- S
Daj neku dobru strategiju. Na fazon War3, LOTR...

Ko je za jedan od najjačih rpg serijala, neka skine Star Wars: Knights of the Old Republic 1 i 2, ja mislim da nema nešto bolje od toga do sada da je izašlo.
A za pucačine, ko nije igrao F.E.A.R., nije se proveo u životu igrica.
Za strategije.. Hm.. Moje omiljene igre. Možda Command & Conquer Generals_ Zero Hour, to madrfakuje. Klasik Heroes III takodje, ili možda Tropico, to je kul da odmorite mozak, a taman piči meksička muzika kroz igru, jako zarazno.
I KO NEMA PES NA KOMPU, TAJ JE GOLI KURAC AAAAAAAAAAA!

Koji crni Assassin's Creed, smaracina prebacujes se u sadasnjost i neke picke materine i posle smara, sve je sablon, skini Prince of Persia prva 3 dela, Devil may cry 3 i 4 (3 deo bolji i tezi ali losija grafika pogledaj trejlere gejmpleja preporucujem dzojstik), left 4 dead- bleda kopija will rock-a (losija grafika ali fise protivnika nego 4 vrsta zombija i sabija u mrezi) f.e.a.r. potpisujem i Crysis (sabija), fable ima zilion magija i nacina za igru, strategina definitivno Generals.
- M
Skini neki simulator :D

Skini Mafia 2 obavezno(u sve pare da se neces pokajati).
Ako volis RTS onda Rise of Nations.
Ako volis voznje NFS Shift 1 ili 2 i Racedriver GRID(obavezno).
Ako volis shootere CoD je nezamenljiv jos od MW1.
Probaj Mount and Blade Warband i Heroes over Europe.Sajtovi za skidanje:
-The Pirate Bay
-Kick Ass TorrentsProveri na youtube gameplay svake igre pa proceni.

torrentz.eu
Najbolji sajt za torrent izbacuje na kojem sajtu (pirate bay, btjunke, itd) ima to sto ti treba, nema na piratu svaki.
Цо' http://storeimages.impulsedriven.com/product_gfx/mbwarband_ss6.jpg
Mount and blade warband, само што ти је Ерагон го курац у поређењу са овиме. Скроз реална игра, нема магија, напитака и тако тих гована.
Moj predlog je ovaj put igra "Bully".
Radnja fabule:
Nevaljalog tinejdžera (tj. tebe :-))) ) roditelji prebacuju u drugu školu, gde treba da se "popravi". Cilj vam je da nastavite da pravite sranja po školi, ali "ispod žita" da vas profani ne provale. Ko se seća igre "Skool Daze" sa komodora ova igra je slična, naravno u full 3D. :)))

Već postoji takva tema.
http://vukajlija.com/forum/teme/17895-video-igreE dajte neki predlog. Smorili su me GTA, Nid for spid, Kanteri, Total vorovi i slicno. A i obecao sam sebi da vise necu da igram PES, makar neko vreme.
Nemojte neke Dote i slicne zajebancije, i da nije previse zahtevna. Moze bilo koji zanr. sad cu da stavim Batman: Arkham Asylum da se skida, al' dajte jos nesto. Uvek me je manje vise mrzelo da istrazujem igre dalje od ovih osnovnih, ali sad mi se igra nesto.