- (
Šta mislite, šta autore čeka u budućnosti? Kada će prestati da budu aktivini, kada će umreti? Kada kupiti nov bicikl?
Predvidite budućnost bilo kom autoru i pustite masxhti na wolju.
Evo, ja ću prvo krenuti od sebe.
AUTOR: (....KrajsleR...)
2017. godine potpuno prestaje sa aktivnošću na Vukajliji. 2019. dobija bliznace i daje im neka debilna imena da bi se razlikovala od druge dece. 2022. dobija stalan posao u inostranstvu. Aprila 2040. umire u nedostatku inspiracije za životom.
Predvidi i ti sudbinu nekom drugom autoru, dragi čitaoče ovog posta. - (
AUTOR: strajakg
2021. posle dugogodišnjeg gledanja iz offa odluči da se vrati na Vukajliju. 2022. kada sam on bude prisutan na sajtu napiše gomilu definicija i samolajkuje se sa svojim duplim koje u međuvremenu napravi. Neće imati ko da ga banuje, jer će biti sam na sajtu. 2023. zauzima prvo mesto i nasmeje se. 
Moje predvidjanje:
2016: Povećavaju se nesuglasice u Makedoniji, teroristički napadi na severu Kosova, pada Sirija
2017: Počinje rat na kosovu i u Makedoniji, islamisti napadaju Izrael, teroristički napadi u Evropi.
2018: Kaizen počinje da deli tablete za najbolje postere, organizuje se veliko okupljanje vukajlijaša. BLZ sada veću ugledni džihadista dolazi na okupljanje i svi nas poroka.- (BLZ sada veću ugledni džihadista
hahahahahah
- (
Tema je osmišljena da se autor kao pojedinac izanalizira, a ne sajt kao imenica. ;(
- S
Šomi23 umire septembra 2016. od debljine.
- S
pa brate 2Pac je isto kao i 23. 2=2 i Pac=3 slova.
- (
AUTOR: Kurd
2043. konačno odluči da se vrati na sajt. 2043. zatekne jedino Vola iz kupusa. 2043. ponovo se vrati u ilegalu. 
http://vukajlija.com/forum/teme/66780-buducnost-vukajlijasa?strana=2#post_3210456
to je iz 2009. xdto je iz 2009. xd
2019. nadjen ollanikov lesh u tegli u podrumu vola iz kupusa na kojoj pise ,,ko se zadni smeje smeje se ko dzem,,pa brate 2Pac je isto kao i 23. 2=2 i Pac=3 slova.au jbt sad sve kapiram i tebi su iluminati dali ugovor koji podrazumeva 7 godina slave a onda smrt

xd
godina 2039
autor djoto se posle dugog prenemaganja konacno upoznaje sa anime devojcicom iz prokuplja koja je u stvari ubica tijane juric, svojom dovitljivoscu uspeva da se izbavi ali on vise nije isti covek, prestaje da gleda anime, pocinje da pise definicije i prestize reservoir doga i tako zapocinje zlatnu eru vukajlije koja takođe biva proglašena za sajt godine od strane telegrafa koji je kupio sve svetske novine.- (
2020. piše se poternica za autorom Mitketom (Mitkom, Mitkeom). Poslednji put je viđen u crnoj majici i žutim patikama kako prelazi ulicu. Mole se građani ako saznaju nešto o njemu da nikom ne govore.
- (AndjelkoNS
2016. Kafa menja ime u Neskafa2019. Neskafa, bivša autorka Kafa, menja ime u Produženi espreso.
hahha x)) - (
2027. Autorka Produženi espreso, sada već bivša Neskafa, još više bivša Kafa i još najviše bivšija Turska kafa, menja ime u Kava, jer se udaje za nekog Hrvata.
Anđelko, jel valja?