na yt i slicno, ne znam sto su izbacili to

• Скелетор

Vrv zato što su pederi