- s
Covece, sad su tinejdzeri generacije koje ni ne znaju za ovaj sajt, a kamo li da pamte postere, zasto zivis u proslosti?
- s
Ko nije dobar, bacamo ga svinjama
- s
Stavi ruku na Vukajlijin kovceg, pomoli se u sebi za pokoj njene duse i pomoli se za sve lutalice ovog sveta, za svakog bajkera na asfaltu, za dobre i lose, za andjele i bitange, za to da svaka dusa nadje spas, a onda tiho izadji, i idi svojim putem
- s
Untermens
- s
Shvati jbt. NEMA VISE. NEMA
- s
Bolje posteri i reakcije, nego kao po Mijanmaru da panduri pucaju u nas
- s
Ajde, reci cu vam... Evropska komisija za prosirenje je postavila uslov srpskim vlastima da se obrisu posteri i reakcije da bi mogli da otvorimo 26to poglavlje
- s
Mislim da je mnogo vazniji celokupni interes nacije od 5,5 miliona nego da tamo neki CICA MORADA mladji brat od CIKA BULJE pise "haha +" u komentarima ispod postera po ceo dan
- s
Ima i dece, koja nisu nista i nikome skrivila pa da se pate u ovoj septickoj jami od drzave, nemoj tako bas da gledas. Na nama je odgovornost za njihovu buducnost, a Vuciceva politika nas vodi prema jednoj sigurnoj i perspektivnoj drzavi u kojoj ce imati mogucnost da se izbore za sebe iskljucivo svojim radom i talentom, sto je dijametralna suprotnost vremenu u kome su polozaj, posao, mogucnosti da svoje ideje ostvaris, zavisili od toga koliko si politicki podoban i imas li dovoljno para da nekoga potkupis da bi dosao do svega sto sam naveo. Tako da, za 5 godina se vidimo u EU i tada ce te bas boleti kurac za postere kada budes imao platu od 800-900 evra i mogucnost da bez ogranicenja radis u bilo kojoj evropskoj drzavi ili da tamo poslujes, ili sta god da zelis da od svog zivota napravis.
- s
Srbija ce po prvi put u svojoj istoriji biti potpuno transparentna, pravna i demokratska drzava, u kojoj su korupcija, kriminal i nepotizam bilo koje vrste, potpuno iskorenjeni. Ne znam da li si svestan da ovo drustvo nikada pre nije dostiglo taj nivo
- s
Covece, do pre 10 godina, ovde su ubijani novinari, da li si svestan sta to znaci
- MM
Google Search prvo izađe posteri
- S
bilo koja tema postoji:
vukajlijasi:
Cica morada
Od moga kurca stradačiča morada
na moj se nabada - k
Evo i haiku
Čiča Morada
Usta praznijeh biti
Nikada nećeSve po PSu, 5-7-5.