Где ћете за Нову Годину?
  • Chule37

Класично глупаво питање ових дана... Молим што више спема, и осталих глупости... ако је срање тема, извињавам се модовима, и нека је одма бришу... Молим вас за што креативније одговоре, јер одлазак у клубу није довољно опасан провод, трололо....

• Hipnos

ако је срање тема, извињавам се модовима

Јесте.

• nem0

Што рече један мудар аутор:
    У ПИЧКУ!

• Chule37

Немо, врло креативно од њега...

• menijesamodosadno

Стан, мало друштво, девојчица, алкохол и музика.

• Warner von Latinsche

Неће изгледа бити Дугиног Посела у НС-у, стога ћу остати дома да гледам Курсаџије и бацам петарде с терасе. Породична идила!

• Радјард Куплунг

Ako skupim još ovoliko para kolko trenutno imam, neću ići nigde.

• Chule37

Радјард, брате тебе изгледа чека луд провод...

• _

У ПИЧКУ!

• ЏелА

Nova godina je za pičke.

• Izzie

Nova godina je za pičke.

• Chule37

Значи биће пички за нову годину? екстраааааааааа

• Јованча

menijesamodosadno
    Стан, мало друштво, девојчица, алкохол и музика.

како нам је суптилно рекао да има пичку и да ће да кара, лоллолоол

ја одох у женеву. 'оће неко?
    пиес: хотелчић женеву, лоолло
    ону праву нећу да видим бар још дес' година :Д

• Џими

како нам је суптилно рекао да има пичку и да ће да кара, лоллолоол

Meни ту мирише и на генгбенг.

• En_Dotter

А где ћете за светога Николу?

• _

Мени ту смрди на кићење Јелке.

• Триша

Нова Година... само за оне које имају стан и могу да јебу...
    И ко жели да ми види гајбу ?

• menijesamodosadno

рекао да има пичку

Зар мислиш да ћу Незаборавну ноћ тако јадно да проведем?

генгбенг

• Earthworm Jim

Виш, никако ми није јасно хејтовање Нове године и тотални ми је гејхипстерај оно "дан као и сваки други" просеравање. Не видим шта има лоше у томе да људи славе, шта има лоше у вишку позитивне атмосфере и масовног доброг расположења? Једино ме СТРАШНО смара то што ме милион пута дневно којекакве небитноће питају где ћу за НОВАКА. Није ми јасно који ће им курац та информација, кад их се дефинитивно не тиче и већина тих људи ме једва познаје и реално их заболе где ћу ја да идем и ЧЕМУ то ЗА НОВАКА, какав одвратан сленг, страшно!

• Chule37

Гамби, ако су женског пола можда желе нешто више, јер ипак то је луда новогодишња ноћ.... е ако су мушкарци, чувај се...

• Триша

Не стварно имам гајбу слободну, ко 'оће да слушамо ЦД-ове ?

• taedium_vitae

Kao i svaki drugi nejebač, kući ili negde gde ću bezuspešno pokušavati da prekinem nejebicu :)

• Chule37

Тришо, ја бих нешто више хахахаха

• javio

dodjite kod mene, ako nemate gde..prazna igraonica i kafic...ponesite pice i klopu, za sebe i toga koga dovedete...

jebaga, dosta od mene prostor...

• Џими

ЧЕМУ то ЗА НОВАКА, какав одвратан сленг, страшно!

Најодвратнији, слажем се.

Елем, ладно неки за Новака иду на Новака:
    http://www.alo.rs/vesti/44563/Vece_s_Novakom__za_120_evrica

• Триша

Итз а трап !
    Ај' зашто да не, само колико ће доћи људи ?

• cornelije

Мени је потребан празан стан, око 100 евра кирија за то вече а Тришићу? Реци адресу, ја сам озбиљан скроз. . . Квадратура и долази једно 50 људи може?

• Chule37

Радо би отишао у Ниш, ако је неко из Ниша, молим га да се јави... Али једино ми глупо немам ским, а Ниш ми је некако најдужи пут...

• _

Немој тришо. Да се играју словеначког рулета, да бришу пенисе о завесе, да повраћају и кењају где стигну, да слушају звезде гранда и никлбек и да ти поломе радни сто.

• Луди Чак

Немој тришо. Да се играју словеначког рулета, да бришу пенисе о завесе, да повраћају и кењају где стигну, да слушају звезде гранда и никлбек и да ти поломе радни сто.

+1 :)

• Chule37

Ајакс, а да узнемире комшије то си заборавиооо, то је највећи проблем, ово све друго се лако плати...

• cornelije

Па, што јес јес, биће сексачине, пегли, кењање и неће баш, звезде гранда јебига, то воле рибе, нико не би ни дошао, а у твоју собу стави пит була, неће нико смети да провири. Пиће ја обезбеђујем, ако оћеш 150? Аванс пола пола, а? Реци адресу, овима у школи сутра да изнесем план.

• javio

uzmi im bar 300 jevreja..sta kurac, njih 50, to im je po 6 evra po coveku...ostaane im jos po 9 za klopu i pice...za 15 evrica provod do jaja...

vi ostali sto imate za flajku piva i kilo mesa dodjite kod mene...ne treba nikakva uplata...samo prijave na vreme, mogu da stane 40 ljudova, ostali ce morati u igraonicu, na strunjace i u lavirint...

• cornelije

Ок, 250 то је последња цифра, ако је круг двојке онда 300 и дај руку! Али у великој сам фрци, ја то озбиљно, ипак си се рекламирао ко ти крив. . .Пиши у пвт

• Луди Чак

Koji krug dvojke, Triša ti je u Munze konza :)

• cornelije

Е и ја сам, који део царе? Тришо, жив ли си? Јел пролази петнаја туда?

• _

300 евра и две пијане средњошколке макар Тришо.

• Chule37

Цорнелије оће да буде фаца пред оратацима, жели да организује новогодишњу журку, помозите му људии...

• Луди Чак

300 евра и две пијане средњошколке макар Тришо.

Ja bih Trišo uzeo za 200 i da biraš prve dve koje se oleše :)

• javio

300 evra, dve pijane srednjoskolke i obavezan blajv....pa makar i od nekog deckica....

• .Vule

Ja ispod 300 ne bih razmisljao. Docek 2010. ja organizovao kod sestre u stanu, stoka mi upišala i ispovraćala ceo stan. Povraćka od crnog vina stigla čak do plafona. A bilo nas je samo 10...

• Луди Чак

Ja bih uzeo za 200, ali bih sedeo u ćošku sa sekirom, čisto iz fore :)

• _

300 evra, dve pijane srednjoskolke i obavezan blajv....pa makar i od nekog deckica....

Испрси се Корнелије

• Chule37

Ма доста је 250 евра, али да будеш и ти на журки, и да караш 2 пијане средњошколке, куш боље... мада 300 евра је 300 евра...

• Punjac

Treba okititi jelku sa buksnama i petardama hahahahaha

• javio

i vibratorima, kondomima...

da se odma da do znanja ribama da su dosle da budu jebene...

• Earthworm Jim

Луди Чак

Ja bih uzeo za 200, ali bih sedeo u ćošku sa sekirom, čisto iz fore :)

ЈА УМИРЕМ

• Триша

Сад гледам ово... корнелије из ког краја Мунзеа ја сам са Калварије ?

• Луди Чак

ЈА УМИРЕМ

Sad i ja. :)

• Chule37

А замисли трип, ти на журци и у ћошку лик са секиром хахахха, па нико не би смео да мрде а не да се исповраћа....