Коју игру следећу да скинем?
  • Цар

Кажите неку добру игру.

• Master of Sarma 2

Ceo serijal Asasins Krida,KOl of djuti mw2,prototajp,Mes ifekt 1 i 2.....

• S

Daj neku dobru strategiju. Na fazon War3, LOTR...

• zDju

Super Meat Boy :)

• Луди Чак

Shogun 2 Total War, u stvari svaki TW, IL-2 Sturmovik 1946, svaki CoD, Silent Hunter 3 i 4, a ako masina moze da ti podnese onda i 5. Battlefield svaki, pogotovo Vietnam i dvojka, Mount&Blade, World of Tanks, Left4Dead kec i dvojka.

• Chavez

Ko je za jedan od najjačih rpg serijala, neka skine Star Wars: Knights of the Old Republic 1 i 2, ja mislim da nema nešto bolje od toga do sada da je izašlo.

A za pucačine, ko nije igrao F.E.A.R., nije se proveo u životu igrica.

Za strategije.. Hm.. Moje omiljene igre. Možda Command & Conquer Generals_ Zero Hour, to madrfakuje. Klasik Heroes III takodje, ili možda Tropico, to je kul da odmorite mozak, a taman piči meksička muzika kroz igru, jako zarazno.

I KO NEMA PES NA KOMPU, TAJ JE GOLI KURAC AAAAAAAAAAA!

• Луди Чак

E da Tropico 3, PES je govno!

• Električar 

Starcraft 2, može i kec za početak.

• kilervgmmm

Koji crni Assassin's Creed, smaracina prebacujes se u sadasnjost i neke picke materine i posle smara, sve je sablon, skini Prince of Persia prva 3 dela, Devil may cry 3 i 4 (3 deo bolji i tezi ali losija grafika pogledaj trejlere gejmpleja preporucujem dzojstik), left 4 dead- bleda kopija will rock-a (losija grafika ali fise protivnika nego 4 vrsta zombija i sabija u mrezi) f.e.a.r. potpisujem i Crysis (sabija), fable ima zilion magija i nacina za igru, strategina definitivno Generals.

• M

Skini neki simulator :D

• Фејзбукманијак

Кантер страјк!

• Л0Л

Tony Hawk's Underground 2

• Скелетор

E, ovako lolo

Skinuo sam FEAR 3,al mi traži jebeni cd key za dalju instalaciju. Sve sam pretražio na googlu,stigo do 15 strane, ništa...I ide neki kurac preko onog Steam-a...
    ko zna cd key?

• Jericho

Probaj BAC2-DEF3-NAZ3-LAM3-2742, mada je moguce da je to za keca.

• Скелетор

Nije Džeri, ima mesta za 5 karaktera u onim kvadratićima, moguće da je to za keca

EDIT
    fala za trud:)

• Jericho

Nadam se da si probao sa svim nulama ili kecevima?

• Richard Pryor

Verovatno sam of topic,ali da li neko može da mi pomogne u instalaciji Call of Duty 4(modern warfare),imam problem sa rebuildingom,odnosno jebe me setup.bat file,prekine mi instalaciju na 3%,a sve sam fino ekstraktovao.

• Jericho

Tesko je reci napamet, ali koliko se ja secam, obicno postoji neki zahtev da putanja bude kratka, znaci ne C\Documents and Settings\Kovac\Igrice\CoD4 nego C:\CoD4, ili slicno. Pokusaj.

• ЏелА

Cossacks, strategija je jebena kvltčina!

• urrad

Skini DOSBox emulator i iskopaj negde neku staru point & click avanturu Lucas Artsa ili Siere tipa Monkey Islanda, Day of the Tentacle, Simon the Sorcerer...

• Давид

Роум, Бербериан Инвејжн, Медивал 2, Наполеон, Шогун 2.

Који год од ових Тоталних Ратова скинеш нећеш погрешити. Наравно под условом да готивиш стратегије...

• Richard Pryor

Jel ima neko torrent link za Fear 1 ?

• babojebac

Skini Mafia 2 obavezno(u sve pare da se neces pokajati).
    Ako volis RTS onda Rise of Nations.
    Ako volis voznje NFS Shift 1 ili 2 i Racedriver GRID(obavezno).
    Ako volis shootere CoD je nezamenljiv jos od MW1.
    Probaj Mount and Blade Warband i Heroes over Europe.

Sajtovi za skidanje:
    -The Pirate Bay
    -Kick Ass Torrents

Proveri na youtube gameplay svake igre pa proceni.

• kilervgmmm

torrentz.eu
    Najbolji sajt za torrent izbacuje na kojem sajtu (pirate bay, btjunke, itd) ima to sto ti treba, nema na piratu svaki.

