Концерт године у Новоме Саду
  • Lutak iskrivljenog L

jel ima neko kartu da prodaje da nije zapad 2? sad sam bio na kasarni, i imaju jos oko 100 karata, al sve su zapad 2...to je balkon...prosle godine sam se tamo posteno smorio sa matorcima okolo

• Lutak iskrivljenog L

pardon, kasi, ne kasarni :D tj blagajni

• Скелетор

идиотски ми је то што се као главни хедлајнер наводи Ладно Пиво. Ко слуша то јеботе?

• Mala Vidra

pa je l' ima karata po korner šopovima i tim sranjima? :S

• Duče

Идем ја.
    Улазим око 7, на блок аут.

Сосе, тешко ћеш за партен да нађеш сад...

• Doppia_Leonessa

Pustiće sutra još karata za parter, posle na 12, na bagajni Spensa, pa trči ;)

• Lutak iskrivljenog L

Doppia_Leonessa

Pustiće sutra još karata za parter, posle na 12, na bagajni Spensa, pa trči ;)

ako si me zajebala, sa spensa ti dolazim direkt na kucnu adresu..iamm tvoj IP...znam gde zivis

• Doppia_Leonessa

Srećom pa sam daleko... kontam da ćeš odustati na pola puta! ;)

• Др Јанковић

Обично избегавам да дајем мишљења о овме, ал морам да кажем:
    Боли ме курац да дајем црвену да стопедесети пут слушам 50% бендова који се сваке године понављају

• АК

Ај направимо неко мини олупљање тамо, м? Ја капирам да бих можда и ишао, иако баш и не готивим те бемдове.

• Duče

На јелен топ 10 је било окупљање мало. Могло би и овде.

• ninka_92

Ја идем, ал' папучарим, са цуром, њеном сестром и њеним момком. Бићу од Сарса до краја Хладног Пива, партер, па ко ми има број а умире од жеље да ме види, нек' ме цимне. :)

• Duče

Доста ми је било што сам те гледао на окупљању у нс. И тебе и Јебача.

Шалим се, пронаћу те тамо. :)

• ninka_92

Наћемо се, да задрамимо. :) Мени се музички програм свиђа максимално, на Ортодоксима сам био на Бир Фесту 2 пута, оба пута су развалили људи, Хладно Пиво још нисам слушао уживо, тако да ми је то једна од жеља одавно, Атеист Реп исто, Ритам Нереда обожавам, Дубиоза, Босанчероси, задраме га стално. Треба се добро најес' и понијет' пара за пиво, да се издржи темпо. :)

• Duče

Важи :) Слушао сам Хладно Пиво на Водови, и Сарсе, одлични су :) Мада нећу бити на Сарсима, и Ортодоксима, зато што мислим да су они пре 7, а у 7 улазим, на Блок Аут. Е има тамо да се једе хот дог :)
    Вућемо спид.

• Марко 

Ја бих дошо само због Бараба, али ми далеко а мрзи ме да идем и на ово што сам већ договорио.

• ninka_92

Хахахаха јебем вас надрогиране, ја ћу да будем чист, због мале. :) А Сарс и Ортодокси су у 5, односно 15 до 6. Треба издржати 7-8 сати концерата, ало. :Д

• Џорди

Јеботе, ја сам требао да идем претпрошле године па сам добио температуру 40 са нешто и испушио, прошле године нисам имао с ким, а сад имам с ким и још су Ортодокси ту а у 10 ујутру тог дана идем на припреме на Перућац. Докурца.

• АК

YeahBatch Ја бих дошо само због Бараба

Исто.

Онда, море неко окупљање да се искомбинује?

• Duče

Нинка, ја сам прошле године вриснуо, а на јелен топ 10, нисам издржао целу свирку ајсбрна, отишао на 3 песме и шутке ме спичиле. Иначе, ово ће ми бити 4. пут да их слушам, ваљда ће нешто ново убацити.

