- М♦
Pozdrav ljudi, kao dokazani prof. dr. kladjenja otvaram ovu temu u svrhu brzog bogaćenja.
Nije u pitanju sreca nego sati i sati gledanja statistike, decenije gledanja fudbala, fudbalsko znanje sticano u beton ligi, u balonima i pesu.
Da nešto napišu na ovoj temi, dobrodošli su:
Pseto
Bohordeset mesta prazno
Shomy
pet mesta prazno
Armin
sto pedeset mesta prazno
jos sto pedeset mesta prazno
Coa ciganin.
Zapata je trazio da mu od 1000 din napravim 5000 din. To ce mu biti ispunjeno, zato sto ja planiram da na tikete stavim 1000e a napravim 5000e.
Sta je to, kvota 5, pickin dim.
Zapatu bih zamolio da ne postuje na ovoj temi ali neka isprati sve predloge za svojih 1000 din.
Uskoro pocinjemo.
- М♦
Poklon kvote:
Najbolji strelci svojih reprezentacija
Salah 2.2
Mitrovic 2.8
Son 3
Mane 4Ovo vam je bukvalno, na vam pare!
Pogotovo Srbija, kvota na Mitrovica 2.8 a na Tadica 6. Znaci bukvalno dva tiketa od kojih jedan mora proci a kvote velike na oba. Nema greske ovde.
- М♦
1,5
1,9
2 - М♦
Interesuje me samo sta se desava ako imamo 0 golova ili ako ima vise strelaca istih, mozda se mnozi uplata sa 1
- М♦
Od ove 4 dve prolaze sig sig
- М♦
Rusi su slabi prilicno, moje neko misljenje, mala je kvota na njih protiv saudijaca ali mislim da bi X mogao da padne LA-GA-NO
- М♦
Najslabija reprezentacija Panama sig (sig) znaci hendikepi i duple pobede protiv njih samo tako
Urugvaj bi trebao da ugazi i jedne i druge
samo takoSpanija bi trebala da se propisno ispisa po maroku i iranu kao i francuska po peruu
Brazil i argentina po svakome
Grupa H klanje, izbegavati.
Bas ima preeeeevise sigurnih tekmi znaci lako da se napravi sistem sa 4-5 fikseva i 6 parova sa sistemom 4 od 6, to sveukupno pravi kvotu oko 8, na koju stavljam 60k dinara i pravim 480k. Ostalih 60k delim na specijale, igrace, singlove itd

ne gubi se brem ko da se popiša po Maroku
MAROKO i KOSTA RIKA NAJSIGURNIJA DVA PARA U PRVOM KOLU
Maroko 1:0, ili 2:0 tačan rez
a Kosta Rika 2:1 ili 3:1 protiv nas, a Brazilu ćemo da otkinemo bodove, ako sjebemo Marsela i Nejmara kao tandem, jer ostali su prosečni igrači koji glume zvezde kao i naši igrači.
nemačka osvaja, jer ovog puta nema greške sa špicom, Miler Killer najbokji strelac prvenstva
KOLUMBIJU OBOŽAVAM opaaaaaaaaa- М♦
Lol nube nije ta tekma prvi dan
- S
Fale Nikolas, izijem, lečki mrav i papet master, hvala na ukazanom poštovanju ali bez navedenih glavica, ne očekujte da podelim sa vama kladioničarsko umeće..
- М♦
Ako rusija saudijska arabija udje 4+ ja pojedem svoj kurac
- М♦
Dal sam zaboravio radja i papa moja brata dva

Maroko - Iran DP11, 1-1&NG
Panama - Tunis DP22, 2-2&NG
Japan - Poljska X-2&2-3
Engleska - Belgija X-2&2-3malo jače a opet sigurica kvote
Specijali sve što može da se igra na Belgiju i Nemačku.
Čini mi se u Mocartu ima kombo Francuska osvaja i najbolji strelac Lukaku kvota je 150 pa zašto da ne dečki.
- М♦
Sad sam se opet skenjao sto dekija nisam stavio
- М♦
https://i.imgur.com/uBk7tVR.jpg
Moja najveca uzdanica za ovo prvenstvo.
Bice jos tiketa, kacicu s vremenom. - М♦
Kolike su sanse da ulegne milion?
- М♦
Psetane sta zameras najvise ovom tiketu
- М♦
Evo ga jos gluplji
- М♦
Jos 3 tiketa cu sutra da odigram
Ma ja mislim da ulazi lagano svih 1.4m mozda ako neko kiksne 150k samo ali ne vidim mnogo sansi da padnem
- М♦
Ma pusi ga bre majmune, ovakve sigurice dodju jednom u 4 godine
- М♦
Vracam se ovde, ponovo sam proceran jope izbjeglica
- М♦
Tiketi zive

Nek vam je sa srećom, Maestro i Gambi.
https://i.imgur.com/oGPnXla.gif- М♦
https://i.imgur.com/ZGia5JG.jpg
Evo jedan sa malo manjom uplatom sto imam pored onog glavnog