Problem sa virusom
  • Korle

imam problem. Uključio sam NOD32 da mi prekonroliše komp i našao mi je neko čudo, evo teksta

File D:\System Volume Information\_restore{4B42D907-14A7-4287-9FD3-CA1D8E8C11E2}\RP560\A0107410.exe is infected with application Win32/Adware.ADON. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.

šta da radim, a da ne zajebem nešto?

• Триша

Možeš li da karantiraš ?

• Korle

Ne, samo mi nudi opciju "leave".

• Триша

E.... onda... ne znam.

• Earthworm Jim

Obriši ga ručno ako može. Ako ne može skini anloker.

• Триша

Problem je što ne znaš šta može da se obriše.... Ako je nešto vitalno...

• Korle

Hvala za anloker, ali malopre sam ga obrisao jer se baš u njemu nalazio virus. Kako, ne znam. :)

• Earthworm Jim

Pa jbg, skini opet. Nedovoljno sam haker da znam nešto više od ovoga. :)

• Korle

Hvala brate. Jel da ga samo skinem, instaliam i pustim?

• Korle

Sad videh, ima detaljan opis.

• p

pise da instaliras pustis ga da skenira sve particije i sve strpas u karantin

• Korle

Hvala još jednom:)

• p

i da posto se download najverovatnije placa bar sa tog linka pogledaj da istoimeni program skines sa nekog drugog sajta

• Purasevic

Evo ovde da pitam ,
    Zadnjih par dana me konekcija zestoko zajebava , a posto pretezno igram haxball to se odrazava na lag u igri . Trebalo bi da radi brze , ali konstantno zajebava . Imam Telekom ADSL , koji vec paket ne znam , jedino sto znam da je download max oko 150 Kb/s i upload negde 20 kb/s .
    Da li je jebeno do mene i kako to da sredim posto sljaka ko govno .

• Vučica21

Ne znam za Nod32. Taj mi je bio komplikovan za korišćenje pa sam prešao na Avast. Posle skeniranja mi pokaže koji je virus i da mi komande "delete" i "move to chest". Pokušaj sa Avastom, da se ne njakaš sa Nod-om.

• Jericho

imam problem. Uključio sam NOD32

Meni je vec ovde sve bilo jasno. Predji na nesto bolje, NOD je rupa. Uvek me sokira kad vidim da se visoko kotira u nekim rejtinzima, a gde god sam video instaliran NOD, nailazio sam na viruse.

• p

Evo ovde da pitam ,
    Zadnjih par dana me konekcija zestoko zajebava , a posto pretezno igram haxball to se odrazava na lag u igri . Trebalo bi da radi brze , ali konstantno zajebava . Imam Telekom ADSL , koji vec paket ne znam , jedino sto znam da je download max oko 150 Kb/s i upload negde 20 kb/s .
    Da li je jebeno do mene i kako to da sredim posto sljaka ko govno .

vise faktora :

1nesto vuce protok,torrent ili antivirus update.
    2 konekcija slaba www.speedtest.com
    3 mozda je flesh-a pokusaj da skones novi adobe player

• Purasevic

Hvalav , ali ne verujem da je to .

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.