Може окупљање.

• ninka_92

Што се мене тиче, може.

• Duče

Нема Стићка дорганизује.

А како ћемо? Неће сви у исто време улазити. Чекајте да се још људи јави па онда.

• АК

Можда дас отвори посебна тема за то, да виду људи.

• Duče

Ко ће?

• АК

Или да модулатор промени назив ове, дода "окупљање". Ја преко телефона, могу ако нико други не буде хтео.

• Duče

ео га.

• АК

До јаја, пребацујемо се тамо.

• Томдрил Мерилин

Benisijo, jesmo mogli na ovo :D

• beni

Брале, имаш ПВТ.

• Peaks89

Bukvalno sve ove sam slušao bar po jednom (Ateiste jedno 6 puta i Hladno Pivo i Kelte po 3 puta), a najviše bih išao zbog Baraba, jer su totalni bolesnici :) Ne znam koji je kurac organizatorima, zašto ne dovedu neke nove bendove, i iz okoline, koji su možda manje aktuelni ali su kvalitet (TBF, Dječaci, Zoster, Goribor, Urban itd...)
    Sve u svemu, odlučujući faktor da ne idem je nedostatak love (štekanje za Smak) i kurčevo S R A NJ E od novog albuma Hladnog Piva od kog mi se povraća!!!

• beni

Нису пуштене карте за партер као што је најављено. Организаторе, сисо једна лажљива.

• Mala Vidra

ja ev' sad bila. pička, pička, pička im materina lažljiva.

• Doppia_Leonessa

Pustili pre 11 karte, ono...

• Doppia_Leonessa

Peaks89

Dječaci, Zoster

• Lutak iskrivljenog L

stojo sam u redu danas, stigo je 200 karata, a ispred mene je bilo 50tak ljudi, iza mene stotinjak...oko pola ljudi ispred je pokupovalo sve...neki likovi su kupili spilove...osta ja bes karte

• Duče

зајебаваш?

Можеш ли набавити некако?

• Lutak iskrivljenog L

pokusavam...al necu zapad dva, to je balkon...prosle godine sam se zestoko smorio tamo gore

• Duče

Nemoj tamo, a i da uzmeš za tamo, opet, neće te pustiti da siđeš dole, traži po limundu i tim sranjima lolo, ako saznam da ima u vrbasu, mogu ti uzeti, pa mi daš pare kad se nađemo u ns.

• P

Karta kupljena. Eyesburn, Block Out, S.A.R.S IDEMO

Ima da me nema..

• Lutak iskrivljenog L

ko god moze da mi nadje kartu za parter nek mi javi, dacu 1500 dinara

• Duče

Raspitaću se ovuda, ali teško da će biti.

• P

Sos, jako tesko ces naci karte. Ja sam medj poslednjima uzeo u NS. Planulo. Jedino da vidis kod tapkarosa kod Spensa ili sta vec..

• Doppia_Leonessa

Vidro, haha, kraljevski skroz! :D

• SoulOfMySoul

Ja otišla u Korner šop da kupim kartu, pošto piše na sajtu, kaže mi baba NEMAMO TO, ALI IMAMO ZA DIPEŠ MOD

• Warner von Latinsche

e paz ovako

žena mi je dobila, hehe svaka čast domaćine hehe, al ne to, neg je dobila tri karte za cert godine, al ne kontamo da idemo jer je sranje, pa bismo bili voljni to da prodamo, pa ako ima neko ovde da bi išao a nema kartu, nek se javi u pvt. nisam još siguran da l su za parter il tribine, pošto bi trebalo sutra da ih podigne

• Lutak iskrivljenog L

warnere, ocu ja da kupim

• Dub

Ja ne idem, jedino mi se na HP ide od čitave postave. A ne mile mi se dati pare samo za njih. Ovi iz Bosne što dolaze nek se jave prije koncerta da odemo na pivo.