Udruzenje za zastitu ljudi
  • neobavesten

Posto ljudi svakodnevno bivaju napadani ubilackim umiljatim pogledima pasa, horor-predenjem macaka, sporim, ali divljim rastom kucnih biljaka, vreme je da ljude zastitimo od toga. Svako ko se oseca ugrozen, neka pise ovde i podeli emocije sa ostalima. Internet je sigurno mesto, nema nicega osim vasih slova i onoga kako se predstavite, zivotinje vas nece pojesti.
    :'(( Tuzno je, znam...
    Ko zeli prvi?

• soenmeri

Uvedimo gradjanske patrole

• samoostro

Napravimo no kill azil za ljude!

• Insolent Defender

Odlično, taman da se požalim, ovde će me valjda neko razumeti: imam mačka zbog kog sam postala žrtva nasilja u porodici. Ne znam šta da radim. Stalno, kada nešto radim, on mi se uvali u krila i ometa me. Tu se ugnezdi, počne da prede, čapka i ne mrda; ja ga teram, on se vraća. Kada sam na nogama, on se uvek prišljamči uz mene i mazi mi se o noge. U toku dana barem 20 puta me pogleda značajno i namigne mi (čist mobing). Onda, kao da sve ovo gore nije dovoljno, počne da mrkće u skladu sa svojim mrkim pogledom. Kada legnem da spavam, nikad nemam mira: obavezno se probudim sa njegovom brkatom njuškom ispred sebe. Tu me opet gleda značajno i namiguje mi.
    Jedini mi je spas kada ugleda golubove, onda počne da mekeće i ne obraća pažnju na mene.
    Pomagajte, ne znam šta da radim.
    Hvala unapred,

Vaša Insolent

• neobavesten

Defenderka, fala sto si nam se poverila. Tvoje izlaganje je krajnje dirljivo. Da ovo nije Internet, videli bi me kako placem tiho.. U svakom slucaju, mislim da bi bilo najbolje da drzis do sebe, stvoris svoje JA i ne das na se! Oni samo hoce da te isprovociraju na neku gresku, neki pogresan potez, da bi te udarili tamo gde si najslabija. Ali moras izdrzati! Moras se boriti! Pisi u notes svakodnevna zapazanja, desavanja, tako ces izbaciti iz sebe svu tu frustraciju. I obrati se ovde, jer mi cemo ti pomoci!
    Zelim da jos neko podeli svoja iskustva sa nama i da pomogne Defenderki.
    Hvala!

• e

http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q&feature=fvst

http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg&feature=fvst

Nemam šta drugo da dodam, tu se sve vidi, crno na belo (doslovno :))! Ma koliko ih ja obožavala, toliko znaju da budu dosadne :)

• Insolent Defender

Evo, Euglena zna kako mi je. A mislila sam da nikada neću naići na nekog ko me razume i prihvata onakvu kakva jesam. Ima nade.

• tasmanijski djavo

šta ja da kažem? zeku su moji kući toliko razmazili da je postao toliko debeo da se jedva kreće, a to je sve stoga jer jede cveće, i sve na šta naiđe.pojeo je i iščupao čak i borić, i uništio celo dvorište kopajući rupe.
    ljubi ga majka:))

• neobavesten

Vidis Defenderko, nisi sama u ovome. Ima onih koji dele tvoje nevolje i patnje.
    A ti Djavolice, stavi taj gulas na dijetu. :p

• e

@ Insolent: moram da te razočaram, ja samo tako i prihvatam ljude - onakve kakvi jesu :). E, sad, koliko ću često da se družim sa njima, zavisi od toga kakvi su :DDD
    Al', mislim da znaš da sa tobom nemam problema :)))

• tasmanijski djavo

@ neo, hmm, to nije gulaš
    a na dijetu će da ide, samo da mu dođem, i u zatvor:)

• Insolent Defender

Hvala, Euglenče, što si me prihvatila, ipak mi ugnjeteni ljudi treba da se držimo zajedno i ujedinimo protiv ostalih oblika života. Došla sam ovde da olakšam dušu, a možda nađem i neku srodnu.
    Tri put ua za mačkaste tlačitelje: ua, ua, ua!

