Смак света: За 48 сати
  • Џими

Управо је процурела вест да се астероид величине Тексаса приближава Земљи великом брзином и да је судар неизбежан. Мисија Бруса Вилиса и екипе с нафтне платформе је пропала, јер су заборавили да станица МИР више не постоји, па су остали без горива и нису могли да слете на астероид.

Дакле, шта су прве ствари које ћете да урадите за преостало време и како ћете да дочекате судар?

• Триша

Проклети Руси ! Па зар не могу да пошаљу нуклеарне ракете директ на астероид !
    Е, Брусе, Брусе...
    Ја ћу да откријем мој Зрак Смрти који сам правио у гаражи и спичићу астероид, а онда ћу да се издерем на Бруса што ме је будио у пет ујутро да повежем жицце...

• M

Da napišem neke gluposti, da ispunim kvotu od 5 definicija, i da podijelim minuse mene dragim osobama. To ću uradit' ako ne budem p'jan, što ću vjerovatno i bit'.

• bane6722

...zar već..

• Earthworm Jim

Kupiti boks cigareta i za ostatak para koje imam alkohol i gledao filmove na dvd-u. Možda bih i na Vuku svratio, a možda i ne bih.

• piro

Otići Džimijevoj devojci u "posetu"...

• shady

otisao bi u "posetu" jednoj devojci pa ako to prezivim onda idem na krov zgrade da gledam smak sveta,a ako ne onda znam da sam umro lepom smrcu...

• bane6722

uuuu zar već prođe...

• e

Uuu, meni samo jedna stvar pada na pamet... Samo ne znam da li se diže kad se uplaše, hm hm hm...

• piro

Diže se, diže, Euglena... Mora.
    Znam... I ja isto želim da smak sveta dočekam na vrhu Beograđanke. Ma, ima da se dižu liftovi sto posto... Ne mogu da se penjem do vrha. Dizaće se, moram se nadati.

• Триша

Дижу се кад су уплашени... ево например има врста рибе која се сва надува када се уплаши.

• piro

Duvati nije isto što i dizati... Za dizanje ti trepa aper, a ne dauner...
    Tipa, spidić neki... :D

• kilervgmmm

Opljackao bih banku, rekao bih svakome sve u lice, silovao bivsu profesorku geografije, razbio gitaru, ukrao kola i vozio ko da nisu moja :), odgledao bih film kazanova (svuda ga citiraju), napio se, smuvao onu klinku...

• Цыплёнок

Bilo šta što nije surfovanje netom.

• dl

O neeee, ja još nisam podigla pare od akcija!

• Moćni Ming

Tražio bih Dijani da se pojebemo. Iako znam da bi me odjebala, nek' umre sa saznanjem da sam to oduvek hteo...

• Električar 

Uzmem Kit-ket i napravim pauzu za smak sveta.Prosto!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.