- _У ПИЧКУ!
- _
Мени ту смрди на кићење Јелке.

Виш, никако ми није јасно хејтовање Нове године и тотални ми је гејхипстерај оно "дан као и сваки други" просеравање. Не видим шта има лоше у томе да људи славе, шта има лоше у вишку позитивне атмосфере и масовног доброг расположења? Једино ме СТРАШНО смара то што ме милион пута дневно којекакве небитноће питају где ћу за НОВАКА. Није ми јасно који ће им курац та информација, кад их се дефинитивно не тиче и већина тих људи ме једва познаје и реално их заболе где ћу ја да идем и ЧЕМУ то ЗА НОВАКА, какав одвратан сленг, страшно!
ЧЕМУ то ЗА НОВАКА, какав одвратан сленг, страшно!Најодвратнији, слажем се.
Елем, ладно неки за Новака иду на Новака:
http://www.alo.rs/vesti/44563/Vece_s_Novakom__za_120_evrica- _
Немој тришо. Да се играју словеначког рулета, да бришу пенисе о завесе, да повраћају и кењају где стигну, да слушају звезде гранда и никлбек и да ти поломе радни сто.

uzmi im bar 300 jevreja..sta kurac, njih 50, to im je po 6 evra po coveku...ostaane im jos po 9 za klopu i pice...za 15 evrica provod do jaja...
vi ostali sto imate za flajku piva i kilo mesa dodjite kod mene...ne treba nikakva uplata...samo prijave na vreme, mogu da stane 40 ljudova, ostali ce morati u igraonicu, na strunjace i u lavirint...
- _
300 евра и две пијане средњошколке макар Тришо.
- _300 evra, dve pijane srednjoskolke i obavezan blajv....pa makar i od nekog deckica....
Испрси се Корнелије