- M
Znači, Djuk je predložio da se vrate reklame... Glupo, vrlo. Ali je posle toga načinio pametnu stvar - poša' je sa sajta. Esholčina.
Ja sam ipak za to da se zajebu reklame, a da sajt bude održavan parama od korisnika (po sistemu "kol'ko ko da"). Otvori Kaizen žiro račun, pa ako pobjegne u Grčku s našim parama, jebiga, ako ne ne jebiga i kraj.
- M
Vidiš Surovi, ja ipak ne bi to uveo. Ovako, 5 eura mjesečno nisu nikakve pare, to ti je da odvajaš po nešto manje od 0.17 centi svaki dan. Onda, s tim parama bi sajt bolje i brže radio, a što pretekne, to ide Kaizenu, to bi mu bila neka vrsta plate zato što održava sajt i poboljšava ga. Sad, plaćao bi ko bi htio (znači niko nije obavezan da išta priloži) a smatram bi se od nas trenutno 16161 korisnika, našlo dovoljno dosta da to i uspijemo.
A to za beneficije Surovi, nemam ništa protiv toga, ali mene lično to ne treba.

Evo ja mogu da budem marketing menadzer sajta ( vec sam se istrenirao kao marketing menadzer sopstvenih definicija ) i da 16161 korisnika povecam na 25000 ! zauzvrat sitnica - da deda vuki (logou vukajlije) na čelu bude istetoviran link koji vodi automatskom davanju pluseva svim mojim definicijama.
limoseša loma
:)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.