Bojkot okupljanja vukajlijaša u Novom Sadu 2013.
  • melkijades

Poštovane kolege i prijatelji, pošto sam u suštini moralan čovek koji drugima želi dobro, moja je obaveza da, za vaše dobro, odvratim što više vas od dolaska u Novi Sad na gedering. Kako biste se uverili u moju kompetentnost u vezi sa ovom inicijativom, naglasiću da sam na isto to okupljanje dolazio i ranije, ne jednom, i da sam imao tu nepriliku da iz elementarne ljubaznosi upoznam 90% ljudi koji će se i ove godine naći u oblomovu na svojevrsnoj proslavi. Razlozi za nedolazak su vrlo jasni, i oni su sledeći:

- Oblomov nije ni malo povoljan što se tiče cena, skučen je, osoblje je krajnje maliciozno a unutra (sklepana bašta) je hladno do jaja.
    - Nećete jebati - žene koje dolaze na novosadska okupljanja - tradicionalno - su najobičnije ružnjikave i stiskonoge nolajferke koje dodju da iz samo njima znanih razloga piju dva jeftina pića i obaraju vašu erekciju, kako izgledom tako i ponašanjem.
    - Muški svet je prozaičan, no on se ogleda u dibidus štreberčinama, pozerima, hipsterima i seljačinama koje posle trećeg piva glume ludilo. Pored sveg pričanja o vukajliji i njenim velikanima koje ćeš uzalud nastojati da izbegneš, jedina alternativa će ti biti teme o besparici i nezaposlenosti, tome ko šta studira i sličnim stvarima koje te veoma zanimaju, a na kraju će se sve završiti političkim prepucavanjima.

Dakle, ukoliko nameravaš da spucaš soma i po da bi gledao kako drugi bacaju pikado, muvaš frigidne tetke, piješ razblaženo pivo i vratiš se kući suva kurca - samo napred. Ako si pak razborit mlad momak, svestan činjenice da se na 20 drugih mesta možeš provesti mnogo bolje ili raditi nešto pametnije, pridruži mi se i bojkotuj ovu glupost.

Top lista nadrealista:

- Crno
    - Skočimiš
    - StefanKostić
    - Meša
    - dusan1001
    - Denisx
    - melkijades
    - BlackArrow
    - Rahmetli babo Atif
    -Џими
    - marcipan
    -Деветар Цокулић
    - Warner von Latinsche
    - Black Hole
    - paninaro
    - Doppia_Leonessa
    - L@ki
    - MOTIKA
    - KanameTosen
    - celt
    - СМарко
    - Срета-Штета
    - CapooN
    - syngrafeas
    - Skočimiš
    - Towelie_
    - Duče
    - Billy Sharp
    - Blake Griffin
    - Towelie_

• melkijades

Hajde saborci, da vidim ko sve neće doći. Pravimo i spisak, kladim se da će na ovom našem biti mnogo pametniji i razumniji ljudi.

• S

muvaš

piješ

Fine by me.

• Марко 

Ауууу, реко вам је да сте нолајферке...

• melkijades

Mrš u svoj pičkopaćenički tabor!

• messalina

stiskonoge nolajferke

Auuuuu....

• CrnaBo

Auuu ko nam rek'oo

• Crno

Pridružujem se!

• melkijades

Bo odabij, kvariš prosek ;)

• CrnaBo

Kakav prosek?

• S

Bojkotača.

Aj sad otvorimo temu "BOJKOT BOJKOTA OKUPLJANJA VUKAJLIJAŠA U NOVOM SADU".
    Kontam da bi to bilo kul.

• M

Ajte samnom na 'one man' okupljanje.

• dusan1001

Ček a čija je bila genijalna ideja da idete u oblomov lolo
    Ako se ne varam jel to ono kod televizije

• S

One man, one jar?
    Two girls, one cup?
    Three Melkijadeses, one forum?

• melkijades

Evo i meša ga bojkotuje, rekao sam da će se ovde naći pametnih ljudi. Vas dvoje, slobodno - izlaz je na onu stranu.

• Denisx

Ja ovo bojkotujem, samo iz razloga što sam udaljen nekih 500 kilometara

• M

Ja lično bih prije poša Melkijadesovo okupljanje, a nelično - ni na jedno.

• melkijades

Može, i zbog razdaljine i zbog ubedjenja. Nego da bačim spisak.

• riffraff

Ех, да је Хитлер остао жив...

• S

Ех, да је Хитлер остао жив...

Ćuti jado, Bosna bi prva s'radala.

• riffraff

Ćuti jado, Bosna bi prva s'radala.

А-а, Хићо је волио међеде :)

• melkijades

Stefane spemuješ, i takodje kvariš prosek-. Idi piši lepo po svojoj okupljačkoj temi koliko voliš, i ostavi čestite ljude na miru bar jednom u životu.

• Fender Stratocaster

Не разумем чему оваква тема? На Вукајлији има свакаквих. Док се људи сами не увере какви су други, џабе причаш. Да је само окупаљње Вукајлијаша такво. Такве сцене можеш да видиш и на било ком другом месту само се људи другачије фолирају. А и нису окупљања Вукајлијаша јавне куће и нису то масовне оргије па да идеш тамо само да би се огреб'о за који сношај.

• Warner von Latinsche

a šta ako smo među onima što igraju pikado?

• Bruce

Siguran sam da će Kurd, Sos i Musssashe da se slože sa tobom isto kao i ja. Samo da ih obavestim kako smo po tvom opisu u ovoj kategoriji:

Muški svet je prozaičan, no on se ogleda u dibidus štreberčinama, pozerima, hipsterima i seljačinama koje posle trećeg piva glume ludilo.

• S

Ja sam se pronašao u:

pozerima, hipsterima

a za vas nek' pojasni gde spadate.

Melkijades mi je trenutno tako Zezator sa IQ-om.

• melkijades

Nisam ja ni u koga prstom upirao, uostalom nema potrebe da se vredjate. Napusti sahranu i ćozdra.

• CrnaBo

a šta ako smo među onima što igraju pikado?

au onda je jebeno

• Deku

O čemu se radi? Gde su te dirali? Aj pokaži na lutci...

• sedplas

nit sam iz ns-a, nit idem, nit znam nekog odatle (licno ne vako preko neta) al ova tema je kurcina.
    jebote ako ides na okupljanje da bi muvao nepoznate picke sa nekog tamo sajta koje na glavatarima drze jebozovne slike, onda si nevidjeni pacenik. a ako si ocekivao da gomila nepoznatih ljudi odjednom medjusobno ne prica o jedinoj zajednickoj stvari (sajtu), onda si budala.

na kraju, sto je najgore, sve dijeluje kao neki pakosni hejt jer su te iste "frigidne", "ruznjikave" i "stiskonoge" zene vec nekad odjebavale pa sad pokusavas da ispadnes neki zajebant i da ih isprozivas ovako neukusno.

• melkijades

Tako je! Znam uglavnom sve te ljude koji će biti tamo, šta rade, kako se ponašaju i kakva su im očekivanja. Ako nećeš ni da dolaziš ni da ne dolaziš, ćozdra!

• CrnaBo

Ćozdra?
    Šta si ti, peti osnovne?

• В

E, mene iskreno bole kurci za ta vasa okupljanja, ali bih skoro trebao da posetim NS, prvi put ozbiljno, a ne skoro u prolazu. Dobrojutro da nemam nameru da se srecem sa bilo kim od vas, ali me interesuje dje je najbolje izaci preko dana u NS. Sjest, popt kahvu ili jest. Da je jevtino, a da je ambijent najkul. Fala unapred.

• BlackArrow

Prijavljujem se. Hocu da budem na listi :)

• sedplas

a zasto jednostavno nisi i ti rekao cozdra i preskocio to okupljanje nego si morao da je's gomna po forumu?

