BAG:Gde god da se klikne izbacuje reno igru
  • dusan1001

Kako nisam obeležio da me automatski prijavi kad ulazim na vukajliju uvek prvo ulazim iz of-a i sad kad sam ušo nisam mogao da se prijavim jer bilo gde da kliknem izbacuje reno igru pa sam morao u guglu da ukucam "vukajlija prijava" da bi ušao na svoj nalog imal neko sličan problem

• dusan1001

Evo sad sam se ponovo izlogovao pa probao opet isto

• S

Ja sam se sada logovao preko drugog kompa. Jedva sam se ulogovao,jer gde god kliknem na stranici, otvara reklamu. Uspeo sam tek kada sam je skinuo.

• Јованча

само да пријавим и ја проблем. увек сам улогован, и сад ми отвори насловну, и даље ни макац. где год да кликнем, избаци рено челинџ.
    на крају сам у букмарковима нашао неки линк вукајлије, и ту ушао, и ради, тако да могу да пријавим баг.

• shitbrix

Ја се нормално улоговао.

• selenijum

Isti đavo i kod mene u Hromu, neko ima problem i sa Mozilom, tako da nije do Hroma. Sad sam otvorila u int.eksploreru, radi, ali na četu ne mogu ništa napisati. Izbacuje da sačuvam i pokrenem neki java script fajl. Izbaci ono što sam napisala, ali stalno iskače jebeno save. Kak` to da riješim?

EDIT: Ne samo na četu, već i na forumu.

• dusan1001

Ja sam na lisici

• Hogar_Strašni™

Kod mene bio isti problem ali sad je situacija normalizovana.

• LesTaT

Reinstalirao sam chrome i sad radi normalno.

• selenijum

на крају сам у букмарковима нашао неки линк вукајлије, и ту ушао, и ради, тако да могу да пријавим баг.

Uspjela sam isto.

• dusan1001

Izgleda gazda popravio meni sad normalno

• cornelije

Bio problem ali nestala sama od sebe ta reklama

• Maggot

klikcite namjerno na reklamu, obrnuta psihologija, opaaaaaa!

• RitamNereda

Izgleda da gazda po kliku na reklamu dobija love... :D

• Марко 

Uplatite ktitora, decxko.

• mylyca

Каизене дечко, јајце ти прегласно свира за сајт - чрча банована, а чаланови се не могу улоговати због рекламе хахаха

• Марко 

Ja sam za to da se sajt kao opstenarodno dobro nacionalizuje i tada da se sklone sve reklame i kurci i da se banuje 100 iljada stoke sa fejZbuka.
    Zajebavam se, naravno. Sve je u redu dok meni ne iskacu reklame.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.