A Game Of Thrones - Genesis
  • Syn

Za 29. septembar je najavljen izlazak strategije rađene po delu Džordža R.R Martina "Pesma leda i vatre". Koje je vaše mišljenje? Da li je ovo pokušaj da se unovči popularnost knjige i TV serije, ili će ovo biti nešto zaista vredno pažnje gamera i ljubitelja ovog dela i epske fantastike?

http://www.agot-genesis.com/index.php?rub=home

Oficijelni sajt igre...

• Dub

Mislim da je on glavni producent igrice. Jebi ga, jes to sve zbog para, al dobro je što on ima svoju ulogu i u snimanju filma i u pravljenju igrice, jer će tako biti vjerodostojnije i jedno i drugo. Samo da ne pandrkne prije nego što završi sve. Nisam još pročitao 5. knjigu, pa ne smijem ni da idem na onu temu sa spojlerima.

• Ujka Sima

Jeste komercijalizacija, ali svejedno jedva čekam tu igru ...

Dub: ja još čitam drugu knjigu ...

• Лупус фром купус

Нигде не нађох колико ће бити захтена, не знам хоћемо ми сиротиња са слабим графичким картицама моћи да играмо.

И мислим да је све ово пример доста добре комерцијализације...

• Stormborn

Pazi, ovi što su videli iole od igre, a dosta naroda je videlo, kažu da je čista mamipara, jadan kvalitet, skrpljeno samo da se zaradi. Eto, prave i RPG. Ja ću verovatno igrati bez obzira na kvalitet.

• Dub

Ti si se prepala da ču ti tražiti knjigu da mi posudiš, pa si me odmah skinula sa fejsa.

• Vejvern

Storma, skini me! Ali ne kao sto si Duba...

• Уро5х

Igra je treš i nemojte se ni mučiti da skidate.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.