- n
Igram ga često, imam sto za stoni tenis kod kuće od kad znam za sebe, jer se mama time bavila u srednjoj i na fakultetu. Prvo smo imali onaj zeleni elan. Sada imam butterfly
http://images.hayneedle.com/mgen/master:MKC005.jpg?is=380,380,0xffffffOd malena znam da igram, i imam opasan servis.
Birali su me za dubl čak i kad sam bila toliko pijana da nisam videla lopticu nego sam iz ruke servirala. Ni tad ne mogu da mi vrate servis. :) 
ma ja sam to razbijao u vojsci :))
Obožavam ga- Igram od svoje 9-e godine i svaki put kada mi se ukaže prilika za "stondžu", ne propuštam je.

Ja ovog mogu igrat' samo kad se udaljim od stola jedno 15 metara...
Kad zama'nem ovim svojim ručerdama, IH!
Nemam dovoljno kontrole, kud sam prirodno jak, kud ganjam težine na tegovima... Jednom sam u nekom klubu zamahnuo, udario lopticu, udario reketom u sto i polomio ga. Reket. Od tada mi ne daju da igram. I nikako nisam uspio da ubacim onaj jebeni loptičičak u tuđe polje. Vazda išla izvan... Ruljak.
Al' nekako mi i gej ovo, štajaznam (očekujem atake tipa - SELJAČINO, KAKO MOŽE OVAKO NEŠTO DA TI BUDE GEJ, KOLIKO SI PUTA IGRAO U ŽIVOTU STONOG TENISA PA TAKO KENJAŠ, NISI KOMPETENTAN, SELJAČINO, IDIOTE i slično, naravno, parafraziram).
- n
Mogli bismo nki turnira da organizujemo negde na proleće :)
- n
Ja rekoh na proleće, malo mi je rano da ti kažem tačno vreme, ali ono oko 17h bi bilo kul. :P
- BH
U šumicama, ovde kod mene, nekad nije bilo mnogo skupo. :) ja ću da navijem, loše igram.
- n
Što me juriš po sportu, ne mogu da uteknem nikako? :D
Rukavica iacta est! :P
- º
Pa normalno, jebeni najjači sport zahteva da ima svoju temu!1!1!

Moj omiljeni sport, i ako sam ga samo malo trenirao, ali obožavam da ga igram.
Čak sam u pripremi da osnujem klub, ako bog da, jer je sramota da nema u mom mestu stono-teniski klub, a imali smo nekada vrhunske igrače koji su nekada harali Vojvodinom.
Redovno igram sa decom i dajem pune napore da ih sklonim sa ulice i lošeg društva.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.