• e

Zeka ima da ide u zatvor za uništavanje zelenih površina :DD

• neobavesten

Alo, ne svadjajte se medjusobno! Oni su nam pretnja, ne mi sami! Moramo se pribrati!! I zelene povrsine su nam neprijatelj, takodje. Tako su...zelene!
    Jedva sam ovo izgovorio od ogorcenja... :((

• e

E, da i da dodam još ovo. Moja mala mačka, Dušica, me teroriše svako jutro. Čim ustanem ona: "Mjauuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" , kao sirena. "Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj mi, daaaaaaaaaaj mi, daaaaaaaaaaaj mi", il' se ja bar tripujem da ona mjauče u tom stilu :), traži Whiskas, isključivo to, nema zamene, inače ne prestaje. Glava mi bruji od tog mjaukanja, pre popijene kafe, grrr. A onda, kad se najede, dok ja pijem kafu, ona dođe, skoči mi u krilo, baš pored kafe, i neretko je prospe - opet grrrr. Kad će više da poraste! :)

• e

Mrš ti Neo za to zeleno! Znaš! Šta, sad ćete i protiv mene da se borite, jer ne pripadam ni carstvu biljaka ni životinja :DDD

• tasmanijski djavo

zelena, sumnjiva si ti meni...
    mislim da bi se slagala sa zekom, zavoleo bi te čim bi te video:))

• Insolent Defender

Sve te razumem. I nisam ja jedina žrtva - mojoj majci se Belka jednom popela u krilo, počela da prede, čapka i - prdnula! Sram je biloooo!!!! Kakvo poniženje!!! Ona će njoj tako... more, sve to treba usranom motkom.

• e

Hahahaha, 'o'li da mu donesem pivo :)?

• tasmanijski djavo

bolje mu ne prilazi, puno si zelena:)

• M

Mene je jednom pašče ukralo hamburger iz ruku.

• rockangel

Ima jedna dzukela na vukajliji sto stalno voli da laje kada ja nesto napisem!Sacuvajte me od njega!

• M

Šano, dođi śedni mi u krilo, ne smije ti ta džukela ništa dok sam ja tu.

• Earthworm Jim

Meni je jednom pas probusio loptu. Sta da radim, pomagajte? Unapred zahvalan, gamby.

• M

Gambi, drugi put ga zajebi pa mu uvali medicinku.

• rockangel

Hvala mesjo!Ali sta cu ako ti ne budes tu?!Ko ce onda da me cuva?

• M

Onda ti ne preostaje ništa drugo bez da skočiš u krilo prvome muškarcu kojem krilo bude prazno... Valjda još uvijek ima džentlmena spremnih da te čuvaju. Za sebe od drugih.

• neobavesten

Gamby dragi, moraces kupiti novu loptu, ako vec nisi, davno davno... I moraces otici u KST da se napijes, da zaboravis.. Jer tuga je golema to, jeste jeste..
    Nece ti ovo loptu vratiti, ali ces se malo bolje osecati.
    Sledeci molim? :brise suze:

• rockangel

Resila sam sta cu sa dzukcem!Sledeci put kad bude lajao ja cu da ga ujedem!

• tasmanijski djavo

pojeo mi je kabal od punjača za kompjuter, i to nov, zaletovala sam ga i sad je kraj, oće prsti da mi izgore koliko se pregrejeva. crko je:(
    on je kriv. jednog dana će i mene da pojede:(
    ali ja ga ne dam, nikad neće u gulaš
    rizikovaću čak i da budem bez vukajlije kad mi se isprazni baterija ali njega ne dam da kolju. pa vidite kako je lep!
    :( tužna sam

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.