• Ronnin

Je l' zna neko nešto na foru Eragon? Tako, da može u dvojke, da nije baš nerealno (magije i to). Ono, mačevi, strele i ti fazoni?

• Mićko

Цо' http://storeimages.impulsedriven.com/product_gfx/mbwarband_ss6.jpg
    Mount and blade warband, само што ти је Ерагон го курац у поређењу са овиме. Скроз реална игра, нема магија, напитака и тако тих гована.

• Ronnin

Не знам, мени то и није нешто симпатично баш. Кол'ко сам видео на Јутјубу, само јашеш коња по ливадама и убијаш људе...

• Мatriks

Mićko, zaostaješ, već izašao Mount&Blade with Fire and Sword.

• Mićko

Обливион? Мада ту има и магије. Хм, Фејбл- то је прилично неозбиљна игра, и ту има доста магије... Не знам, тежак задатак си дао :)

• Мatriks

Јел' има још која игра на фору ДМЦ? Оно велики мач, ватрено оружје, из другог лица и да миш нема неки јак утицај на поглед...

• Šanzamm

Роум, Бербериан Инвејжн, Медивал 2, Наполеон, Шогун 2.

Kakvi su Napoleon i Šogun 2?
    Nisu konfiguracijski zahtevniji od Medivala 2?

• Скелетор

Ja skinuo King's Bounty - The Legend, fazon kao i Heroes of Might and Magic, onako, nije loše, zasad.

I Fear 3...jebem ti ALMU u pičku da je jebem!

• Луди Чак

Ja sam igrao Shogun 2, otprilike medium, a radio mi i Empire i Medieval 2, sve je to slicno.

• TheVlajko

Ja skinuo King's Bounty - The Legend, fazon kao i Heroes of Might and Magic, onako, nije loše, zasad.

Mogao bi da probaš Torchlight. Mešavina Heroes of MaM i Diabla. Neobičan dodatak je životinja koja prati junaka i često mu pomaže.

http://www.youtube.com/watch?v=ghQBj6Gfn10

• Ujka Sima

Moj predlog je ovaj put igra "Bully".

Radnja fabule:

Nevaljalog tinejdžera (tj. tebe :-))) ) roditelji prebacuju u drugu školu, gde treba da se "popravi". Cilj vam je da nastavite da pravite sranja po školi, ali "ispod žita" da vas profani ne provale. Ko se seća igre "Skool Daze" sa komodora ova igra je slična, naravno u full 3D. :)))

• Sale d snajperist

Moj predlog je ovaj put igra "Bully".

Igrao sam na playstation 2 odlicna je igrica, na PC-u nisam igrao ali mislim da je bolja :)

• Л0Л

Preporuchujem Sims ,Sims dwa i Sims tri... Sa swim expanzijama ,bash su vrx....

• Sale d snajperist

To lole Decxkitju mwax

• Цар

Куцао сам пола сата пост (буквално) и сјебе ме Вукајлија.
    ТЈАТЈА, ЗАСХТО НАМ ТО РАДИСХ, ДЕЦХКО!?
    Елем, Сан Андреас је игра игара (може и мод Србија, но он сјебе графику која и овако није дична).

• Sale d snajperist

E ima super mod za san andreas, imas brzinomer i benzin...I mozes da stajes na benzinskim pumpama da punis benzin, a ako ti nestane benzina jednostavno ti stanu kola, mnogo do jaja...

• Rosoneri

E dajte neki predlog. Smorili su me GTA, Nid for spid, Kanteri, Total vorovi i slicno. A i obecao sam sebi da vise necu da igram PES, makar neko vreme.
    Nemojte neke Dote i slicne zajebancije, i da nije previse zahtevna. Moze bilo koji zanr. sad cu da stavim Batman: Arkham Asylum da se skida, al' dajte jos nesto. Uvek me je manje vise mrzelo da istrazujem igre dalje od ovih osnovnih, ali sad mi se igra nesto.

• metal_poeta

Ако волиш баскет, препоручио бих НБА 2к11 или 12. Одлична игра, тешко досади.

• Марко 

Ако волиш баскет, препоручио бих НБА 2к11 или 12. Одлична игра, тешко досади.

Pogotovu ako imas nekoga koga deres po ceo dan kao ja.

• rnrt-rain

А је л' може неко мени да појасни где да нађем Маунт анд Блејд а да не морам да га купим, и да имам целу верзију? Пробао торент, неће.

• metal_poeta

Pogotovu ako imas nekoga koga deres po ceo dan kao ja.

Радо али немам кога. За сад играм само My Player, јурим Кућу славних. :)

• Earthworm Jim

Скидај Свена и док цепаш дери се ЈА ЈЕБЕМ што гласије можеш, де ћеш боље!

• Давид

kakvi su ovaj sims medival i tropiko 3?