Смрад у просторији
  • СМарко

Овако:

Прво БЕЗ СПЕМА!

Ево два дана ми се појавио убитачан смрад у кухињи.
    Смрди, убија, продоран неки смрад као... Пф, не знам како, као да је нешто угинуло.
    Е сад, проблем је следећи, ЦИЈЕЛУ ЈЕБЕНУ КУХИЊУ СМО ИЗМЈЕСТИЛИ, ПРЕЧИСТИЛИ, И СВЕ и опет ништа нисмо нашли.
    Ја сам био толико упоран да сам сваки центиметар кухиње мирисао, све полице, испод радног стола, испод фрижидера, врата, зидове, све могуће!

Смрад се појављује тачно у висини мог носа, ту је најпродорнији.

Има ли неко идеју што то може бит'?

• JamesBond

Можда ти смрдиш ?

• СМарко

Не смрдим, окупао сам се.

• Сантјаго Коровјов

A sad ozbiljno, ako čuvaš uskršnje jaje, sasvim je moguće da ono smrdi. I kakav je smrad?

• M

Zatvori prozore, duva promaja.

Mene nešto aj da ne rečem smrdi, al miriše vece otkad smo promijenili bojler prije 2 dana. Jeste mijenjali što u kuhinju skorije?

• СМарко

Продоран, убија, не могу да дишем од њега. Оштар смрад јако.
    Није јаје, оно је у дневној соби, и не смрди.

• Ritchie ♣ B

Ako vam kuhinja ima prozor onda mož biti do komšija takav sam slučaj ja imao, kuvali komše neki kupus cela zgrada je smrdela.

• JamesBond

A sad ozbiljno, ako čuvaš uskršnje jaje, sasvim je moguće da ono smrdi. I kakav je smrad?

Маре, извини на офтопику, али морам рећи да се мени свако јаје, чак и кад га држим у фрижидеру усмрди, сем чуваркуће. Исус чува јајо од смрада !

Е сад за ово твоје, не знам шта може бити. Можда нешто с' поља ?

• СМарко

Zatvori prozore, duva promaja.

Mene nešto aj da ne rečem smrdi, al miriše vece otkad smo promijenili bojler prije 2 dana. Jeste mijenjali što u kuhinju skorije?

није промаја, затворено и отворено, свеједно је, смрди у кухињу нешто.

Нисмо вала ништа мијењали да се ја сјећам.

Али не смрди на неке дјелове намјештаја нпр, него у ваздуху, ја сам све мирисао

• СМарко

Маре, извини на офтопику, али морам рећи да се мени свако јаје, чак и кад га држим у фрижидеру усмрди, сме чуваркуће. Исус чува јајо од смрада !

Е сад за ово твоје, не знам шта може бити. Можда нешто с' поља ?

Јок јајо, оно је у дневној, не смрди., Није прозор.

Мрда се и по ходнику понекад тај смрад...

Мајку му, полуђећу од тога

• chipss

moguće je da ti se neko živo meso, koje si negde zabo igrom slučaja palo iza zamrzivača ili otrčalo ispod sudopere...

tako je meni jednom u kuhinji smrdelo i našao sam pileće belo ispod frižidera... stajalo tamo oko 4 dana i oteralo pacove

• cernogod

http://www.bjwinslow.com/albums/corpseprop/pale_cadaver_2.sized.jpg

Ово узидано у зид... Зови Хорејша.

• Скелетор

ili kanalizacija, ili mrtav miš negde u nekoj rup'ci lolo

• JamesBond

Пробај изађи ван стана/куће, па помириши ту. Можда се посрао комшијин мали у околини или је неко ставио леш ту. Помириши и славину у кухињи и онај одвод у судопери. Немам благе зашто, али ја бих то помирисао да мени смрди кухиња. Озбиљно.

• Сантјаго Коровјов

Kakav je smrad, opiši bolje, na šta ti liči, sumpor? Kanalizacija? Crkotina?

• M

E onda je nešto do instalacija, ili je neka životinja koja živi iza zida u kuhinju crkla. Svašta može bit.

• СМарко

Ма мирисао сам све живо бре, цијелу кухињу, али сваки ћошак, и мирис се појављује у висини мог носа! само у ваздуху, не по ћошковима!

Мирис, нека мјешавина цркотине и смрдљивог сира

• M

Zna da se oseća smrad blizu kanalizacije, ali to samo kad je promjena vremena a u Podgoricu duva li duva, pomet.

• JamesBond

Можда изнад нешто ? Пробај да станеш на столицу, ако већ са порастом висине расте и смрад.

• industrial

Mož biti vlaga, buđ, (jer se u kuhinji kuva pa ima dosta pare, ulja itd) a mož biti i da vam od sudopere (odvoda) smrdi ako vam se pretrpao odvod deterdžentima i mašću od sudova.
    To je vrlo verovatno ako se ne vidi ništa "trulo" kada gledaš.
    Mada npr znam slučajeve da (verovali ili ne, ali bio sam prisutan) ljudima iz čista mira počne nešto da smrdi u kući, i oni okrenu kuću naopačke, na kraju su i izvalili ceo parket da bi pronašli malog mrtvog miša ispod parketa u fazi poluraspada.

• Триша

Ako živiš u stanu a iznad ti je komšija, moguće je da mu se izlila kanalizacija pa od toga smrad...

• Сантјаго Коровјов

Crko ti sir. Brate nešto se pokvarilo, bauljaj po frižideru.

