Problem sa licem
  • perinho

Evo već dve godine kako baba ne može da me oženi, jer mi lice izgleda k'o milka s' lešnicima.
    Išao sam kod 300 kozmetičara, cedili me, udarali mi neki laser, sve i svašta. Ništa nije pomoglo.
    Nije da mi je lice u nekom haosu, ali uvek imam barem 10ak bubuljica, pretežno po obrazima i zulufima. I ne prestaju da izlaze, koliko god ih cedili i lečili.
    Aj bez trolovanja i zajebancije, ako ima neko iskustva da mi preporuči neki narodni lek, tablete, kreme, šta god.

• perinho

Manče, mazo sam. Bude bolje nedelju dana, pa razviju imunitet, lebimjebem

• Шљиворад Тртовић™

Izbaci slatkiše i grickalice, znači nikako čokolada, kikiriki i čips. I nađi nešto da jebeš, ozbiljno. Ja nisam im'o bubuljice kad sam jeb'o.

• M

Onaj apotekarski klindamicin? Ima jedan dobar dermatolog u gradu, leči mog ortaka, smirilo mu se lice brda, a baš je u kurcu bio.

EDIT: Mislim ako si iz Beograda lolol.

• paninaro

Izbaci slatkiše i grickalice, znači nikako čokolada, kikiriki i čips. I nađi nešto da jebeš, ozbiljno. Ja nisam im'o bubuljice kad sam jeb'o.

+1
    i batali klabing.

• perinho

E, pa u zadnja dva meseca čokoladnu prob'o nisam. Veverice, vrlo konstruktivan predlog, lolo

• СМарко

Не знам за јебање јер не јебем, али ове чоколадице, пичке материне и тако то утичу доста на бубуљице. Избачи та срања дако се повуку.

Можда једноставно имаш такво лице, ко ће га знат'.
    Боли те курац за пар бубуљица :)

• perinho

Manče, apotekarski sam korisio, da. I iz Niša sam, jebiga

• Слепи

Иди до дерматолога у Авалску 13 на Врачару, био сам код њих прошле године. Смутили ми неке премазе за цуфа, премажеш пар пута дневно и за пар недеља вугла ти лепша него икада. Преглед је 600 кинти валда, ал вреди.

• M

Не знам за јебање јер не јебем

KAKO IZLAZIŠ SA SAŠOM GREJ, A NE JEBEŠ JE?!

• Gazimudo

Seba med sapun. Njime peres lice ujutru i uvece. Mozes i jos jednom u toku dana ako si bas zagazio. Mene je baba ozenila,a bas sam grozan bio.

• M

Moja keva kaže seljački sapun, ja nzm, burazer mi ima problema brda, sad je kupio Milojevića ovog, smirilo mu se malo, probaj.

• perinho

Gazimudo, koristim ovaj Merimin. Mogu i sebin da probam.
    Dajte nekog niškog dermatologa, ako zna neko, lolo

• msmojne

Rokutan sigurno pomaže, ali ako kreneš sa tim tabletama, moraš redovno da se kontrolišeš kod doce...

• Шљиворад Тртовић™

Imam drugara koji ovako nema bubuljice, al mu izađu ako pojede dve kockice čokolade, ili nešto slično i to u roku od 15 minuta. Oće i od gaziranog i masnog, jebiga.

• msmojne

mislim dok ti traje terapija...

• perinho

E, za taj rokutan sam svašta čuo.

• Бохор

Kako grešite poentu. Čokolada ne sme naravno al sinovac dideš ti na ispitivanja razna da vide oni koje je žarište u organizmu koje stvara bubuljice. Možeš da ih zalečuješ doživotno al ih nećeš izlečiti.

• perinho

Boxere, fora što kod bilo kog dermatologa da odem, on mi preporuči da privatno dođem kod njega u salon, da me "cedi". Niko neće propisno da me leči. Govečad doktorska

• Радјард Куплунг

sinovac dideš ti na ispitivanja razna da vide oni koje je žarište u organizmu koje stvara bubuljice

+1
    Мени су летос нашли у епидермису младунче жар-птице.
    http://static.skynetblogs.be/media/106968/344_0b88e142c68cd287016f062c8bc5e783.jpg

• msmojne

Hormoni tu igraju glavnu ulogu...

• celt

ti ko charles bukowski, on kaze imao takvo lice kad bio u pubertetu.

proci ce te kad omatoris malo. onda pusti bradu, da se ne vide krateri i tolko.
    devojke i onako ne vole cosavi bejbifejs.

• perinho

Aj ću da odem sutra u studentsku, da vidim neko da me pogleda. Jbm li ga više...

• Томдрил Мерилин

Kakvo balekanje, strašno :)

• Бохор

Hormoni care, hormoni. To reši i nema zime.

• Бохор

Jebo ne jebo posle nema bubuljica.
    EDIT: koliko ti je godinica?

• Радјард Куплунг

Највероватније ћеш морати да пијеш тестостерон у капсули.

• bojanboj

Zovni profesora Milojevića nek ti ih lično cedi.

• Fender Stratocaster

Уради тест толеранције на храну. Мислим да се на ВМА то ради. Можда постоје неке намирнице на које си алергичан или нетолерантан. Плус, што храна пуна адитива може да ти утиче на све то. Можда ти је све то реакција на неки од адитива и конзерванаса који се користе у прехрамбеној индустрији. Не знам колико имаш година, вероватно си доста млађи од мене, раде ти хормони, али и поред тога исхрана доста утиче. Ти можеш да поједеш чоколадну торту коју неко направи код куће, јер је здравије да то једеш него чоколаде Ш-квалитета, а које можда садрже адитиве и конзерванасе који ти сметају.

