ollanikhaahah gde to brate,ja se ne secam da su mi pokazali,mozda jesu al sam suzbio duboko u podsvest
nemam pojma jahahaha mozda samo u mojoj familiji secam se da mi je keva pokazala onako na sekund i nisam.imao vremena da sse udubim u lepotu preko koje me jje hranila ahahahaha ne bi me chudilo da je nesto nprotiv uroka.
- º
Da li volite otvarati debilne teme?
- º
ПАНЋЕРА

B O R I S
http://www.ineedafilm.com/uploads/1/6/1/4/16143452/9606144_orig.jpg
A K N A
K
N
AМени пре неки дан урасла длака изнад курца, прво ми је 2 дана био црвен и натекао предео око ураслине, и лагано је цурио топли смрдљиви гној. Кад сам проценио да је сазрило, стиснуо сам и изашло је око 1 кубни центиметар материјала. Гној, сукрвица, хемолимфа + те 2-3 длаке са све фоликулом (кореном) које су излетеле под притиском. Након захвата сам се осетио јако задовољно. И не, немам клип :(
. И не, немам клип :(ja taman pripremio krpu za spermu :(
inace u prvom srednje sam imao preogromnu bubuljicu na kurcu,veliku debelu ogavnu tvrdu bubuljicu,jednom reko ae da iscedim ovo,krenuo da cedim i krenula da izlazi zhutobelakrvava tecnost,meni se slozilo ahhahah crno na oci,al onda sam se navikao na tu bubuljicu i posle nekih mesec dana nestala sama od sebe je skroz
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.