Је л' иде неко?
http://www.koncertgodine.com/
Doppia_LeonessaPustiće sutra još karata za parter, posle na 12, na bagajni Spensa, pa trči ;)
ako si me zajebala, sa spensa ti dolazim direkt na kucnu adresu..iamm tvoj IP...znam gde zivis
- АК
Ај направимо неко мини олупљање тамо, м? Ја капирам да бих можда и ишао, иако баш и не готивим те бемдове.

Наћемо се, да задрамимо. :) Мени се музички програм свиђа максимално, на Ортодоксима сам био на Бир Фесту 2 пута, оба пута су развалили људи, Хладно Пиво још нисам слушао уживо, тако да ми је то једна од жеља одавно, Атеист Реп исто, Ритам Нереда обожавам, Дубиоза, Босанчероси, задраме га стално. Треба се добро најес' и понијет' пара за пиво, да се издржи темпо. :)
- АКYeahBatch Ја бих дошо само због Бараба
Исто.
Онда, море неко окупљање да се искомбинује?
- АК
Можда дас отвори посебна тема за то, да виду људи.
- АК
Или да модулатор промени назив ове, дода "окупљање". Ја преко телефона, могу ако нико други не буде хтео.
- АК
До јаја, пребацујемо се тамо.

Bukvalno sve ove sam slušao bar po jednom (Ateiste jedno 6 puta i Hladno Pivo i Kelte po 3 puta), a najviše bih išao zbog Baraba, jer su totalni bolesnici :) Ne znam koji je kurac organizatorima, zašto ne dovedu neke nove bendove, i iz okoline, koji su možda manje aktuelni ali su kvalitet (TBF, Dječaci, Zoster, Goribor, Urban itd...)
Sve u svemu, odlučujući faktor da ne idem je nedostatak love (štekanje za Smak) i kurčevo S R A NJ E od novog albuma Hladnog Piva od kog mi se povraća!!!- P
Karta kupljena. Eyesburn, Block Out, S.A.R.S IDEMO
Ima da me nema..
- P
Sos, jako tesko ces naci karte. Ja sam medj poslednjima uzeo u NS. Planulo. Jedino da vidis kod tapkarosa kod Spensa ili sta vec..

e paz ovako
žena mi je dobila, hehe svaka čast domaćine hehe, al ne to, neg je dobila tri karte za cert godine, al ne kontamo da idemo jer je sranje, pa bismo bili voljni to da prodamo, pa ako ima neko ovde da bi išao a nema kartu, nek se javi u pvt. nisam još siguran da l su za parter il tribine, pošto bi trebalo sutra da ih podigne