Novi chat na FB
  • sylar011

evo ga rešenje, ako neko nije skontao do sada...

http://www.askvg.com/how-to-get-the-good-old-classic-chat-interface-back-in-facebook/

izvinjavam se ako je neko već okačio.

• NadžakBaba

da li misliš da te gomila ljudi neće iznapušavati što uopšte pominješ FB ovde?

• Луди Чак

Па он је већ децхко трансфер, тешко да може горе да буде...

• BeboP

Do jaja je Syky samo mi reci jel postoji rešenje da se povrati stari inbox na fejsu, ne da mi stižu poruke sa četa u isti ?

• СМарко

нека бре...
    Силаре, има тема већ, па си требао у њој да окачиш, али нема везе.
    Ево рецимо ја сам имао неки други линк, па сам замијенио то са овим

• Премежденије!

ПА ШТА што човек помиње Фејсбук овде? Океј, пљуван је Фејбсук преко дефиниција. Океј, на Фејсбуку нису кул ликови (јер сте то ви). Ни ја не волим ОНО што је пљувано о Фејсбуку овде, али волим Фејсбук јер је практичан. И сигуран сам да је многима овде овакав линк био потребан. Хвала на овоме.

• Луди Чак

Fejs je keva. Neću sigurno da plaćam telefonski račun ko budala, kad mogu da četujem sa ljudima iz Crne Gore.

• СМарко

Fejs je keva. Neću sigurno da plaćam telefonski račun ko budala, kad mogu da četujem sa ljudima iz Crne Gore.

Нпр мени да шаље овамо хот поруке и тако то....

Па да, фејсбук је кориснији него вукајлија ако ћемо право, џабе пљујете :)

• Ritchie ♣ B

Stari čeeeet
    Silkane svaka ti dala!

• Луди Чак

Нпр мени да шаље овамо хот поруке и тако то...

Kad ćemo opet da hotujemo?

• СМарко

Сјутра, малоприје сам га сломио провјеравајући који је сајт од оних бољи лололо

• Луди Чак

Hahaha, kad ne veruješ meni.

• sylar011

nema na čemu ljudi ;)

• Doppia_Leonessa

Meni bas danas stigao komp sa opravke i odmah mi prebacilo na ovo novo sranje od ceta. Spasio si me :) hvala!

• sylar011

Nema na čemu ;)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.