- s
(Ne napisane se pise sastavljeno, pogresio sam u naslovu i sad ne znam kako to da ispravim).Zbog nemogucnosti da svaki dan ispisem definicija koliko ja hocu ostaje vishak koji je ogroman, zelim te definicije da prodam onima koji ovih dana nemaju inspiraciju.Cena po dogovoru.Bavim se takodje i kupovinom definicija na koje cu dobijati autorska prava od autora i preprodavati ih.
- s
Ladjar ja mogu da definisem, pomazem onima koji ne mogu.
Ludi jos samo oko cene da se dogovorimo.
Acke91 cena bi bila cist dogovor, dakle u zavisnosti sta nudis ja se sa tim slazem ili ne, tj. prodajem ti definiciju ili ne. 
Evo bas juce mi je preteklo 47 definicija, pa reko da ne propadnu. Sve su ok, potencijal nenapisanih def je od 10 do 15 palceva, u zavisnosti kako budu definisane. Voleo bi da za njih dobijem jedan akaunt iz 2008. da nije "vruc":) U slucaju da na lageru ima neki akaunt iz 2007. na moju ponudu slobodno dodaj nulu.

севаст продаје дефиниције ?

Khm....Maro, kako menjaš avatare iz dosade, mi koji ih pamtimo i povezujemo u jednu celinu(filtrirajuću Fotošop efekte u našim glavama) dolazimo do zaključka da ti ustvari izgledaš najbolje od sveg ženskog sveta na Vukajliji! ;-)
(Sad će valjda da pusti dušu i da neku konkretnu novčanu ponudu...komplimenti su čudo!)

100 evra i tegla dzema od kajsije iz 1965 (nije mnogo uhvatila budj). Samo, kako ti mozes da prodajes nesto sto nije tvoje ?
- M
Kurde, ja nudim preparat za ras' kose i šampon protiv peruti, da koristiš kad ti izraste kosa. :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.