Ja eto volim da mučim bube u lavabou mlazom vode, bubašvabe naročito, često se popnu na onaj sunđer ako ostane u lavabou, pa kao ostrvo ali sa čestim napadima pljuskova i ponekad vrućih i vrelih kiša. Karantin me naterao to da radim. Hvala Vučiću.
Zajebavam se, oduvek sam to radio, samo što sad imam zabeleženo preko 3gb nemontiranih snimaka u 4K, mogu kompilaciju da napravim i pustim na YT, što da ne.
Ja sam imao problema sa žutim mravima u stanu, tj cela zgrada. Baba neka usedelica imala botaničku baštu u stanu pa ih zapatila. A zgrada pored, koja se lepi sa našom, u potkrovlju se naselili golubovi a odmah posle i bubašvabe. Koje su počele da prelaze kod nas poatepeno.
Apokalipsa bato. Za mrave sam probao sve, one Raid kurce, i za bubašvabe smo stavljali neke kućice na požarnim od te druge zgrade. Ma limunada, ni da ih pipne.
Onda sretnem firmu koja to radi na visokom nivou, i pitam ljude šta da radim.
Kažu kesa vilotrina 10, deset litara dobiješ rastvora. Možeš u dvorište da prskaš jer ubija i muve i komarce.
Isprskamo obe zgrade sa jednom kesom, evo već par godina ni jedan od tih dosadnih insekata nije ni privirio.