Otvaram temu za viceve koji nisu obrnuli nikakav krug, koji su noviji, kojih nema na sajtovima za viceve i u novinama (ili ih makar nema dugo u njima).
Molim da sve druge viceve postujete u temi: http://vukajlija.com/forum/teme/171-vicevi-c-p-sa-interneta-stariji-i-sl
Svako nepoštovanje ovog pravila će se smatrati za spem teme.
Који је курац ц/п ... да ли је дозвољено причати глупе и небулозне вицеве типа ----
Свађају се лав и лисица ко је краљ животиња... па кае лисица лаву ''јао мрцино монголоидна ђес ти краљ животиња, ем си лијен, ем си чупав, ем си глуп ко нога'' ... лав онако надркан завали је шапом па настави ''тиш ми рећ, јебо те вук у сред бијела дана а трипујеш неку лукавштину... ја сам суптилан мог те убијем у потезу'' ... а све то гледа зебра.
Ja smatram ovo rešenje lošim. Problem na staroj temi nije bio to što ljudi viceve koje su postovali tamo nisu smišljali sami, već što su ti vicevi bili izuzetno, u nekim slučajevima i neverovatno zastareli.
Problem je u činjenici da je vrlo moguće da postoji neki vic koji je smišljen '64, a koji sam ja čula tek juče i koji ću ja, shodno svom neznanju postovati na toj temi. Rešenja nema.
U svakom slučaju, vidimo da za početak ovde postovanih par viceva se nalaze miljama udaljeni od onoga što bi bilo ko nazvao smešnim.
Тако на тај рачун улазе у биртију један Србин, Хрват, Босанац, Амер, Перица, Мујо, Хасо, Фата, Норис и Луди Чак, Исус, Јуда, Мухамед, један жидов и јевреј у тандему, Олег Блохин, два студента и професор, хитлер, разред из Крагујевца те на крају Наташа Кандић и Војо Шешељ... кад ће ти конобар:''Ша је ово Богтенејебо, неки виц''!?
ЕДИТ: Небитна ко те јебе и тебе и твоје мишљење. Прочитај 1. пост.
Izlazi kostur iz kafane zatetura se, pade i ugane nogu.http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2011/05/1005j/sp-obradovic-zeljko_620x0.jpg
- В
Kako Ceca kaze tri polovine?
Koreeeeen iz devettttt sa dvaaaaaaa 
ulazi profesor nadrkan na cas, dere se na decu da se smire, i kaze "ti! ti tamo kod radijatora! jel znas ti ko je bio taj ai taj?"
-ne
-a jel znas to i to?
-ne
-pa kako ne znas, jesi dolazio ti dosad na moje casove?
-nisam
-pa sto si sad dosao?
-poslao me direktor da opravim radijator, ja sam iz kotlarnice
Sjede dva radijatora na grani i pletu. Ide konj, ugleda njih i pita:" Šta radite?"
"Evo pletemo malo". odgovori jedan radijator.
"A je l' mogu i ja s vama da pletem?"
"Budalo jedna, đes ti vidio da konji pletu?!"znam slican
sede dva bojlera na grani i strikaju traktor
prolete ptica, vide to i pocne da im dobacuje podrugljivo "gde ste to videli da bojleri sede na grani i strikaju traktor?"
a ova dva joj sarkasticno odgovore "ha-ha. prica koja govori..."