Dosta narodnjaka
  • Surovi

i negativna reklama je reklama. likvidirao sam jelenu karleusu, jelena karleusa kao ekstremni (verovatno i preterano) potez. mislim da bi ovaj svet bio bolji kada bi ih samo kulirali (pošto je očigledno da ovde nisu baš popularni - da se videti iz definicija).

ako će nam svakodnevni humor biti doza narodnjačkih definicija, ne verujem da bih poželeo da moja deca kroz 2-50 godina nalete na ovo mesto. razmislite...

• Surovi

e da, recite svoj sud pa onda da obustavimo ovo ako ste protiv (jelen karleusa je kolateralna steta :))

• kaizen

Protiv brisanja po tom kriterijumu("narodnjaci")...

• gospodžo-zgaziš-me

Dabome da je tebi fala bogu Tihi, stradalo bi ti pola definicija, hahaa :)

Ne znam koliko je ispravno to cenzurisati i na taj način ograničavati ljude tako da se ne izjašnjavam, ali se slažem sa Surovim u tome da je ovo rečnik slenga, a polako postaje zbornik zvezdica sa RTSa i Pinka, pevaljki, političara, marginalnih ličnosti, svega i svačega, samo ne slenga...

• wojtek

Феномен, ваистину. Ми смо (ујључујући и све околне народе) говна од људи. Славимо победу над Турцима као светињу, а њихово наслеђе је нама, свеснима тога, оставило највећи траг у садашњој историји.

• brankaja

Naravno...Ja takodje mislim da nisu takve definicije bas za ovakav sajt.Pa ljudi gde je stari dobri sleng.Necu sad da idem u krajnost ali stvarno mislim da takva muzika steti ne samo nasim generacijama vec i buducim narastajima.Ljudi moji zaglupljujemo se tim kicom od muzike ,ako se uopste i moze nazvati muzikom.Bar ja mislim tako i da se ja pitam sve bi ja to u Padinjak...hehhe..sala mala...Sve u svemu stvarno mislim da nije to za naseg Vukajliju,al sad ako neko zeli da se nasali s tim ok al u odredjenim kolicinama...pozzzzzz

• sengenskaviza

Brisi svaku definiciju kojoj je necije ime naslov.

Nabrajati voditejlke i ostale krokodile domace estrade i definisati uz rijec "ziljave" je preslo u dosadu...

• gospodžo-zgaziš-me

A šta je sa slobodom na sajtu? :P
    Ako je glupo, palac dole.
    Kad bismo brisali sve smaračke definicije odletelo bi 90% Čakčića a i bar pola sajta.

• sengenskaviza

E pa onda vrati i Jelenu!

Kako bas ONA da bude kolateralna stata??? ne moze, nek svi ostali ispastaju, to je jace od slobode, to je ravnopravnost :)

• kaizen

Jelenu ne može da vrati ni Čak Noris ni Bata Živojinović zajedno, jerbo ju je Surovi elimisao pre ovog mehanizma za vraćanje definicija posle brisanja :)

Ali ne sumnjam da će doživeti vremenom doživeti reinkarnaciju...

• sengenskaviza

Kao da je znao...

:)

• Surovi

ljudi, žao mi je, bio sam pijan :))) neće se ponoviti ovako ekstremno sledeći put...

jelena iz DISTROJD!

(izvinjavam se autorima na obrisanim definicijama)

• Цыплёнок

Ne znam da li mi se čini, ili je ovo brisanje definicija preraslo u maniju brisanja svega pred sobom. Mislim da je besmisleno isključivati bilo koju temu ili izraz za definisanje. Svako ima svoj stav o nekoj činjenici, koji naravno želi da izrazi, i svoj stil definisanja koji ispoljava kroz definicije određenog tipa. To mogu biti čak i isključivo narodnjaci, ali i neke druge teme, poput-određenih ličnosti sa tv-a, filmova, muzike...
    I još nešto, ne znam koji su tačni kriterijumi za brisanje definicija, ali bilo bi lepo da se neka usmena pravila kodifikuju, da ljudi tačno znaju šta mogu, a šta ne mogu da pišu. Koliko mi se čini, u poslednje vreme se brišu uglavnom glupe definicije. A to nije neki kriterijum, kad uzmemo u obzir različita gledišta. Treba objektivno sagledati situaciju. Po meni, treba brisati nejasne i nerazumljive, kao i previše vulgarne definicije, i naravno one koje prozivaju ličnosti sa sajta. Čak i copy-paste def-ovi, po meni, nisu za brisanje, za to služi thumb down.
    Eto... Morala sam da se izjasnim po ovom pitanju. A vi sad, možete, a i ne morate da prihvatite moje predloge.

• gospodžo-zgaziš-me

"I još nešto, ne znam koji su tačni kriterijumi za brisanje definicija, ali bilo bi lepo da se neka usmena pravila kodifikuju, da ljudi tačno znaju šta mogu, a šta ne mogu da pišu. Koliko mi se čini, u poslednje vreme se brišu uglavnom glupe definicije. A to nije neki kriterijum, kad uzmemo u obzir različita gledišta."

To im i ja govorim sve vreme, ne može svako biti pametan, kreativan i duhovit, dajte palac dole i ostavite glupe definicije na miru :)). Trenutno sam pokrenula tu temu i pokušavamo da se usaglasimo, oko čega se usaglasimo to ćemo samo i brisati, a biće i istaknuto šta će se brisati da ljudi vide. Za sada postoji saglasnost oko sledećeg i to stoji u temi Zamerke na moderaciju:

- vređanje drugih članova sajta
    - verska/nacionalna mržnja
    - kopije definicija (misli se npr. na dve identične ili gotovo identične definicije o Čaku Norisu koje se pojave)
    - interne fore van primera, definicije o samome sebi i slično

• perina slama

Da oživimo ovu temu!

Rock je zakon, pusti narodnjake kraju!

• plok

perina slama madjija hahahhahahaha

• _

Jebi se Surovi, sad to smem da ti kažem

• BR

ROCK SE JAVLJA

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.