• perinho

19 godina. Računam da bi do sada trebale da prestanu

• Kuzman92

brate imao sam problema koliko hoces sa tim kupi kremu od chajevca jebe kevu koliko je dobra.

• Бохор

Lepo računaš, nije do toga. Samo ispitivanja da se vidi zašto izlaze i izbegavaš posle šta ne smeš. Uzdravlje i pozdravi kotkuće.

• msmojne

Brate, ako konstantno budeš mislio na to nabićeš sebi kompleks, one će i bez lekova morati da prođu a ti gledaj da ih ne čačkaš puno da ne napraviš kratere.

• Kolfild

Okini ruke, da ne cacas, jer onda se to sve raspicka

• .Vule

Ja muku mucim sa tim nekoliko godina, batalio sam mazalice i te kurce, nema šta nisam koristio, od Milojevićevih krema do kozmetičara, ali nista, malo se smiri pa opet. Sad vremenom i samo prestaje

• perinho

Ma ne znam, mnogo dugo traju. Još od kraja osnovne.
    Otići ću kod lekara duradi neko ispitivanje, ću izludim ovako

• СМарко

KAKO IZLAZIŠ SA SAŠOM GREJ, A NE JEBEŠ JE?!

Јебаћу вам сунце :Д

• perinho

Inače, znam cure koje piju pilulu za kontracepciju, čisto zbog lica. Sve ih očisti, jer im smanji rad hormona. Jbm li ga šta ja da pijem onda, lolo

• Радјард Куплунг

Већ сам ти написао изнад:

Радјард Куплунг
    Највероватније ћеш морати да пијеш тестостерон у капсули.

Проверено ради, а и курац ће почети да ти се диже.

• Drug Raja _-_

Ja sam čit'o negde da čokolada nema veze sa bubuljicama, tako da ih slobodno žderi, a i sam kažeš da ti idalje izlaze iako više ne konzumiraš grickalica tako da žderi i to.

• perinho

Rajdare, ja mislio zajebav'o si se.
    Možda mi se i brada progusti, izgledam ko tifusar kad je pustim, lolo.
    Mada, ne znam koliko je uzimanje testosterona sigurno. Nikad nisam čuo da je neko tako lečio bubuljice

• Радјард Куплунг

Нисам ни ја чуо, ал контам да не може да штети.

• msmojne

Pa valjda treba da se snizi nivo testosterona...

• Скелетор

fala bogu nisam nikad imo problema s bubuljicama, osim onih pubertetskih, a i to nije bio problem.
    e sad, ortak jedan, mislim da počele da mu niču još u vrtiću, i vuko ih doobrih 15 godina, lice vrelo kao žar hehe. svakakve kreme mazao, vračale mu zimbabve, ništa nmu nije pomoglo.
    a onda je otišao u voisku, zamrzo godinu na faksu, i otišo u vojsku. lep isrpraćaj to bio, jelo se i pilo bogami nedelju dana, gala sve bilo i kul. tad sam se smuvao i sa jednom curom, viđali smo se 3 meseca, i kresali smo se ko zečevi, a i lepa je bila, ličila na crnu Šenon Tvid ako znaš ko je to, ako ne onda guglaj. kraljica 'b' produkcije erotskih trilera.
    i dan danas sam zaljubljen u nju, iako ima garant šezes godina, Šenon Tvid, ne ova što liči na nju. al to je druga priča.
    lelem, taj ortak se setio da voinici imaju pravo na besplatnu negu svega što ih muči. on kenjo kako ga svbi lice, ne može da spava na jstuku, lagao ko konj, samo je imao previše bubuljica. i poslali ga na vmc, il vma, ne mog se setim. dobrio najbolju mogućču negu što je moguće za njegov problem, terapije, kreme, blabla, i posle 6 meseci lice mu se očistilo, ma ko bebina guza. ispade čovek lepši i od mene. nije ličio na sebe jebote. inače bi dobru kintu puko za tu terapiju,al ga voiska spasila, njozi fala.
    izbaci mleko, mada je ono ionako zatrovano kako kaže Ješa, tako da ono, sve kul.

• perinho

Manijače, čekao sam kad ćeš da mi odgovoriš, lolo

• Skočimiš

U prevodu - PUŠKU URUKE, MRŠ NAKOSOVO BRANI SRBSKU NEJAČ ŠTO STRADA OD RUKE USTAŠKIH PLAĆENIKA I ALIJINIH FANATIKA!

• Fender Stratocaster

Манијак

Значи ти си кресао неку маторку (кажеш да сад има шесдес годинЕ), а другару се у војсци очистило лице. Значи да човек лепо привремено напусти студије, да се пријави у војску (ову професионалну), да му се направи испраћај, да неки његов ортак смува неку маторку на испраћају и да је креше три месеца минимум, може и дуже (што више, то боље), а он да у војсци затражи помоћ лекара и да реши проблем са лицем. Значи има нешто у тим испраћајима у војску. Делују добро против свих кожних (а вероватно и венеричних) болести, а помажу и да простата боље ради.

• Ракун баца флеш.

Виш како то Фендер, е. Такое, Фендер!