Jebote, gledam neke psiholosko socijalne eksperimente na yt i skroz sam se usrao u zivot koliko ljude boli kurac da pomognu nekom u nevolji... Beba ostavljena u autu ljudi prolaze i niko nista, da je bila stvarna situacija beba bi umrla! Drugi eksperiment covek/zena razlicito obuceni leze na ulici i ljudi prolaze i prolaze...
Nasao sam se u par situacija da pomognem, mozda je moguce da nisam primetio i da sa nekad i prosao pored. Al brate mili... Nedaj boze da mi treba tudja pomoc. Da li vas doticu ugrozeni zivoti nepoznatih sugradjana?http://www.youtube.com/watch?v=2OdKow7IAuw
http://www.youtube.com/watch?v=z4S1LLrSzVE
Moj muže je iz Dunava (na šetalištu 25. maj) izvukao dete (desetak godina) iz vode, savladala ga je ledena voda (mart, bili smo u zimskim jaknama) i jedva je smogao snage da se vrati i zapliva do oca tog dečaka (neplivač) i izvuče i njega.
Desetak minuta pre toga smo prošli pored te dvojice i komentarisali kako je tatko morončina jer će mu dete skliznuti u reku : igrao se na samoj ivici!!- MNedaj boze da mi treba tudja pomoc.
Pređi u ateiste.

danas sam nazalost imao jednu situaciju kao sa snimka.
Dolazim na stanicu u ns-u krenuo malo do mojih kuci, sunce upeklo ja gledam ima 10ak ljudi, nikog ne znam, i neka devojka u polu lezecem polozaju na betonu, skontam da je drugarova sestra, prilazim da se javim, kad ona dobro nije. Udarila je suncanica na putu ka faxu, zabola tu na sunce i pegla. Naravno, prebacio sam je u hlad dok taksi ne stigne, nasao se jos jedan covek koji je doturio vodu. Ovi ostali? Mamu im jebem! Niko ni da pomoli nos i upita dal treba pomoc! Da nisam naisao, siguran sam da je ne bi ni primetili! Picke!
ne mogu ja tako buraz, po meni oni nisu iskusni vec bezosecajni i sebicni. kakve veze ima ako bljuje? najgore sto moze da uradi je da te natera da ubacis stvari u ves masinu koja ce to sve iskusno oprati bez gadjenja. zamisli sebe da ti nije dobro, ne mozes da ustanes a ljudi prolaze i niko nista. Ja od te misli krecem. A najmanje sto mozes uraditi ako neces da se prljas je da okrenes hitnu i potrosis 7 dinara na minut razgovora
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.