Budućnost Vukajlijaša
  • (

Šta mislite, šta autore čeka u budućnosti? Kada će prestati da budu aktivini, kada će umreti? Kada kupiti nov bicikl?
    Predvidite budućnost bilo kom autoru i pustite masxhti na wolju.
    Evo, ja ću prvo krenuti od sebe.
    AUTOR: (....KrajsleR...)
    2017. godine potpuno prestaje sa aktivnošću na Vukajliji. 2019. dobija bliznace i daje im neka debilna imena da bi se razlikovala od druge dece. 2022. dobija stalan posao u inostranstvu. Aprila 2040. umire u nedostatku inspiracije za životom.
    Predvidi i ti sudbinu nekom drugom autoru, dragi čitaoče ovog posta.

• Rasni

Ja ću završiti Političke nauke a onda zajebavata kaizena za utaju poreza i on će da mi da moda i Vuka će procvetati.

• Tuccini

2018. kaizen slučajno umesto vujaklija ukuca vukajlija i dođe na sajt
    "U je, super, ovo ko kad nađeš pedeset dinara u zimskoj jakni"

• Rasni

Očekujem da će zbog male posećenosti kaizen uvesti one kurce: POGLEDAJTE REKLAMU DA VIDITE ŠTA JE RASNI NAPISAO NA FORUMU( OVAJ VIDEO JE RASPLAKAO CELI BALKAN)

• (

AUTOR: strajakg
    2021. posle dugogodišnjeg gledanja iz offa odluči da se vrati na Vukajliju. 2022. kada sam on bude prisutan na sajtu napiše gomilu definicija i samolajkuje se sa svojim duplim koje u međuvremenu napravi. Neće imati ko da ga banuje, jer će biti sam na sajtu. 2023. zauzima prvo mesto i nasmeje se.

• plok

2017.
    smrt svih

• Rasni

Moje predvidjanje:
    2016: Povećavaju se nesuglasice u Makedoniji, teroristički napadi na severu Kosova, pada Sirija
    2017: Počinje rat na kosovu i u Makedoniji, islamisti napadaju Izrael, teroristički napadi u Evropi.
    2018: Kaizen počinje da deli tablete za najbolje postere, organizuje se veliko okupljanje vukajlijaša. BLZ sada veću ugledni džihadista dolazi na okupljanje i svi nas poroka.

• (

BLZ sada veću ugledni džihadista

hahahahahah

• AndjelkoNS

Neće platiti hosting i obrisaće sve, kao da nikad nije ni postojalo. Od Vukajlije će ostati samo uspomena uklesana u vašim srcima.

• Сантјаго Коровјов

2016: Povećavaju se nesuglasice u Makedoniji, teroristički napadi na severu Kosova, pada Sirija

Odspavam dva sata i Makedonci već napravili sranje i porobili pola sveta

• (

Tema je osmišljena da se autor kao pojedinac izanalizira, a ne sajt kao imenica. ;(

• AndjelkoNS

Elu će otkriti znojave eksplozije mesa po belnoj postelji i kako tramvaj ulazi u ''krug dvojke''.

• Cara™

Neće platiti hosting i obrisaće sve, kao da nikad nije ni postojalo. Od Vukajlije će ostati samo uspomena uklesana u vašim srcima.

Imam predlog za gazdu.
    Nek odštampa

G A Z D A
    A
    Z
    D
    A

• Rasni

2022: Yeahbatch prestaje da koristi pelene za odrasle.

• Марко 

2023. расни престаје да користи пелене за децу

• Galantni kosovac

Sto prestaje da nosi pelene, da nece mozda da odapne tad :O

EDIT: na picku kosjericku sam mislio, iznenada se ubacio

• Eru Ilúvatar

prosečna srbenda biva pušten iz ustanove 2018.zbog nedostatka novca prestaje da posećuje sajt jer ne može krišom da koristi wifi koji hvata sa odeljenja za radiologiju

• Cara™

Eru i avatar će da promene ime u neshto jednostavnije, recimo Era

• Rasni

ERA SERA HAHAHAHAHA
    S
    K
    E
    C
    H

• Марко 

2017. црвени барон се враћа на косово за задушнице, шиптари му каменују аутобус, један камен га погађа у слепоочницу и на месту усмрћује

• Eru Ilúvatar

gazda uvodi opciju translate za nub nikove kao sto je moj i elzeardov

• S

Šomi23 umire septembra 2016. od debljine.

