Bivša riba mog druga
  • TheWaveRider

Po vašem mišljenju, jel ok jebavati to ili smatrate da iako je za svagda raskrstio s njom ipak nije moralno?

• Skočimiš

Ode maestro i dođe ovaj.... Pa šta smo mi bogu zgriješili?

• Сантјаго Коровјов

Pitaj tog druga. Ako je njemu ok, onda je ok. Ne budi pička.

I sve zavisi od toga da li je bio sa njom u vezi nekoliko meseci, godina, ili je to nešto što je trajalo nedelju, dve.

• Бохор

To se nedira brate.

• AndjelkoNS

Bez da trepneš. Slobodno.

• Бохор

Reme opet lupaš kao u komentaru tamo. Naravno da će mu drug reći ma ne smeta mi brato, ok je. Znamo svi da ne misli tako

• AndjelkoNS

To je samo fizička stvar.

• Tibor Váci

reci bude ti ok da mali lojavko vejv ti futi bivsu ribicu, pa tacno bih ga odrobijao

• Бохор

Imaš toliko drugih djevojaka

• Сантјаго Коровјов

Reme opet lupaš kao u komentaru tamo. Naravno da će mu drug reći ma ne smeta mi brato, ok je. Znamo svi da ne misli tako

sve zavisi brt, da čitaš do kraja ukapirao bi. Zašto bi ikoga boleo kurac za ribu s kojom je bio dve nedelje. A i drugar koji krije da bi mu smetalo je debil.

• AndjelkoNS

Ali ovu bolje upoznaš. A još ako i ona hoće, nema ti spasa.

• Бохор

Udara mi na sujetu jbg

• Skočimiš

Ne znam, to je nekako funjarski. Al seksa nikad dosta pa bih svakako jebavo.

• TheWaveRider

Rekao je da mu smeta.
    A mi smo se sinoć povatali, a i noćas ćemo.

A šta ima koji k da mu smeta kad je on nju šutnuo i nije hteo da se miri?
    Bili su 10 meseci.

• Сантјаго Коровјов

Jbg, meni ne bi smetalo da ortak jebe ribu s kojom sam kratko bio. Da je jebe vejvrajder bi mi smetalo.

• Митке

Има више фактора, колико сте добри другари, дужина везе и остале глупости, ал све ми се чини да од тог јебања нема ништа чим си ти ријешио да отвориш тему на вукајлији да нас питаш.

• Сантјаго Коровјов

Rekao je da mu smeta.
    A mi smo se sinoć povatali, a i noćas ćemo.

A šta ima koji k da mu smeta kad je on nju šutnuo i nije hteo da se miri?
    Bili su 10 meseci.

Pička si. Ja bih te tukao za ovo da sam ti ortak.

• Сантјаго Коровјов

Pa iako raskineš nekada ti nije svejedno nubino.

• Бохор

Upucajte se svi koji ne možete da nađete ribu a da nije bivsa od druga. Bolje mu jebati sadasnju i reći mu da je kurva koja ga vara nego ovako

• Сантјаго Коровјов

Nadam se da će ti preneti kondilome ako je jebeš.

• Бохор

Eto Reme šta je Boh rekao?

• AndjelkoNS

Možda je ostavila druga zbog njega.

• Сантјаго Коровјов

Pa ovo je druga situacija. Ja pričam o situaciji gde je devojka jedva bila sa ortakom.

• Митке

Ја бих ти заврнуо муда ко штедну сијалицу уско грло.

• AndjelkoNS

I da je bio pet godina i da je bio dve nedelje. Razišli su se.

• Сантјаго Коровјов

Deset godina je prošlo a on nju i dalje voli Anđelko.

• AndjelkoNS

Ali nesrećno...

• Сантјаго Коровјов

I nije dovoljno da mu ne smeta, pored toga mu treba nabaciti neku drugu ribu. Da mu onda stvarno ne smeta.

• Сантјаго Коровјов

Dakle, može, ali moraš da budeš oprezan i pre svega gospodin čovek prema ortaku. A ne pičketina koja će mu munuti nož u leđa.

• Сантјаго Коровјов

A i zavisi od predistorije ortaka, tebe i te ribe.

• Митке

Не иде то, Анђелко, пријатељу. Ај неку распадушу коју си нагатио за једно вече или пар пута, то се може јебати. Али замисли да ти твпј пријатељ појебе за једно вече оно у пта си ти уложио толико труда јер је вриједило толико мјесеци. Чекао са њом Богојављење и 12 сати да замислите жељу, купио јој рукавице да јој се руке ме смрзну јер ти ке јавила да је заборавила своје у стану, откуцао јој лажну пијану поруку у петак увече кад њој није добро јер има оне дане, па купио чоколаду и отишао да заједно гледате филм. И још милион ствари. Шта год да се десило на крају, не можеш то да допустиш да ти поквари неки Вејв за једно вече и покаже да ти је бивша са којом си свашта маштао заправо радодајка. Не иде то. Ц.

• AndjelkoNS

Dok se nekom ne smrkne, drugom ne svane. Ide, glat. Završena priča.

• Tibor Váci

Чекао са њом Богојављење и 12 сати да замислите жељу, купио јој рукавице да јој се руке ме смрзну јер ти ке јавила да је заборавила своје у стану, откуцао јој лажну пијану поруку у петак увече кад њој није добро јер има оне дане, па купио чоколаду и отишао да заједно гледате филм.

wut

• lečki_mrav

Ljepotom me zanjeeeelaaaa
    bivša riba druga moooog

• Сантјаго Коровјов

Не иде то, Анђелко, пријатељу. Ај неку распадушу коју си нагатио за једно вече или пар пута, то се може јебати. Али замисли да ти твпј пријатељ појебе за једно вече оно у пта си ти уложио толико труда јер је вриједило толико мјесеци. Чекао са њом Богојављење и 12 сати да замислите жељу, купио јој рукавице да јој се руке ме смрзну јер ти ке јавила да је заборавила своје у стану, откуцао јој лажну пијану поруку у петак увече кад њој није добро јер има оне дане, па купио чоколаду и отишао да заједно гледате филм. И још милион ствари. Шта год да се десило на крају, не можеш то да допустиш да ти поквари неки Вејв за једно вече и покаже да ти је бивша са којом си свашта маштао заправо радодајка. Не иде то. Ц.

Upravo ovo. Ne ide sa ribom u koju je taj neko uložio trud.

• ps

koji je ovaj vejv mali govnarko pa tacno da je moja riba bila ta slepica uhvatio bi ga picku bi mu izlomio ko siptaru na demonstracijama. jos mu reko da nije ok hahahah pa treba da ga udavi zicom

• AndjelkoNS

U svaku je neko nešto uložio. Ne kažem da treba da ga zove jebe je pred njim i gleda u oči.

• Сантјаго Коровјов

Po pravilu, u ribu s kojom si dve nedelje ne ulažeš sebe u meri u kojoj ulažeš sebe u vezu od par godina primera radi.
    Sjeb je da je neko od tvojoh zahefta za jedno veče. Sa te strane je mnogo lakše da je neko smuva pa budu u vezi nego da je oprca tek tako. A svakako je pederski ako je lik rekao da mu smeta. Ono fazon, ubij se ako ne možeš da ispoštuješ ortaka i to što mu smeta.

• lečki_mrav

Nekada si bdio nad vukajlijom, a sad si samo posrnuli Anđelko :(

• Tuccini

Kako nekako svetogrdno zvuči kad Anđelko napiše "jebe".