Selim se u stan u Novom Sadu i treba mi internet. Molim za savete.
Koji je najbolji provajder; ima li neki provajder da ne naplacuje ugradnju (ali ne mogu da idem na one opcije da potpisem ugovor na 2 godine i slicno); samo me interesuju oni bez mesecnih ogranicenja. Takodje, koliko se ceka na ugradnju?

Ја имам телекомов адсл већ неколико година и нисам имала проблема досад, ни са протоком, ни са конекцијом, ни са њима око плаћања/неплаћања итд.
Сестра има сбб и до јаја запуцава, често и нема нет, а они не излазе у сусрет по питању тих багова. Знам да су је дркали да плати неки месец кад није ни имала интернет и слична срања.- S
Ja u svom stanu imam SBB. Nije mi se nikada dešavalo da zapuca, ali mi je bad što nema wireless, pa nemam slobodu da prenesem negde lap top.
Dok u drugom stanu ima telekomov ADSL, pa mogu praktično i da kenjam uz lap top.
A što se tiče brzine, bolji je ADSL.
- S
Jebemumater, nije mi izbacio post.
Ukratko, SBB gud, ADSL fantastik.
EDIT: Ko koga jebe?

nije sto radim za njih..al od danas je pocela mnogo jaka akcija za one koji potpisu na 12 meseci adsl...
http://www.verat.net/sr/novosti/
Ја имам телекомов адсл већ неколико година и нисам имала проблема досад, ни са протоком, ни са конекцијом, ни са њима око плаћања/неплаћања итд.
Сестра има сбб и до јаја запуцава, често и нема нет, а они не излазе у сусрет по питању тих багова. Знам да су је дркали да плати неки месец кад није ни имала интернет и слична срања.Начи тај рад. Никако кабловски не узимај и тај фазон, ја га имам па се њакам сваки дан. Начи одеш ако знаш ди је Ајриш Паб, па у том пасажу ома десно степенице ка горе ту ти је сезам про провајдер, добре раве раде, а паметне, начи питаш све што ти није јасно. Е сад, не знам колико се чека, не верујем дуго, јер имају тих слотова ил' чегавећ по граду, зависи на којој си локацији.
- Пд
Узми АДСЛ Телекомов. Промоција је тренутно за нове кориснике, за 1500 динара добијеш 4 мб. Модем ти има вајерлес. Користим њихов нет већ добрих 4 године, немам проблема никаквих, ради као сат.

ja kupio ovaj modem
http://www.imatrix.co.il/pictures/uploaded/666028.jpg
kosta oko 1200 dinara
i usb produzni od 4 metra, taman da ga stavim na terasu
imam dvoje dobrih komsija
i tako vec duze od godinu dana
nekad je net uzasan, otvara stranicu minut, a nekad leti, skine film za 40 minutanaravno, pre nego sto se odlucis na ovako nesto ispitaj kakav vajrles vatas u stanu

Uzeo sam Telekomov ADSL, onaj paket od 4mb za 1500. Ugovor je na 2 godine, ali preselicu ga jednostavno ako ne ostanem u ovom stanu.
Samo me Дејс! malo uplasio sa tih mesec dana cekanja - ovi me vec danas zvali da kazu da mogu da pokupim (a bio sam da rezervisem samo neka 3-4 pre toga).
Zahvaljujem na pomoci.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.