Vukajlija Ol Star stoni fudbal
  • Usain Bolt

Aj pošto ima tema za pravi fudbal , aj organizujemo i ovo ( ako ima zainteresovanih ) . Ja reko aj da vidim jer mi Dzordi predložio u defki . Samo je problem naći pravi sto i zabava može da počne . Aj pišite ako znate za neko mesto gde ima dobar sto i gde nije skupo , pa da probamo .

• Џорди

Хахахахахахахаха, ја не знам где има искрено, ал подржавам тему! :)

• javio

kod mene ima sto...i nije skupo...:))

al je sto krs...ako nabavim profi, koji je uzgred budi receno 750 evra mozete kod mene

• Џорди

е јес да се ломимо до Миљаковца
    мада ако икада будем у пролазу... лололо

• Usain Bolt

videću ja da nađem negde pa ću vam rečem

• javio

u jebote Dzordi, pa nije bre Meljak ili Stepojevac, nego Miljakovac...

eto ga da pljunes...da prepisas...

• javio

inace neki moj ortak u gradu otvario kafic..i obecao da ce da ubaci sto za stoni fudbal..profi...

bice kaze dzabe igranje ali mora da se igra u pivo...ili turu...

al nije jos nabavio...

• Џереми

Au otkad nisam igrao stoni fudbal.. Dobro me podseti da i dalje postoji ta igra :D

• Usain Bolt

pa ako uspemo da nađemo jeftin a dobar sto mogli bi da opikamo 2 na 2 Dzordi i Javio protiv reprezentacije Jamajke

• javio

nemate sanse...:)

• Usain Bolt

ajde bre nemamo ni sto , a ti već misliš o pobedi

• javio

a sta cu kad sam megaloman...a sto ima kod mene...:)

bole me tuki, ja svako vece igram...imam jednog, redovan je...i uzmem ovu stranu gde su bas izdrndani igraci i pobedim ga...

• Usain Bolt

ma treba nam normalan sto

• javio

znam, al eto kenjamo...:)

• javio

bilo gore na savi neki splav sa tim stvarima, stoni fudbal, pikado, bilijar...

vodio me Borko prosle godine...

ne znam jel jos zivo...

• Usain Bolt

aj vidi pa javi

• Usain Bolt

evo nađoh nešto ovde pa šta mislite
    http://sportmove.rs/novosti.html

• Usain Bolt

kako vam se čini

• drti

ako igrate stoni, uđite u grupu federacija stonog fudbala srbije.. ima nas tamo dosta, i svi igramo dobro :) ako vas nešto zanima, slobodno recite.. a btw, sportmove ne radi već neko vreme.. propao im biznis jer me nisu slušali.. znam sve stonofudbalere u beogradu i šire :)

• M

AJTE PIČKE JA SAM PRO!

• Punjac

MOZDA ODEM DA SE IGRAM S VAMA

• Drug Raja _-_

Pa ima na adi. Mogli bi mi sa fudbala da odemo posle na ovaj drugi fudbal

• M

Ajmo na stoni fudbal posle fudbala realno. Ja držao fusbal u sobi 2 godine, igrao svaki dan i onda ga odneli kod dede, to je moja neprežaljena ljubav.

• Drug Raja _-_

Mančo, ako budemo igrali jedan protiv drugog garant pucas(nemaš igrača koji će ti asistirati lolo) ja ću poneti neka pare pa da opikako viša partija.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.