Има ли на овом сајту људи са њњњ.србовање.цом ?
  • ababovic

?
    Ако има, који Бам је био никнејм тамо?
    Знам да је доста људи, од кад је рикнуло србовање почело да блеји овде, па ме чисто интересује - ко је ко.

• M

E, što se desi sa srbovanjem sajtom? Ono biješe jak sajt, ja sam se kida' od smijeha na slike, komentare i smajlije na slike. Nisam bio registrovan tamo, a možda i jesam, ne znam sad, ali ako jesam bio, ništa ja tu radio nisam, samo gledao slike.

• dl

Ja sam sa sajta www.vrbovanje.com
    Nick mi je bio madam54

• valjan

Imao sam ja par slika okačenih tamo, nick mi je bio isti kao i ovde, ali sam u jednom trenutku ukapirao da previše vremena gubim na četu (btw, jedna naša glumica je visila tamo), pa sam prestao da navraćam tamo.

• ababovic

A glumica je do moga, pojavila se u dve serije i tri predstave. Necu da je imenujem, al` vise su je velicali ortaci iz kraja, nego sto ju je prepoznavala raja.

• wojtek

Ја сам на њеном имдб профилу избројо четири филма. То је неважно, ал била је својевремено један од проминентнијих чланова (Корња кру, мање-више елита њњњ-а).
    Ја сам био тамо под ником међедмате, ал сам углавном лурково, без неког посебног активисања.

• ababovic

Е сећам се међедамате.
    Ја бејах Рамбо килер

• wojtek

Сећам се, ти беше лик са гифом Рамба који говори "Жикина шареница је кева"?

• ababovic

al nije bio rambo vec Kobra :)))

• VanGoga

Ja i tamo bila Van Goga,al' sa drugim passwordom,hehe :)

A jel' se sećate Lalaponca?Čika Lala bio pravi gentlemen :)

Sećam se i Beauty-a,imao blesav avatar :))

• wojtek

Јес да је благи некропост, ал ае...
    Сећам их се свих, Бјутија сам упознао, фин човек.
    Што се Лале тиче, он ме је увек збуњивао и јебено никада нисам успео да скапирам шта оће да каже. Ал да је џентлмен био, то је истина.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.