Znam da je bilo spike da se pikaju Heroji III. E sad, meni ovo kult i deo ličnosti, a ne mogu više sa kompom da se grudvam, dosadan je. Ima li ko još da tera ovu besmrtnu igru i njen nastavak? Ako ima, mogli bi da se nadjemo da pikamo koju partiju preko LAN-a, kontam da može dosta zabave da bude. Svako vala ima komp dovoljno jak da pokrene RA i YR, tako da ako ima zainteresovanih, javljajte se!

I samo par sitnica:
Taj torent što sam vam dao ima u sebi i patch fajloveo za RA i YR, njih instalirajte obavezno. AKO imate Win 7 ili Vistu, i u slučaju da neće da pokrene izbacivši grešku koja kaže FATAL STRING EROR BLA BLA --> desni klik na RA.exe i YR.exe u njihovom matičnom folderu, i stavite run in compatibility with Win Xp service pack 2 ili 3, sve će biti ok.
EDIT:
GameRanger mejl mi je thembones90@gmail.com, nick Chavez, pa bacite add kad napravite.

Моје мејл је anchor_sidrasevic@live.com, па исто адујте да се умрежимо.

Обе игре су одличне, јесу на исти калуп али имају потпуно различит шмек. Препоручио бих ти ако си љубитељ игара а не нафуране графике и модерних кураца да кренеш са Ред Алертом од почетка, значи Ред Алерт, па Ред Алерт 2, Јурис Ривенџ и тако даље. Прича у кецу доста кобјашњава развој догађаја у другом делу. А и мени је лично нешто дража, јер ме је увела у тај свет.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.