Svi smo mi pomalo sadisti
  • Скелетор

Ja eto volim da mučim bube u lavabou mlazom vode, bubašvabe naročito, često se popnu na onaj sunđer ako ostane u lavabou, pa kao ostrvo ali sa čestim napadima pljuskova i ponekad vrućih i vrelih kiša. Karantin me naterao to da radim. Hvala Vučiću.
    Zajebavam se, oduvek sam to radio, samo što sad imam zabeleženo preko 3gb nemontiranih snimaka u 4K, mogu kompilaciju da napravim i pustim na YT, što da ne.

• riffraff

Ja macka mazim po odsjecenoj kiti

• riffraff

posle jadan naskace na sve macke na Stradunu, ja mu govorim nemoj ćići odsjeko ti ga Ramiz

• Thilmo

Kakve bubašvabe, žuti mravi i ti kurci.

Ovo koriste oni što vam uzmu 5 hiljada da poprskaju stan. Jedna kesa može celo naselje da očisti od bubašarba trajno.

https://www.ratar.rs/vilotrin-50g?gclid=Cj0KCQjwhtT1BRCiARIsAGlY51JclgMwiii9uPH2f24Yk0cHWPlwfbzKxY_kUMb-HWy1XT4GsDjir98aAnllEALw_wcB

• stojickm

tilmo, imam onog.. jebiga kako se već zove, kontam žižak (buba koja nadgriza parket), da l' će pomoći taj preparat protiv ove nemani? ispušta zaista jezive i glasne zvukove, posebno noću

• Eru Ilúvatar

jel zna neko sta smrdibube moze da ubije, fazon prskam raid na njih ono se cedi s bube a ona i dalje gamize ne umire

• Grok`Grok

Кувана сперма

• Бохор

Džela da skuva

• Čiča Morada

Fali kosmopolita

• Mali Mujo

I mene podsjeti ovolika prica o bubasvabama na nju, eh...

• Čiča Morada

Kad se pomene dzela i sperma u 2020. mora i kosmo jebiga

• Thilmo

Ja sam imao problema sa žutim mravima u stanu, tj cela zgrada. Baba neka usedelica imala botaničku baštu u stanu pa ih zapatila. A zgrada pored, koja se lepi sa našom, u potkrovlju se naselili golubovi a odmah posle i bubašvabe. Koje su počele da prelaze kod nas poatepeno.

Apokalipsa bato. Za mrave sam probao sve, one Raid kurce, i za bubašvabe smo stavljali neke kućice na požarnim od te druge zgrade. Ma limunada, ni da ih pipne.

Onda sretnem firmu koja to radi na visokom nivou, i pitam ljude šta da radim.

Kažu kesa vilotrina 10, deset litara dobiješ rastvora. Možeš u dvorište da prskaš jer ubija i muve i komarce.

Isprskamo obe zgrade sa jednom kesom, evo već par godina ni jedan od tih dosadnih insekata nije ni privirio.

• Thilmo

A dosta ljudi koje znam, su kupili to posle i svi me na slavu zovu. :)

• Grok`Grok

Јел' ти на славу носиш вино или кулен?

• Čiča Morada

Kaze ako pisas na mravinjak mravi snime film o genocidu

https://m.imdb.com/title/tt0120587/