Вучица за мода, стари људи за модове - коалиција ЗАОКРЕТ
  • _

Поздрав штовани вукајлијаши, цењени модератори и уважени господине Кајзене,

у договору са неколицином аутора од којих већина жели да остане анонимна дошао сам на идеју да Вама господине Кајзене предложимо листу аутора који имају 30+ година и доста искуства на овом сајту који би могли обављати функцију модератора.
    Госпођа Вучица21™ је прва међу једнакима и по свим критеријумима сматрамо да заслужује да понесе то ласкаво звање са којим ће моћи да допринесе квалитету и популарности сајта својим истанчаних хумором и дамским манирима. Са листе од 25 људи предложићемо Вам само пар имена за почетак.
    komad1974
    bojanboj
    reservoir dog
    Jericho
    Majav
    natnat
    vangoga
    ming
    Почасни мод - господин Кизо
    Ко има кога да дода или изнесе неке шкакљиве ствари о некоме са листе или ко може да окачи нечије компромитујуће слике, нека каже сада или нека ћути заувек.
    едит
    листа је подложна изменама.

• riffraff

Вучица олеееееееее, одма у модовеееееееееее.

• sunshine

у договору са неколицином аутора од којих већина жели да остане анонимна дошао

Daj imena života ti ?

Šta ako su matori obavezno su dobri autori ? Bolje da mod bude Stićko nolajfer nego ovi ljudi koji imaju djecu, obaveze, zaposlenje...

• Цар

Откуд то да ја нисам на списку?

• don_brate

Трансферчина бламчине.

• Луди Чак

Šta ako su matori obavezno su dobri autori ? Bolje da mod bude Stićko nolajfer nego ovi ljudi koji imaju djecu, obaveze, zaposlenje...

Samo im fali da pored govana svoje dece, brišu i govna ovde.

• Maggot

stavite mene za moda, necu radit nista al cu barem moci da se kurcim

• _

Господине Царе изволите се представити. Саншајне сви аутори су консултовани.

• dusan1001

Ne valja ti lista Žika Obretković mora da bude mod

• mare maestro

Но пасаран за предлог, па зар већ немамо довољно модова? А и шта фали старим модовима? Боље Костић који толико ради на сајту (кастм Вукајлија нпр.), него неко трећи ко ће донети више зла него добра. Издвојио бих РД-а који је по мени један од најбољих аутора сајта и заслужује звање мода.

• P

Ming ima preko 30 godina? o.O

• Dukka

Mogao bi kaizen konačno da postane mod, dečko je tu od nastanka sajta.

• Facafacaa

stavite mene za moda, necu radit nista al cu barem moci da se kurcim

Имаш ли штогођ ситне дјеце?

• dusan1001

Umodujte sretena da se bori protiv jevrejskog lobija
    dušan

• Луди Чак

Možeš da budeš mod samo ako daš jedno sitno dete Kaizenu, to mu dođe ko neki danak u krvi.

• crnigrujan

I ja se slažem da je gospoja Vučica jednaka među prvima. Oni koji agituju na konto njenog umodovavanja bi se rado predstavili međutim nije zgodno pošto je opštepoznato da je udata, da joj je muž silno ljubomoran i da je visoka metar i zgaženu žabu.

Inače, slažem se i sa AJAX-ovom neizgovorenom željom da mylyca napokon postane mod.

• Cenotaph

I tako je Humor završio pivo, počešao muda i otišao sa ovog sajta.

• Vita

О господе боже.

• dusan1001

Cenotap pa ovo nije podforum "Humor" lololololo

• _

Браћо и сестре молио бих вас да се не удаљавамо од теме. Изнесите аргументе или се склоните са теме молићу лепо. Господин сретен је од почетка са нама и он је један од аутора који су подржали идеју.

• Hugocavez

Ова листа, иако непотпуна за сада, има моју пуну подршку. Права имена тек треба да изађу на видело.

• dusan1001

Ako sreten podržava podržavam i ja ali ako se odazove na ovoj temi i kaže suprotno počeću ozbiljno da sumnjam da ovi autori rade za jevreje i smorio bi se pogotovo zbog bojanboja

• _

Уз дужно поштовање господине Царе, остали аутори су имали врхунске препоруке и од старта су испуњавали услове. Доставите ми Ваш скраћени сиви путем приватних порука и бићете обавештени о свом статусу.
    Као што рекох, неколицина врхунских аутора се не налази на листи и не бих притискао господина сретена на почетку свега овога и овде уколико то сам не одлучи да иступи и каже вам нешто о својим идејама.

• Цар

Зафаљивам, одустао сам.

• _

Молио бих те да не бришеш постове по десети пут и да не спемујеш Царе. На шта личи то?

• El Loco

Au ajaks sad si me razocarao, koga jos boli kurac ko ce da bude mod...

• Bruce

Dobri moj Iznogude, zašto će ti ova tema?

• kizo

Cijenjeni AJAXe, otkud ja na spisku?

• _

Хаха јел на оваквог Изногуда мислиш?

• Bruce

Jedan je Iznogud, iako ih ima mnogo :)

• _

Жао ми је господине Кизо. Демократским гласањем већина је одлучила да Вам понудимо мод позицију без портфеља иако сам инсистирао да Ви будете нови админ. Брус што премести тему?

• Bruce

Greškom si je otvorio u bitnim informacijama, pa da ti izađem u susret i postavim je na bolje mesto.

• _

Љубоморан си на своју позицију, али за тебе и Курда нема зиме.

• Hugocavez

Ово је тотална деградација ове теме.

Улажем свој протест на овај чин премештања у игре. ИПАК, мислим да овде може да се отвори једна озбиљна и надасве занимљива расправа.

• Bruce

Moram da se ogradim, temu je u Igre premestio neko drugi, ja sam je premestio u Humor...

• Hugocavez

Бруце, ово је срамно. Имај своје ја, и врати је у хумор.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.