- s
Dakle, šta je potrebno da sajt uradi kako bi se prilagodio političkoj situaciji u džemlji i kako da i mi postanemo politički podobni, slobodu govora smo sveli na incident, postere koji su pljuvali po SNS smo takođe dobrovoljno ukinuli, a reakcije za svaki slučaj, da li još možda da Vukajlijinu glavu zamenimo Vučićevom i sajt prekrečimo u partijske boje... Šta vi mislite
- М♦
Ja mislim da clanovi sajta treba da se udruze u nekom zajednickom projektu u cilju finansijskog bogacenja i jebanja
- s
Dovođenje botova na sajt je poslednja faza... A ja se slažem sa ukidanjem ovog sajta. Zapitajte se koliko niste jebali zbog boravka na njemu, koliko je trpela vaša porodica, zdravlje, finansije... Za vaše dobro- the end
- s
I zašto vas je uvek bila sramota da priznate da ste vukajlijaš prekiseli
- s
Uvek sam izbegavao ta druženja vukajlijaša i smatrao ih najnelordskijim iventom ikad, igde, jednostavno ne mogu da blejim sa Agilnim i da se pretvaram da je sve kul i u redu
- s
Negde sam video sliku vukajlijaša sa okupljanja, kao da su ih izvukli iz naprednog bot štaba
- s
To je nedemokratski, a šatro se zalažeš za democracy, jel te licemerju bombika nauchio?
- s
Ne možemo tako ako hoćemo u EU, pravnu državu i sve to
- b
da li je debil upravo napisao 6 postova zaredom?
- s
Zabranjivanjem tuđe slobode, rizikujemo da neko zabrani i našu.
- s
Vukajlija je od najslavnijeg sajta na ovim prostorima, spala na erishe i bombashe, Stratimir i dalje opstaje kao institucija, ali i on je na izdisaju
- s
Znam Sevaste, ali ovo nije sajt sportske žurnalistike, politički, bilo kakav... Već humor i satira. Zašto bi nekome to smetalo, zašto smo morali u politiku?
- s
Erisha vaskrsava sajt tako što otera svakog sa njega, mrš govance malo bezobrazno retardirano
- s
Rokao sam i rešetao ovde dok si bio u internet mudima ćaletovim
- s
Po 20 ljudi se odazove mom pozivu, tebe niko ne jebe dva posto
- s
D O M I N A C I J A
- s
Pre su odlazili zbog Rasnog, sad odlaze zbog Erishe
- s
Sevaste jesi video šta se botova registrovalo
- s
Sve su ti ono botovi tamo i ovi nalozi šatro AUTORA
- s
I bilo je vreme, ne može jedan internet sajt da pljuje režim neke države, to nije u redu. Ali zato mogu bombe u sred bela dana po prestonici kao da je Avganistan
- s
Ima logike. AVganistan
- s
Erisha se ubacio u bulgarian mod
- s
Što vređaš dečka sine jel ti dobro? Oš batina malo?
- s
Uvredio se sad zbog poređenja sa Rasnim, a ne kapira da su isti tip dabrovskog mozgića obojica.
- s
Nikad neću shvatiti ni oprostiti ono što su uradili Vukajliji... Zar nije moglo drugačije. Pravu istinu... Nikada nećemo saznati.