• plok

septembra 2016. od debljine.

tacno 20 godina psole tupaka

• Eru Ilúvatar

boxer zavrsava na klinici za polne i venericne bolesti i tu mu se gubi svaki trag

• S

pa brate 2Pac je isto kao i 23. 2=2 i Pac=3 slova.

• Rasni

2019: olanik se bode dzointom u venu i biva uhapsen od strane dba

• Eru Ilúvatar

igor nimcevic iznosi svoj slucaj na sud 2016. watch the sun cum biva optuzen za klevetu, u nemogucnosti da plati kaznu jer je sve spickao na papucarenje biva poslat u zabelu gde ga siluju i umire od depresije

• (

AUTOR: Kurd
    2043. konačno odluči da se vrati na sajt. 2043. zatekne jedino Vola iz kupusa. 2043. ponovo se vrati u ilegalu.

• Galantni kosovac

2016-te autor Džani konačno izdanuo na kurcu lokalnog šimejla. Sa osmehom na licu razume se

• Eru Ilúvatar

javio upoznaje nostalgicnu damu 2029. i jase sa njom u suton, ostatak zivota provode u tvrdjavi negde u Danskoj sa svojom posadom braneci kod vitestva, lepog ponasanja i kavaljerstva

• plok

http://vukajlija.com/forum/teme/66780-buducnost-vukajlijasa?strana=2#post_3210456

to je iz 2009. xd

to je iz 2009. xd
    2019. nadjen ollanikov lesh u tegli u podrumu vola iz kupusa na kojoj pise ,,ko se zadni smeje smeje se ko dzem,,

pa brate 2Pac je isto kao i 23. 2=2 i Pac=3 slova.

au jbt sad sve kapiram i tebi su iluminati dali ugovor koji podrazumeva 7 godina slave a onda smrt

• Eru Ilúvatar

autora zhajka gazi tramvaj

• plok

nakon sto ga je video prvi put ahha

• AndjelkoNS

2016. Kafa menja ime u Neskafa

• plok

preskech ^

• Марко 

погрешно си схватио приштевац, ја бих да јебем шимејлове, супротно ми је много геј

• Drug Raja _-_

XXDXDDX ukorneleisao sam se od smeha

edit: na anđelkov post

• Eru Ilúvatar

xd
    godina 2039
    autor djoto se posle dugog prenemaganja konacno upoznaje sa anime devojcicom iz prokuplja koja je u stvari ubica tijane juric, svojom dovitljivoscu uspeva da se izbavi ali on vise nije isti covek, prestaje da gleda anime, pocinje da pise definicije i prestize reservoir doga i tako zapocinje zlatnu eru vukajlije koja takođe biva proglašena za sajt godine od strane telegrafa koji je kupio sve svetske novine.

• (

2020. piše se poternica za autorom Mitketom (Mitkom, Mitkeom). Poslednji put je viđen u crnoj majici i žutim patikama kako prelazi ulicu. Mole se građani ako saznaju nešto o njemu da nikom ne govore.

• Galantni kosovac

Маркo
    погрешно си схватио приштевац, ја бих да јебем шимејлове, супротно ми је много геј

To te ne čini ništa manjim pederom

• (

AndjelkoNS
    2016. Kafa menja ime u Neskafa

2019. Neskafa, bivša autorka Kafa, menja ime u Produženi espreso.
    hahha x))

• Eru Ilúvatar

2019.
    ollanik se zapravo davi na chetu, ostavlja informacije ali ga niko ne shvata ozbiljno, biva sahranjen na zbegu pored bake, na ploci mu biva uklesan mali ker, sahrani prisustvuje 35000 vukajlijasa

• plok

i onda pande krv u kafu i preimenuje se u krvava kafa HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

• plok

hahaha eru

• Eru Ilúvatar

2018.
    autorka rmsoul se udaje za mene i zivimo amiskim zivotom u nekom selu blizu sombora

• (

2027. Autorka Produženi espreso, sada već bivša Neskafa, još više bivša Kafa i još najviše bivšija Turska kafa, menja ime u Kava, jer se udaje za nekog Hrvata.
    Anđelko, jel valja?

• plok

i onda joj upadne krv u kavu i nazove se krvava kava XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD