Novi čet na fejsbuku
  • StefanBičBožiji

Aktivirale su mi se neke promene na fejsu, tako da mi sada čet pokazuje 9 osoba sa kojima sam najčešće ćaskao, bez obzira na to da li su online ili ne, a iznad četa se nalazi lista sa najnovijim obajavama prijatelja (ko je kome šta lajkovao, i ta sranja). E sad, ne znam kako da vidim listu prijatelja koji su dostupni na ćaskanju. A kada kucam ime u pretrazi na četu, izbacuje mi normalno dostupne ljude. http://img843.imageshack.us/img843/204/dsdd.png

• Л0Л

Кога заболе за Фејс?

• StefanBičBožiji

Кога заболе за Фејс?

Mene. I nemoj da spemujes ako ne možeš da pomogneš.

• Predražinjo

Čekaj, Stefan je žensko???

• Christine

da l' gledaš 17 again? o.0

• Л0Л

Кристина то сам и ја приметио лолололо

Иначе Бичу, не могу ти помоћи мени је тек сад укључио оно срање да су ми спојени чет и инбокс тако да - заостао сам ја :Д

• StefanBičBožiji

Smarko kaže da je dobar film... Žensko sam... I to kakvo.

Nego, KAKO DA VIDIM LISTU DOSTUPNIH PRIJATELJA?

• industrial

Ja nemam pojma, meni je još uvek onaj stari čet.

• P

I meni. I da, mogao si da cenzurišeš imena. :)

• StefanBičBožiji

Ma jebeš cenzuru. Nije ovo bibisi :) I da, ako vam ponude nešto da menjate- NE PRIHVATAJTE. Jebem im majku.

• Towelie_

Meni je jos uvek stari chat, ove nove promene mi se uopste ne svidjaju.

• StefanBičBožiji

Sad ako hocu da muvam neku picku iz Vlasotinca ili Banje Vrujci, moram da joj znam ime i broj fiksnog da joj javim kad da bude online. Prejebase me ne a brzinu.

• Sjemenka

Ovo nije dobro, mislim ovo da prikazuje sa kime si najviše četovao, sreća pa sam ukinuo fejsbuk. Šta mislite nekim slučajem žena dođe da vidi tvoj profil onako iz dosade, kad ono međutim, tvoji najpopularniji četeri "Silavana SVAsam-Vlažna", "Žaklina Napupalo", itd.

• StefanBičBožiji

Bas sam sad gledao pomoc na fejsu, i kazu da vise ne postoji klasicna lista prijatelja...

• VukasinRajsic

Meni se ni inbox jos uvek nije promenio, a znam i zasto..

• Towelie_

Stefane jesi prihvatio da izmenis izgled chata, ili su oni to uradili po sopstvenom nahodjenju?

• nem0

мени је тек сад укључио оно срање да су ми спојени чет и инбокс

Мени то још није укључено. А многим људима које познајем јесте. Из ит бикоз ајм блек?

• Л0Л

АХАХАХАХАХАХА А ПРОВАЛИТЕ КОНВЕРЗАЦИЈУ СТЕФАНА И ИВАНА НА ЧЕТУ!!! лололололллоллоло

• nem0

Провалили смо.

• StefanBičBožiji

Prihvatio sam, jebem se u dupe. Nisam ni pogledao sta pise, samo sam kliknuo...

• Sjemenka

Kako se provaljuje?

• StefanBičBožiji

Pa jebi ga kad ne znam da skrinšotujem :)

• VukasinRajsic

Stevane Bicu, svidja mi se tvoj muzicki ukus ;)

• menijesamodosadno

Мени све по старом још, на срећу.

• Sterija

Ma svima će to promeniti. Čitao sam negde na netu da su najvljivali velike promene. A ovo je čisto sranje.

• Towelie_

Nadam se samo da nece oni automatski da nam promene, ovaj novi izgled chata veze nema.

• StefanBičBožiji

Sklapaju neke pizde materine sa skajpom. Da u isto vreme cetujemo, gledamo se, i sviramo orgulje. PA NEMAMO SVI INTERNET OD 20 mb/s!!!

• menijesamodosadno

Ускоро ће Србија бити последње уточиште тог срања

• Триша

SRBIJA SE INTERNATI NEĆE !

• Sterija

Ma ko nas pita. Oni će to samo da promene jednog dana i toliko. A ti se posle snalazi.

• StefanBičBožiji

Smarko, onaj film je govno!

• ЏелА

NE!
    I meni se pojavio ovaj kurac, i ne mogu da ga jebeno isključim! Ima samo dugme da prihvatim, nema "Neka fala nosite se u kurac i vi i vaši apdejtovi!" il' sam ćorav, uglavnom, jebi se fejsbuče!

• nem0

Мени се то још не појављује. Зар је могуће да је толико лоше?

• Warner von Latinsche

Не појављујем се често на чету, ал' ШКК???
    Големо говно!

• Цар

И мени се појавило, додало ми и камеру. Баш сам фенси сада.

• ЏелА

Prihvatio sam ga, i mogu reći da ipak nije tol'ko loše, utripovao me Stefan lolo.
    Kad kliknete u ono sranje dole desno prikazuje vam se lista onih sa kojima ste najviše četovali, ali i lista onih koji su trenutno tu, dizajn je lepši.

• nem0

Камера? Који ће ми курац камера на фејзбуку?

• sylar011

VukasinRajsic

Meni se ni inbox jos uvek nije promenio, a znam i zasto..

zato što si džindžer

• Sale d snajperist

Da dobio sam novi usrani chat -.-

• Фејзбукманијак

ТУЖИМ ЗУКЕБЕРГА СУТРА У ДУПЕ ГА ЈЕБЕМ!

• Predražinjo

Podržavam mog Brazilijanca!!!

• StefanBičBožiji

U tri lepa kurca bre!!! Ja ne mogu da vidim koga imam na caskanju od prijatelja i nemam jebenu kameru mrtvu!

• Фејзбукманијак

Ма не може он више да нам бре управља животима и четом! Заслужио је да дреши кесе!

ЕДИТ: Хвала Предражињо, значи ми подршка сународника! ООооОоооООООООоОо Бразил!

• StefanBičBožiji

Zukenberže, jebemo te u dupe lipcano

• LesTaT

Ko da su rešili da nas nateraju da pogasimo profile.

• JamesBond

Ааа мени сад пребацили, ПУ !

Ајде да узмемо виле и запалимо штапине неке и на Цукенбергову кућу, сиса зиљава !

• Лупус фром купус

Стефане, зашто крадеш интернет дечко?

• Фејзбукманијак

ЗИЉАВИ ЦУКЕНБЕРГ! Ај га сви додамо на фејсу и испемујемо му вол, небо му јебем!

• Unfawkable

Što svi drame bre, a ne idu u korak s promenama. Verovatno je sve još u beta fazi, i biće blagovremeno popravljeno to što vam ide na živce. Meni je recimo drago što ga nema više onaj kvadratić ''See entire conversation'' koji kliknem greškom umesto X, pa me odvede u poruke, to me žešće iritiralo. A ovo za kamere, ko nema protok, ne mora da ih koristi, neće ništa da vam bude drugačije nego do sada. Sve ostalo za chat će verovatno moći da se menja u opcijama kasnije, kao npr. to ko ti se pojavljuje od prijatelja na chatu.