imam problem. Uključio sam NOD32 da mi prekonroliše komp i našao mi je neko čudo, evo teksta
File D:\System Volume Information\_restore{4B42D907-14A7-4287-9FD3-CA1D8E8C11E2}\RP560\A0107410.exe is infected with application Win32/Adware.ADON. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.
šta da radim, a da ne zajebem nešto?
- p
pise da instaliras pustis ga da skenira sve particije i sve strpas u karantin
- p
i da posto se download najverovatnije placa bar sa tog linka pogledaj da istoimeni program skines sa nekog drugog sajta

Evo ovde da pitam ,
Zadnjih par dana me konekcija zestoko zajebava , a posto pretezno igram haxball to se odrazava na lag u igri . Trebalo bi da radi brze , ali konstantno zajebava . Imam Telekom ADSL , koji vec paket ne znam , jedino sto znam da je download max oko 150 Kb/s i upload negde 20 kb/s .
Da li je jebeno do mene i kako to da sredim posto sljaka ko govno .- pEvo ovde da pitam ,
Zadnjih par dana me konekcija zestoko zajebava , a posto pretezno igram haxball to se odrazava na lag u igri . Trebalo bi da radi brze , ali konstantno zajebava . Imam Telekom ADSL , koji vec paket ne znam , jedino sto znam da je download max oko 150 Kb/s i upload negde 20 kb/s .
Da li je jebeno do mene i kako to da sredim posto sljaka ko govno .vise faktora :
1nesto vuce protok,torrent ili antivirus update.
2 konekcija slaba www.speedtest.com
3 mozda je flesh-a pokusaj da skones novi adobe player
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.