• melkijades

Rahmete baciću ti u pvt kad se setim uputstva za obilazak.

• Pepe González

Pa zar je moguće da ti niko ne odgovara od Vukajlijaša koji se okupljaju Novom Sadu ili je ovo neki trenutni napad histerije?

• melkijades

Spisak raste vrtoglavom brzinom, uskoro će premašiti "one tamo".

• riffraff

Ко ти дрма кавет Мелкијадеше, Мелкијадеше, Мелкијадеше е е е ееееее

• marcipan

Ja sam se pronašao u:
    pozerima, hipsterima

I ja bih u tome, ali izgleda da moram u kategoriju ženskog sa sve izvinjenjem na bezosećajnosti što ne dolazim u halterima i tigrastom dezenu na okupljanja. :)

• melkijades

Cokuliće eno traže te nešto na četu.

• Statistička greška

- Oblomov nije ni malo povoljan što se tiče cena, skučen je, osoblje je krajnje maliciozno a unutra (sklepana bašta) je hladno do jaja.
    - Nećete jebati - žene koje dolaze na novosadska okupljanja - tradicionalno - su najobičnije ružnjikave i stiskonoge nolajferke koje dodju da iz samo njima znanih razloga piju dva jeftina pića i obaraju vašu erekciju, kako izgledom tako i ponašanjem.
    - Muški svet je prozaičan, no on se ogleda u dibidus štreberčinama, pozerima, hipsterima i seljačinama koje posle trećeg piva glume ludilo. Pored sveg pričanja o vukajliji i njenim velikanima koje ćeš uzalud nastojati da izbegneš, jedina alternativa će ti biti teme o besparici i nezaposlenosti, tome ko šta studira i sličnim stvarima koje te veoma zanimaju, a na kraju će se sve završiti političkim prepucavanjima.

Ako će biti OVAKO DO JAJA kako si naveo onda COUNT ME IN!
    Sad sam baš siguran da ću 100% ići!

• Fender Stratocaster

Мелкијадес, овакве детињасто-хејтерске теме ти нису потребне. Искулирај друштво које ти не одговара, а после тог окупљања можда се нађе неко ко ће тврдити исто што и ти, али ће бити и оних који ће рећи да им је било супер. Сви смо много различити, не могу сви овде да се воле и да се слажу међусобно, били би онда као секта, а не обичан форум.

CrnaBo
    Ćozdra?
    Šta si ti, peti osnovne?

Удараш, мала, право у главу!

• melkijades

U ne dolazi ni marcipan, a rado bih je video u halterima :) Spisak sve duži i duži..

• riffraff

Melkijades
    Cokuliće eno traže te nešto na četu.

Извини, ја немам 70к бодова да будем тако респектабилан члан као ти. Нећу ти се више обраћати.

• Deku

Opričajde nam vrlo momče šta te tišti, šta te mori!
    Al iskren budi sada jer gnev navući ćes mnogih.
    Reci raji ko te diro da znaju od koga da čuvajudupe.

• melkijades

Ma obraćaj mi se al nemoj ovde, vidiš da okupljam istomišljenike. Ostali - ćozdra na vašu temu, pa se tamo prenemažite šta ćete da obučete i obujete, i koga biste voleli da upoznate! Voila!

• riffraff

Мене боли курац за окупљање јер нећу ићи. Али ти брате кењаш за медаљу задњих пар дана. Можда ти мислиш да прцаш народ и да тролујеш али успјеваш као баба кад прича вицеве дечку од 17 година.

• В

Fala Melk, carina si.
    PODRSKA BOJKOTASIMA IZ BEGEA. ALE ALE.

• Statistička greška

A što otvaraš ovako nebuloznu temu? Šta si ti kao operisan od spema pa misliš da možeš da otvaraš ovakve gluposti po forumu i podjebavaš one koji idu na okupljanje?

Banuj ga, BAAAANUJ GAA!