НБА
  • Pepsi78

Ja i dalje mislim da će Dalas da pobedi, ali daleko od toga da Boston ne zaslužuje. Generalno, ne svidjaju mi se te (pretežno) trojkaške ekipe. Tatum, Braun, Porcingis i pogotovo Vajt (koji je izludeo ove sezone) mogu da je ubace kad treba, a i klupa im je tako koncipirana. Verovatno su radili na tom segmentu jer su prošle sezone na tu foru i ispali od raspalog Majamija.
    Porcingis im daje tu dozu 'normalne' košarke igrom u reketu i čini ih baš kompletnim timom.

• Š

Kaj Ri ima skor 0-12 u svojih prethodnih 12 tekmi protiv bostona

to sve počelo onomad kad igrao za bruklin i namerno izgazio onog leprikona na centru bostonovog terena kao iz nekog revolta što nije bio dobro tretiran dok bio u bostonu

pokupio ravnozemljaš neku drevnu keltsku kletvu zajebo se malo

• S

Navijam za doncica ali ako neko treba da osvoji osim jokare sns bet govneta i luke nek to bude americki partizan

• хезно

americki partizan

• Thilmo

C

Scouser
    Navijam za doncica ali ako neko treba da osvoji osim jokare sns bet govneta i luke nek to bude americki partizan

Dončić skroz kul lik za navijati.

Krivo mi je što moram da ga mrzim jer smo izgubili ono na evropskom lol

Ne mog da prežalim taj poraz i to ti je

• Pepsi78

Dončić valjda i nije igrao na toj utakmici protiv nas (povredjen bio). Pobedili su nas Klemen Prepelić i Vidmar...

• S

pa jest americki partizan sta

Dončić skroz kul lik za navijati.

normalno, iako guzonja previse kenja sudijama ipak na mozak dobija crnce sa 3x boljim fiizkalijama

• хезно

Dončić valjda i nije igrao na toj utakmici protiv nas (povredjen bio). Pobedili su nas Klemen Prepelić i Vidmar...

au sunce ti jebem od koga smo mi gubili

• Š

Goren Dredžik nas je kecao tada snažno

Dančik se povredio tokom utakmice

• melkijades

Dončić igrao bio ali kilavo, njega smo zaustavili skroz, Dragić nas urnisao.

• Š

džoš kiddey u čikago alexs karuzo u chokelahomo
    ladno nisu dobili nijednog pika za karuza a imali su ponude tokom sezone, mislim da su se malo zajebali

a džej džej red dick trener lebronu LOL kako će sad dal će da nastave da snimaju podkast hehhe

• 6

Бостон клиперси ћампиони нба супер

• L@ki

Тај подкаст је примпрема за утакмицу. Јавна.

• L@ki

Брони у језерашима, шоу

• хезно

hahahaha čovek ukopa lejkerse skroz, primadona, ronaldo košarke. inače drago mi je za topića i đurišića ali ne znam đe će topić da igra u okc pored toliko mladih igrača na istoj poziciji, ali ae videćemo

• Š

neće igra prvu sezonu sig ionako im odlazi tamo sa sjeban ACL, prvo će dobrano da ga pucaju u venu i zatežu na operacionom stolu i ubacuju konjsku placentu i svinjske ligamente

pa kad naprave terminatora onda se liga sjebala kad bude dobijao tih 7 minuta po utakmici

• S

Znaci ostaje u zvezdi jos god dana?

• celt

sve vesti za nba sto lejkersi pikovali lebronovog sina jbt

• Š

Scouser
    Znaci ostaje u zvezdi jos god dana?

pa ne bate biće STASHED kao npr Holmgren pretprošle sezone, neće odigrati nijednu tekmu i spremaće ga za narednu sezonu

makar je to pretpostavka moja jer su ionako stacked na bekovima, kad jedan Vasilije nije uspeo tu da se probije u rotaciju neće ni ovaj malisha odmah u prvoj sezoni

• хезно

šta mislite o tandemu chris paul-victor wembanyama

• Š

videćemo, srali su da sparsima treba plejmejker celu sezonu, eto im ga prototip plejmejkera samo mali problem je što ima 39 godina LOL

a Pol Džordž u filadelfiju usta ga jebem

• Š

za konjušarsku botinu bolje i nije od ovog antikošarkaša iskr

• хезно

hahahaha kako će denver da se usere sam u sebe sad. pol džordž i filadelfija najbolji spoj ikad, čouk igrač za čouk ekipu, sledeće godine ispadaju u prvoj rundi od HJUSTONA

• Š

to bi bilo do jaja videti
    pogotovo kad se uzme u obzir da filadelfija igra istočnu a hjuston zapadnu konferenciju LOL

• S

čouk igrač za čouk ekipu

sta si to blagoizjavio nekrstu

• хезно

hahahaha brate ja mnogo volim džordža ali budimo realni

• хезно

to bi bilo do jaja videti
    pogotovo kad se uzme u obzir da filadelfija igra istočnu a hjuston zapadnu konferenciju LOL

solidno sam se izlanuo NELOL

• S

ovako zamisljam smoleta posle svega sto je ovde napisao

https://x.com/BasketNews_com/status/1808299307881124310

• хезно

hahahaha brate šta je ovo, OVO igra kvalifikacije a redovno ga 3-4 evropske ekipe ispuše jer igraju jedne protiv drugih, nema veze bitno da igra ali hasan i JUŽNI SUDAN na olimpijadi

• Š

ali hasan i luka dančik isti učinak u kvalifikacijama obojica po jedan poraz LOL

• Š

Dario Šarić novi saigrač konjušara

znači sad denver ima dvojicu ustaša u rosteru LOL

• S

Jos bogdanovic i pali se masina

Misliiim ako vec nije presao, bila je prica

• P

Uhapsen brat Nikole Jokića i ja sam tek sas skonto da je ona faca na carinoj profilnoj bio on haha kakvo je ono istetovirano govedo od 2m i 130kg

• Cara™

Hahaha ma resice se to za dan dva

• Thilmo

Dončić u Lejkersima, opaa.

• Thilmo

Dejvis ide u Dalas.

• melkijades

Otpustiše Melouna i Dži ema LOL