Organizovanje igračkih sesija na Game Ranger-u
  • kurator

Nema šta da se palamudi, ajmo vukajlijaši banjavajte na temu, što više vas, da se organizujemo za pikanje igrica preko rendzera. Trenutno se igra Battle for Middle earth II, Generals Zero Hour, Age of Mythology i Rise of Nations. Pre svega Rise of Nations.

• Pajo Dačak

Ja sam uvjek rad za rajz of nejsns... mada nisam ga igro 300 godina...

• Ledeni

Mogu bme da igram ove ostale su mi Dejan Cukic, mada mi je rendzer bezvezan nisam ga mnogo koristio.

• Puzzle-Fox

Igra li iko diablo dvojku?
    Nemam više heroje ali mi se igra opet pa ako oće neko ponekad preko hamačija da upane možemo dogovoriti se

• kurator

Nikako nisu Dejan Cukić. Predložite šta vam se igra pa ćemo se organizovati na osnovu toga. Ako skupimo dovoljno ljudi moći će non stop nešto d se igra.

• kurator

Kajtezz imaš li instaliran rajz i game ranger?

• Џорди

Uvek za Zero Hour i BFME dvojku!

• kurator

izgleda da je bfme 2 za sad najbolja opcija.

• Mićko

Бфме највише и забада, морамо наћи фикс, или изјебати глупог ренџера. Јел играо још неко бфме2 на ренџеру, јесте имали онај connection timed out баг?

• dusan1001

Ako budete igrali civ šaljite pvt

• kurator

vorkraft starkraft?

• Pajo Dačak

Ako bude bilo kakvog rajzovanja bar 2 na 2 ja sam za...

Kajtezz imaš li instaliran rajz i game ranger?

Imam negdje Rajz, ali nemam game ranger, ali da se sve ustimati ako bude bilo potrebe...

• kurator

Već ima potrebe. :)
    nas je četvorica koji trenutno igramo rajz(mada smo samo ortak i ja zaista zagrejani za to). Elem ima nekih bagova na rendžeru, a i moramo imati istu verziju- 2905 i različit cd kij. Kad se sve to uskladi može se igrati. Pošalji pvt kad budeš hteo.

• kurator

Razume li se neko u ovaj game ranger? Zašto baguje onoliko? Usranu partiju ne mogu da završim...

• kurator

ajmo rajzaši ne časite časa! nuklearke će padati po zamkovima!

• Слепи

него можемол се скупити до вечерас?

• kurator

ne znam, mogu proveriti sa ovom dvojicom, ostali se moraju javiti. ali da ako ova dvojica mogu, u četvoro se sasvim ok. jel imaš rendžera?

• Pajo Dačak

e ja mogu veceras ako ste za! samo recite otprilike kada...

• MlaDiLuk

A CoD4 lolo ????

• Слепи

jel imaš rendžera?

Nemam, nikad nisam koristio ta gomna. Aj saću da opravim...

• kurator

ja mogu kad oćete, kapiram dok se skupimo biće 8, 9. svi rendzera ia posle ćemo videti šta ćemo sa cd kijovima i verrzijama to je jbeno. 2905 verziju instalirajte

• Eufrat

Ne mogu rajza večeras, a ni sutra verovatno, a ni prekosutra. AL NAKOSUTRA KAD OPLETEM PO EKONOMIJI!

• kurator

što, zbog holanđana? što si pička?

• MlaDiLuk

a nemere cod4 ?

• kurator

za sad samo rajz jbg

• Sindjelic88

Je l' taj rendzer neki program tipa sto pravi LAN mrezu preko neta pa igrate? Ako jeste,onda je Tunngle bolja opcija,ne baguje nikad,bar meni nije...

• kurator

e probacemo, jer rendzer za neke igre dost baguje, a tipa za dzeneralse ne baguje uopšte. neće eufrat i mićko, ko hoće nek bane ovde pa makar probnu da odigramo, da vidimo dal baguje rendzer i ovaj drugi program..

• Слепи

Ја оћу, само се договорите преко чега ћемо, мени свеједно, нисам користио ни једно ни друго

• Cara™

El ima neko muda da mu iskrivim kičmu na Fifa 07?

• Pajo Dačak

I jel pao dogovor, jel se pika rise?

• S

Ajde crviće pičke jedne, ajde ako smete, ajde

• Слепи

Ја не знам како се користи овај тангл курац

• kurator

pika se pajo, moglo bi sad. sad sam nstalirao tangl saću da probam da ga izvalim

• Pajo Dačak

a sta je z game rangerom?

• kurator

probaćemo i preko njega, on je jednosavniji, ali ume da baguje. aj napiši ovde kako se zoveš na rendzeru d te dodam, pa da vidimo jel radi.

• kurator

slepi jel si se registrovao? aj instaliraj i rendzera on se lagano sredjuje.

• riffraff

Hoću i ja ron, objasnite kako se igra preko tog rendžera :D

• Слепи

slepi jel si se registrovao? aj instaliraj i rendzera on se lagano sredjuje.

Нисам, чекам да кажете јел играмо дефинитвно преко тог па ћу онда

и да...

objasnite kako se igra preko tog rendžera :D

+1

• kurator

pa pazi, ajde preko rendzera, ali nije isključeno da će bagovati pa ćemo morati ovo drugo govno.. prema tome skini rendzera i instaliraj ga, registruj se i onda ću ti objasniti kako, vrloj je jednostavno. isto i za tebe cokulo, ako ima nekih pitanja tu sam. uf jebote osećam se ko ukiteljica na rekreativnoj lolo

• Слепи

Ja ne mogu digram, u moje selo je strašno nevreme, mora da pogasim sve. jbg

• kurator

otišo šetam kera eto me za 10 min, vas dvojica se javite kad intalirate rendzera.

• kurator

Ja ne mogu digram, u moje selo je strašno nevreme, mora da pogasim sve. jbg

sigurno il te nervira rendzer? slobodno reci, pomoći ću ti.

• Слепи

Hah, ma reko bih da numem da instaliram to, nije sramota ne znati... :-D

Najozbiljnije kažem za nevreme, malopre opalio grom, po slobodnoj oceni ne dalje od sto metara od moje kuće, usro sam se

Edit: ovo pišem sa fona, da ne bude zabune

• Pajo Dačak

Nece grom u budalu...ili ono bese u koprive. Tako nesto!

• Слепи

Pa znam da neće mene dubije, al ne bi valjalo da spizdi banderu preko puta i da mi sjebe komp :-/