Virus
http://www.dodaj.rs/f/3o/lZ/68lEMy9/img20150706000222.jpg
Postovi stari 20 sati na četu- A
Ja sam, slučajno.

koliko ce preobjasniti ovo sto sa dnapisacu kako volim kad sam ovako navaren i razmisljam siroko i uzivim se totalno osecam nekako se ko da gledam neke stare kasete
svakako kvalitetni smo na tom cetu i bogdanu,ali chat kafana ipak je chat kafana plus sve one glave sa spiska sto sam napisao sto bazzi stalno linkuje isto objasnjavaju
al necu siliti i ne treba siliti,sve dok nesto umire prirodnom smrcu,ne treba sprecavati to umiranje,bolje da umre nego da postane sranje i usiljeno...
nek dodju neke nove glave i nastave nasim putem ili stvore neki novi ali da objasnjava vise,mada pretesko je to nekome traziti gde ce sve ono da prejebu..samo neka budu DOSTOJNI nasledjivanja ljutih i ljubaznih glava
tako je i u rl,kako nece biti i na netu...ne racunajuci mesta iz kojih sam se selio pa sam bio prinudjen da napustim stara drustva koja su objasnjavala...kad sam se selio i promenio dve osnovne,cak i kad se nisam selio otkad zivim na bezaniji isao sam peske do mladosti osnovne skole u 4. i 5. razredu koja je ljut hod pola sata do 40 minuta kad si klinac,onda kad se sagradio pekic isao sam zajedno sa ovima iz kraja mnogo njih,pa srednje dve promenio i iz obe sam izbacen pa isao na vanredno...zilion gotivnih ljudi i vrh picaka upoznas promenujuci 6 skoli i blejajuci u kraju nakon sto si izbacen i dve srednje i nemas vise pravo da ides u skolu...pa cak i drustvo to iz kraja se raspalo,zivimoo ovde na metara ahahah nekad celo vece i dan blejanje i unistavanje i lujmovanje i ljutoljubaznost danasm,ma sta danas vec 5 godina ne blejimo nikako skoro,bas retko kad,al uvek postujes glavu s kojom si mnogo prosao i uvek je tu BRATSVO kad se sretnete...naravno ako je prirodno raspadanje,a ne da se s nekim pokacis i slicno...uvek si voljan da izvuces nekog iz sranja ako mozes i pobijes se za nekog...tu su klinci koji vise i nisu klinci ali dobro sa njima bi mogao da blejim,ali ne blejim,njima sam idol ljuti oni su fasada juniorsi a ja i moji ljutoljubazni ortaci fasada...iz srednje sam ostao u kontaktu od cele armije sa jednim likom(kojem je inace dzoni kurajber stric to sam zasnao tek pre nekoliko meseci ahahh),iz kraja sa 2,3 lika haha i sa njima samo blejim,kod kurajberovog necaka cesto idem u blok,njegova ekipa se jos nije raspala,ne moze da se poredi s onom mojom iz kraja ali opet su bolji od vecine degenkoa u ovoj deceniji sve neki usiljeni mrstavci kojime bi mnogi iz mog kraja znojili pre 5,6 godina,vidis kad je neko fejk ljuta glava kad si sam ljuta glava i iritira te pojava ta ili mekane glavice,mada ima i kul likova...ali picke i dalje objasnjavaju cak i vise nego ranije eto one napredaju,prosle decenije bile su vrh ove su prevrh...ali picke su tu da ih izjebes i sutnes,spermu po faci isprskas i lupis samar i ne mogu da imaju efekat ko sto imaju ortaci jer s ortacima se kvalitetno zajebavas,a ribe retko koje mogu da se kvalitetno zajebavaju a da ne deluju usiljeno i nego drugacije osim samo to da hoce kurca...nisam nikakav oblik soviniste stvarno,ribe koje hoce da budu tretirane ok tako su i tretirane od strane mene ali vecina hoce da ih ponizavas a ja ih ne ponizavam iz mrznje nego jednostavno zato sto tako traze,a i zato sto hoce kurac da obradjuju ljuto,a i ja volim lizati picku cak i cmar ali van jebanja ne dozvoljavam bicarkama da manipulisu mnome,nemaju tu moc ni dinara ne ide njima dobija prevelik debeo i tvrd kurac zato dinara neces...sta ima da ti placam ti vise volis moj kurac nego ja tvoju picku
haha al sam odlutao ali poenta je da objasnim kako stoje stvari i da objasnim kako stvari propadaju,ja i ti se brate za godinu dve necemo ni cuti fazon,al uvek ce ostati taj rispekt medjusobni i ako nesto zatreba cimaj i ako mi nesto zatreba cimam te...ovo je kao neki odraz realnosti,chat kafana je bila skup prekul glava ali umiremo prirodno ne pojavljuje se neki shupak koji nas banuje i sprecava nego sami to odlucujemo to je bitno...video sam preko 250 glava ljutoljubaznih s vukajlije u prolazu al nikome nisma prisao i rekao e desi,glupo mi nekako bilo,drugo je to kad se dogovorimo za bleju,a drugo kad se sretnemo negde...mada kod svakog sam video zelju u ocima da mi izdrka sto je i normalno navikao sam na to ceo zivot svako hoce da mi izdrka
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.