- Пд
Значи већ сигурно недељу дана ме ово дрка кад покушам да разменим коју поруку са неким. Кад пишем некоме, пише ми да је тај неко видео то, али његов одговор не видим док не рифрешујем страну. Који курац Цукенберже? Дакле, иако сам ја онлајн, и он је онлајн. Шта да радим? Полицију сам звао, кажу да нисам нормалан. Обрисао сам кукисе, кеш, све везано за Хром, и исти ђаво. Шта да радим, како да решим ову енигму?
- M
Možda je brovser problem. Aninstaliraj ga i instaliraj opet i javi kako piči.
- В
meni se fazon uloguje, ali ne ode na pocetnu nego ostane na onoj pre logovanja.
jebotijapasmater zukengbergze - ПдРадјард Куплунг
Skini najnoviju verziju fejzbuka.Пробао сам и да скинем најновију верзију, али сам некако завршио на сајту где ми нуде зелену карту бесплатно, што и није тако лоше!
Meśa
Možda je brovser problem. Aninstaliraj ga i instaliraj opet i javi kako piči.То је превише рационално решење. Ја не желим да поправим даљински мењањем места батеријама, ја хоћу да нађем квар!
- Пд
Нет фрејмворк имам, а Флеш бих могао да пробам да реинсталирам, то је већ прво конструктивно могуће решење.
- Пд
Није до Флеша, јебем му све шиптарско.

Samo da iskoristim priliku da se zafalim bratu Cukerbergu na izumu milenijuma- fejsbuku. Ulepšao si mi mnoge dane i noći, dao smisao obesmišljenoj rutini, omogućio mi da zavirim u prijateljeve živote i rođakove posteljine, ispunio katodu mog monitora najlepšim stvarima. Fala ti do neba.
Hvala i hromu što mi ne ćopa pa mogu da uživam u fejsbuk avanturama svojih prijatelja svaki dan, nonstop.- Пд
Нема решења. :( А и ваши одговори су корисни као пиксла на бицикли.

Meni peder fejzbuk nekad ne šalje šta pišem. U stvari ne meni, već drugim članovimaa sekte. Ja se ispričam ko debil i onda ljudovi pomisle da pišem roman, jerbo im non stop ima ono da vrajtingujem a ništa im ne izbacuje. Ne pomaže ni rifreš već moram u novom tabu opet da ga otvorim. Satanistički peder.

Мени се слично дешава ко Френкију али само кад атачујем слике... Конверзација тече нормално, ћаскамо о свему и свачему, договоримо се чак и да се видимо, разменимо бројеве и све а ја пошто сам искрен дечко и не желим да завлачим девојку око било чега везаног за мене, пошаљем јој слику курца да зна да око тога не мора да брине и да сам и на том пољу добар као и са социјалним вештинама... Ништа не одговарају мајку му а пише "сеен 12:48"

Није то ништа до твог компјутера, ствар је далеко простија.
Пре него што свака порука стигне до овог другог, прво оде до сервера Беле куће, да Обама може да види шта ти причаш са другом. Обама тамо има цео Фејзбук, ал он има и приватне конверзације, и секси слике, и оно што те камера сними и кад мислиш да не ради ништа.
Е, сад, док је Фејзбук имо око сто - двеста милиона људи, све је то могло дас се постигне, ал сад откако је изгуро по милијарде, заглупели сервери, па понекад поруке касне, а некад се и изгубе. А као што си можда чуо у вестима, републиканци блокирају усвајање новог буџета где је, између осталог, планирано и да се за Белу кућу купи још једна Пентиум четворка, која ће моћи све то да изгура. Е, сад, можда би и ово могло да изгура још неко време, ал и Бела кућа овако врши притисак на конгресмене, јер сви они имају неке налоге на Фајзбуку.
Дакле, кад се усвоји нови американски буџет, што би требало за који дан да буде, и кад Обама купи нов компјутер, ти добијеш свој Фејзбук да ради како треба, ко и пре ове блокаде Конгреса што је радио.
Нема на чему.
Пре него што свака порука стигне до овог другог, прво оде до сервера Беле куће, да Обама може да види шта ти причаш са другом. Обама тамо има цео Фејзбук, ал он има и приватне конверзације, и секси слике, и оно што те камера сними и кад мислиш да не ради ништа.Е, сад, док је Фејзбук имо око сто - двеста милиона људи, све је то могло дас се постигне, ал сад откако је изгуро по милијарде, заглупели сервери, па понекад поруке касне, а некад се и изгубе. А као што си можда чуо у вестима, републиканци блокирају усвајање новог буџета где је, између осталог, планирано и да се за Белу кућу купи још једна Пентиум четворка, која ће моћи све то да изгура. Е, сад, можда би и ово могло да изгура још неко време, ал и Бела кућа овако врши притисак на конгресмене, јер сви они имају неке налоге на Фајзбуку.
Дакле, кад се усвоји нови американски буџет, што би требало за који дан да буде, и кад Обама купи нов компјутер, ти добијеш свој Фејзбук да ради како треба, ко и пре ове блокаде Конгреса што је радио.
Нема на чему.
AMERIČKE DEMOKRATE OĆE DA TE PREVARE
DA BI UŠLI U EVROPU HAPSE DECU AMERIKEEEE
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.