- S
Odavno me zanima koliki je broj autora ostalih vjeroispovijesti na sajtu. Da li neko zna tacan podatak? Koja vjeroispovijest drzi koji dio sajta? Na forumu se otvaraju razne teme o svemu i svacemu, mozda ima ljudi kojima to smeta ali nece da priznaju. Sve o etnickom sastavu vukajlije bez spema ako je moguce.
Popunite anonimnu anketu ako vam se teze javno izjasniti:
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDI0X1ZBLXRjc2toRklPZGJ6Qm9pQUE6MQ
- S
Ne razumijem u cemu je problem GM?
- S
Ne znam sta je tu nepristojno uopste. Kako nije nepristojno pitati u skoli ili na poslu, a ovdje nepristojno? Svi smo ljudi...

a i romi su npr druge etničke pripadnosti od srba, a opet su iste veroispovesti, iliti pravoslavne (većina njih).
ne možeš da danas, kada su globalizacija i tako te "fensi" gluposti u jeku, da tražiš od ljudi da se izjasne kao ne znam ni ja šta.
većina se asimilovala i prihvatila određenu nacionalnu pripadnost, inače, ne bi mogli da bivstvuju u nekoj državi.
pa sad, koga bole stojko što je moja baba npr pripadnica nekog afričkog bušmanskog plemena.. jer se to vremenom zaboravi, moj otac se izjašnjava kao srbin, pa i ja..dakle, ako te veroispovest zanima, bolje pitaj ljude to, direktno, jer.. etnička pripadnost nije veran pokazatelj.
- P
Zato što je to nečija privatna stvar....to je kao da ja tebe pitam kolki ti je kurac?
- P
I koji su rezultati ankete?
- P
PAvle što spemuješ?
- S
Neki su ljudi shvatili poentu, ne znam sto ostali polemisu. Ovi sto polemisu sigurno kriju neki nacionalizam u sebi. Bezveze vam je to. Pjer, precutacu ovo...
- P
Kako rezultate da vidim?
- P
Ženama je nepriajtno da ti kažu koji im je broj brus, pa ne znači da se stide svoji sisa....dal' one bile velike ili male....
- Пд
Индијанац, тачније племе Мохиканаца.
- S
Pjer, tebe ako je sramota sto si musliman na srpskom sajtu ne moras da pravis frku oko toga. I ja sam Hrvat pa sta. Ne treba da se sramis toga sto si. Ustani i reci ko si i sta si i kako se krstis ili sta vec.
- S
A sto tebe Stivene zanima sto mene to zanima?
- P
E, baš neću da ti kažem koje sam religije....Ja sam ponosan na svoju ogromnu kurčinu pa ne idem okolo i pokazujem je svima ista stvar i sa religijom!!!!!!
- P
Ka loku!
Nepristojna je!!!!!!!
http://www.thecummingsfoundation.com/wp-content/uploads/2011/03/digital-door-lock1.jpg
- S
Jasno je ko je nepristojan...