ПРЕДЛОГ за постере (а можда и за дефке)
  • Цар

Е овако, сем што сам поносни друг члан Вукајлије, исто сам тако и члан Фаниџанка (http://www.funnyjunk.com/), који је стар 10 година и који и даље држи велику репутацију међ' сајтовима. Елем, пошто је 89% постера на Вукајлији тежак шит (да се тако духовито изразим), предлажем да госн' Каизен уведе исто што и админ Фаниџанка, који сам сво време одржава Фаниџанк, без икаквих модератора и сл, тј. да не мора да брише већину глупости које поставе људи оперисани од хумора.

Наиме, требало би да се уведу овакве секције као и овде (најпопуларнији у последња 24 сата, 7 дана, месец дана, укупно и најновији), што би омогућило да већина корисника при првом погледу види само најбоље радове, док ће се ова квазиуметност клинчадије с Фејса видети само првих неколико минута.

• Цар

Такође, могло би да се уведе и да се гласа за коментаре који би улазили у ранг корисника, да би се обесхрабривали испади персона нон грата.

• S

Smatram da bi bilo zanimljivo, ali ipak nepotrebno, kada bi se ocenjivali komentari.

A što se tiče sekcija, postoji podela na najpopularnije postere i definicije u toku dana i to je dovoljno. Možda ako bi postojala podela na najpopularnije u sedmici ili mesecu, ali više od toga nije potrebno jer dolazi do favoritizovanja jednog te istog sadržaja.

Elem, protiv.

• sedplas

za komentare je nepotrebno jer je ovo prije svega recnik slenga a ne forum. forum je samo propratna zajebancija, tako da sam za to protiv.
    a to najbolje ove nedelje, mjeseca bi bilo dobro, sta znam, ne moze da skodi.... mada vec ima kalendar za najbolje odredjenog dana....

• Цар

Па паз', ефективније је да буду последња двајсчетири сата него дан по дан. Ако остајеш око поноћи на Вукајлији, видиш како крећу да од 00:00 крећу појединци да штанцају дефке и постере, да би имали више шансе да их неко види на календару, јер ће они добити више гласова од оних који, рецимо објаве дефку у 21:00.

• S

последња двајсчетири сата

Samo pogledaš definicije i postere za trenutni dan. Problem?

EDIT:

видиш како крећу да од 00:00 крећу

Krenuše li?

• Skroz O'tkačen

Такође, могло би да се уведе и да се гласа за коментаре који би улазили у ранг корисника

Stiče se utisak da je značajan procenat komentara tipa "+" ili "-", povremeno obogaćenih još kojom rečju. Kako ih oceniti? Na plus dati plus i ostaje varijacije ili na neki drugi način?

• Цар

Стефане, не читаш шта сам написао.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.