- Š
Gospodine Ejdus jebao bih vam onu ćerku Vanju, imam li vaš blagoslov za tako nešto?
- јп
Sad saznajem, ha, pa naravno da se šćer pokojnog Ejdusa zove VANJA, tačno da ne znaš na slepo da li treba da se sastaneš sa neuspelom glumicom ili preuspelim narkomanom
- A
Srećem je svako veče, šeta kera na Tašmajdanu između 19 i 20h.
Ne biste je jebali.
- Š
daj adresu digo mi se
- DP
Ove godine u skafanderu opet čvariću se, kao i prošlog. Jedino što karam med sestre na reg bazi, pa je malo podnosljivije
- DP
Salim se naravno da ne karam jako sam profesionalan
- DP
A i kad bi probao nesto ne bi mi dale
- DP
A i kad bi mi dale ne bi mi se digo
- DP
A i da mi se digne premali je i nema sanse da bi dostigle vrhunac sa mnom
- DP
A i kad bi dostigle vrhunac, verovatno me nikad ne bi iskreno volele
- Š
Imaš ženu, ne smeš da pišeš takve stvari grešniče
- DP
Ona čita ovo
- DP
Moja supruga je cuvena christine sa vukajlije 2011
- Š
Ne znam dal je bag neki, al imaš ime i sliku nesmešnog manleta na profilu
- s
Albanija, zna se. Vec sam uplatio prvu ratu, drugu cu na ovih 30 evra, jos dve od 50 u junu, istovarim jos jedno 20 slepera do tad da imam za dzeparac i sve je uzalud ja isti sam ko pre
- s
Poenta je taj balans izmedju rada i odmora, mada ja vise volim da radim nego da odmaram jer sto vise radim vise mogu i da pojedem i popijem, masina radi. Inace nadam se skorom priznanju Kosova i ambasadi Kosova u Knez Mihajlovoj da bih izbegao kakve neprijatnosti dok setam po Dracu
- s
Naravno, hvala predsedniku Vucicu na ovih 30 evra svaki dinar u vreme ove korona krize zaista puno, puno znaci i, takodje treba ceniti brigu drzave o svojim gradjanima. A onima kojima to, to odbijaju da, da prihvate kao, kao cinjenicu, i koji se, koji se svinjski podlo rugaju predsednikovim, predsednikovim idejama treba, treba reci da, da je suocavanje sa istinom bolno ali lekovito
- DP
Moja supruga je cuvena dopia leonessa sa vukajlije 2011
- Š
Taj ustaša je zapata brt
- Š
čije su ovo sise okačio fade u čekaonici jednom https://imgur.com/G1lrFfO
- DP
To su moje dojke
- Š
lepe su