Sns je ustašoidna tvorevina
  • М♦

Marinika Tepić jebi me. Sedi mi na facu. Nabijaj mi pičku agresivno na usta. Dole bageristi i čekićari

• Скелетор

Samo je Džo bagerista

• dr .Vuk

marinika nije u tom fazonu, rekao bih, bas nekako umiljato deluje

• dr .Vuk

maestro budi tih ddos-ovace nas opet a posle nam nema spasa

• Cara™

Sns je prirodna evolucija ds-a.

Sve je isto samo feminizirani likovi bacaju hejt. Sve bi bilo ok ali samo da je malo finije.

• dr .Vuk

da oni bar nisu toliko bahati prostaci

• Cara™

Ds sns isti kurac. Nema lazi nema prevare.

• Š

Ae be caro lakše malo, jesu govna bili dsovci ali ovi si nemaju merku, baš se nameračili da opustoše ovu dolinu plača do maksimuma dok su tu i da odjebu negde kad završe.

• dr .Vuk

ne bi sns dosao da ovde nema ljudi koji za njih glasaju. svaki drugi listic ja se secam 2014. znao sam da je to kraj

• dr .Vuk

ja kad sam reko da sam glasao za dss ona seljanka glupa mi se smejala budala

• Cara™

Uvek je aktuelna vlast najgora.
    Koga danas iz ove pozicije nervira Nikolic, Tadic ili Kostunica. Nikog jer je dzvalavi u krupnom kadru.

• dr .Vuk

U kad kazes Tadic vec osecam smrad

• Cara™

Sns je stvoren uz pomoc ds i eu.
    Namestaju se svaki izbori kakvo kurcevo glasanje. Glasati samo znaci davati legitimitet propalom sistemu.

• dr .Vuk

Seti se recimo 2011, stvarno se zivelo u siromastvu i ljudi su s razlogom bili nezadovoljni

• dr .Vuk

Cinjenica da ko god moze bezi iz zemlje, i to uglavnom visoko kvalifikovani, dobro obrazovani i mladi. Ostace samo ko ne moze i starci.

• Cara™

Nije problem, zamenicemo populaciju migrantima. Problem solved

• Cara™

Sns cemo se resiti onda kada ekipa otkaze poslusnost svojim zapadnim gazdama.

Dok su njima dobri ima da cutimo i slusamo ili ce nam namestiti jos goru vlast, i bombardovanje ume da bude opcija.

• MM

RIP

Srbija

1804-2000

• Sevastokrator_95

Marinika Tepić jebi me. Sedi mi na facu. Nabijaj mi pičku agresivno na usta. Dole bageristi i čekićari

to je vise dijana hrkalovic ako cemo realno

• Cara™

Jbt seksipilna je za lestvicu iznad olje beckovic

• Sevastokrator_95

Jbt seksipilna je za lestvicu iznad olje beckovic

jes, ali olja ima ono:

https://vukajlija.com/nesto/504966

• Cara™

Velja ilic je rekao sustinu za beckovicku.

Da je malo lepsa...

• Cara™

Koji sns level ponasanja i gore.
    Da ne kazem radikalske fore

• Cara™

sutra studenti nastavljaju ispred generalštaba, nema laži nema prevare

https://pbs.twimg.com/media/G5a46irW8AEMgv7?format=jpg&name=small

• Cara™

minvajl uglješa smrdić napustio ćacilend kraj jednog štrajka gladju

• Cara™

inače ovi majmuni raspisali konkurs za dizajn za spomenik žrtvama nadstrešnice. Dobra prilika da se dodatno ugrade ćacijevci i naprave neku novu skaradu

• 6

Преседник се чуо са тим Угљешом и Дијаном и замолио их да престану са штрајком глађу, ето, уродило плодом за Угљешу.

• Cara™

lajv od generalstaba https://www.youtube.com/watch?v=68z4cBN8J4c

srećan dan pobede nad nato nacistima svima koji slave

• 6

На крају ћемо морати за свако дрво које буду хтели по парковима да посеку да протестујемо

• Cara™

prostor koji šiptarčina poklanja je daleko više od same zgrade generalštaba, bukv daje gracki kvart ješovanskim trampovim mejmunima

• melkijades

Generalštab čvorište čitave te okoline, sve povezano podzemnim tunelima.

• Cara™

lol, razlika izmedju demokrata i radikala je u zub dva ni manje ni vise

• 6

melkijades pre 2 sata

Generalštab čvorište čitave te okoline, sve povezano podzemnim tunelima.

Тое и Нецтор спомињо одавно, могуће је.

• 6

Тое ИНЖЕЊЕРИНГГГ

• Koveshi

"rođeni predsednik" - ovo ne može bolesnije

• Cara™

svi ovi lecici nikolici tadici vuÇici su od milosevica napravili el prezidentea dingospowa u ponasanju i opstoj kulturi

• melkijades

Sem Tadića, njega nije bilo transfer blama pogledati i poslušati, i poslati ga u svet da razgovara sa ljudima. Nije izgledao kao šimpanza u odelu već lep, zgodan, civilizovan i moderan predsednik jedne evropske zemlje. Kenjao mnogo ali umeo sastavi rečenicu, nije se prenemagao, uzdisao, jednom rečju bio tri klase iznad žvalave nakaze.

• Cara™

tadić je bio

L E P
    E
    P

osim toga krsio ustav isto ko i zvalavi onaj cvetkovic bio kafe kuvarica nebitniji od brnabe

• 6

Тадић није био токо хејтован коко заслужује јер у његово време од 2004 до 2012 није било мрежа као у периоду 2014-2025

• Cara™

evo tadic se lazno vacinisao za onu prvu svinjsku who plandemiju, zvuci poznato

https://youtu.be/VBujo5AQUSg

nista ne boli sta vam je...

a setimo se i tomice minstra

• 6

Ја кажем, да је било ИГ, ТикТока и Инстаграма, а тек Телеграма и то, па био би омраженији од овог данас.

• Cara™

da je bilo drustvenih mreza ne bi zvala ni dosao a g lepi bi pao tamo negde 2006. Ne bi bilo ni 5 soroš oktobra da je bilo drustvenih mreza

• 6

Па добро било је и у доба Тадића ФБа, иначе, Тадић још слободно шета улицама Србије!

• Cara™

ma bilo fb-a ljudi to koristili da slikaju šta su ručali i da se druye

nula politike bilo pristuno ljudi se pokovali ko mejmuni i otvarali retardirane grupe igrali retardirane igrice pet society i onaj farmville lol

• Cara™

trebalo je dosta vremena prođe da se formira nezavisna komuna željna slobodnog protoka informacija

• 6

И да сваки идиот направи налог свуда

• Cara™

pa napraveljni su razliciti kanali sad jos samo majmuni citaju novine/gledaju tv/otvaraju neki tamo klix da bi nesto saznali