Ja i dalje mislim da će Dalas da pobedi, ali daleko od toga da Boston ne zaslužuje. Generalno, ne svidjaju mi se te (pretežno) trojkaške ekipe. Tatum, Braun, Porcingis i pogotovo Vajt (koji je izludeo ove sezone) mogu da je ubace kad treba, a i klupa im je tako koncipirana. Verovatno su radili na tom segmentu jer su prošle sezone na tu foru i ispali od raspalog Majamija.
Porcingis im daje tu dozu 'normalne' košarke igrom u reketu i čini ih baš kompletnim timom.- Š
Kaj Ri ima skor 0-12 u svojih prethodnih 12 tekmi protiv bostona
to sve počelo onomad kad igrao za bruklin i namerno izgazio onog leprikona na centru bostonovog terena kao iz nekog revolta što nije bio dobro tretiran dok bio u bostonu
pokupio ravnozemljaš neku drevnu keltsku kletvu zajebo se malo
- S
Navijam za doncica ali ako neko treba da osvoji osim jokare sns bet govneta i luke nek to bude americki partizan
- S
pa jest americki partizan sta
Dončić skroz kul lik za navijati.normalno, iako guzonja previse kenja sudijama ipak na mozak dobija crnce sa 3x boljim fiizkalijama
- Š
Goren Dredžik nas je kecao tada snažno
Dančik se povredio tokom utakmice
- Š
džoš kiddey u čikago alexs karuzo u chokelahomo
ladno nisu dobili nijednog pika za karuza a imali su ponude tokom sezone, mislim da su se malo zajebalia džej džej red dick trener lebronu LOL kako će sad dal će da nastave da snimaju podkast hehhe
- 6
Бостон клиперси ћампиони нба супер
- Š
neće igra prvu sezonu sig ionako im odlazi tamo sa sjeban ACL, prvo će dobrano da ga pucaju u venu i zatežu na operacionom stolu i ubacuju konjsku placentu i svinjske ligamente
pa kad naprave terminatora onda se liga sjebala kad bude dobijao tih 7 minuta po utakmici
- S
Znaci ostaje u zvezdi jos god dana?
- ŠScouser
Znaci ostaje u zvezdi jos god dana?pa ne bate biće STASHED kao npr Holmgren pretprošle sezone, neće odigrati nijednu tekmu i spremaće ga za narednu sezonu
makar je to pretpostavka moja jer su ionako stacked na bekovima, kad jedan Vasilije nije uspeo tu da se probije u rotaciju neće ni ovaj malisha odmah u prvoj sezoni
- S
ok tnx :(
- Š
videćemo, srali su da sparsima treba plejmejker celu sezonu, eto im ga prototip plejmejkera samo mali problem je što ima 39 godina LOL
a Pol Džordž u filadelfiju usta ga jebem
- S
Konacno, pravi covek na pravom mestu
https://www.b92.net/sport/kosarka/nba/35953/denver-sprema-bum/vest
- Š
za konjušarsku botinu bolje i nije od ovog antikošarkaša iskr
- Š
to bi bilo do jaja videti
pogotovo kad se uzme u obzir da filadelfija igra istočnu a hjuston zapadnu konferenciju LOL - Sčouk igrač za čouk ekipu
sta si to blagoizjavio nekrstu
- S
ovako zamisljam smoleta posle svega sto je ovde napisao
- Š
ali hasan i luka dančik isti učinak u kvalifikacijama obojica po jedan poraz LOL
- Š
Dario Šarić novi saigrač konjušara
znači sad denver ima dvojicu ustaša u rosteru LOL
- S
Jos bogdanovic i pali se masina
Misliiim ako vec nije presao, bila je prica
- P
Uhapsen brat Nikole Jokića i ja sam tek sas skonto da je ona faca na carinoj profilnoj bio on haha kakvo je ono istetovirano govedo od 2m i 130kg