• Цупић

Одвод, могуће је да непријатан мирис долази из инсталација, из сифона и цеви.

• Warner von Latinsche

мирис се појављује у висини мог носа!
    Мирис, нека мјешавина цркотине и смрдљивог сира

Јеси опр'о брке после јела? лолол

• Сантјаго Коровјов

Crkla neka životinja u odvodu.

• Doppia_Leonessa

Verovatno ovo sto kaze cupic.

• СМарко

Нису сифони и цијеви, није судопера, није фрижидер, сад сам мирисао.

Помјерао сам кухињске елементе. Рајка је чистила цијели под.

Чистила је фрижидер.

Опрао сам брке, али смрди на висини, не доље, мајку му.

Има ли код нас творова? :)

• JamesBond

не доље

A gore, iznad bre ? Plafon, ili tako nesto... tavan ? Komsija iznad ?

• cernogod

Таван ти смрди, наватала се буђевина горе. Погледај то.

• Цупић

Сифон можеш скинути и опрати, мало је компликовано вратити га опет како је било, ако не умеш позови мајстора.

Кад то урадиш, треба прочистити цеви. То се радило код мене лужином. Не знам како се то прави, али то је нека јака база која се можда врела сипа у одвод неколико пута.

Али никако киселином, изгришће цеви.

• Električar 

Ma nije tvor, nego pogledaj oko i iza kuće, nešto od komšije sto posto.

• industrial

Da ti se nije pojavio neki emo pacov koji se samoubijo obesivši ti se o luster?

• СМарко

A gore, iznad bre ? Plafon, ili tako nesto... tavan ? Komsija iznad ?

Таван ти смрди, наватала се буђевина горе. Погледај то.

У ходнику је улаз на таван, затварао сам врата и смрад је остао у кухињи. У кући живим, тако да нема изнад нико.

CUPIC, знам ја све то, то ми је лако урадит, али није то сигурно, јако мали дио је код цијеви, није тамо смрад, не иде тамо уопште.

Ma nije tvor, nego pogledaj oko i iza kuće, nešto od komšije sto posto.

ма затворен прозор, унутра је нешто.

Da ti se nije pojavio neki emo pacov koji se samoubijo obesivši ti se o luster?

Сад гледао, није

• industrial

E pa onda stvarno ne znam.
    A ako ti već smrdi u visini nosa, el si siguran da ti je taj uložak NEkorišten.
    Ponavljam: NEkorišten.

• Јованча

вала, код вас у црној гори и творови бре к'а ђетићи, високи два метра, па смрде у висини носа, а доле не смрде, лооолол

• Towelie_

Nisi trebao da izdrkas na tepih.

• СМарко

Сто посто некориштен, ја га распаковао, а она ишла градом одјевена у заставу јапана.

• industrial

A da ti nisu na drugom tabu otvorene "najnovije defke", pošto one sve više smrde?

• DP

reko decko bez spema.

kod mene u selu imam kucu koju obilazim par puta mesecno. mnogo stara kuca. pre 3 godine javio se smrad ko da je crklo nesto u dnevnoj sobi.
    i dalje je tu, mada manje intenzivan...a nemoguce da se to sto je crklo ne raspadne vise. kad se provetri manje smrdi, logicno...kad dodjem ponovo da obidjem, opet vonj.

ko sto rekoh, raspalo bi se. seljaci mi rekose jos par teorija. da nesto stalno polaze jaja tu, ptica, jazavac, 'bem li ga...ili da mi neko namerno kroz dimnjak ubacuje leseve sitnih zivotinja. :)

• СМарко

Ова кућа ђе ми живимо је стара исто, али реновирана, сређена и све то, али никад се ово прије није десило, мајку му.

Малоприје сам отварао сулундар (оно што иде из шпорета у димњак), да провјерим и нема ни тамо да смрди.

Најчудније ми је то што сам ја мирисао све, цијелу кухињу, све дјелове, од пода до плафона, и ниђе се смрди, него смрди на сред просторије, ево отприлике овако
    http://img691.imageshack.us/img691/8282/smmm.png

И у висини мог носа је смрад.

• Aphōph

Јеси ли узео влагу у обзир, мрзело ме је да читам свe постове?

• СМарко

Јеси ли узео влагу у обзир, мрзело ме је да читам свe постове?

Јесам, али не знам баш.
    Превише ми је то одједном да би била влага и то тако продорно одма'

• cernogod

сулундар

Мислиш ћунак, Oolololol

први пут чујем тај израз.

• DP

brate ova skica je EPSKA!!! ovo u gornjem desnom uglu (garant zajeb tokom crtanja) ti smrdi ahahah

nego da se uozbiljimo. moram da primetim da ti je blizu frizider...da nije u ledari ostalo neko pile iz 2004?

• cernogod

Смарко, си ти скоро чистио "сулундар" то ти смрди гарант.

• СМарко

Мислиш ћунак, Oolololol

први пут чујем тај израз.

Баш зато сам и написао у загради што је :)

brate ova skica je EPSKA!!! ovo u gornjem desnom uglu (garant zajeb tokom crtanja) ti smrdi ahahah

То је иначе смеће, него сам га превелико нацрта', веће је од шпорета испало :Д

nego da se uozbiljimo. moram da primetim da ti je blizu frizider...da nije u ledari ostalo neko pile iz 2004?

Јок, кад га отворим, мирише. Чишћен јуче и прије 10 дана тачно. Мирисао сам чак и гуму око врата