- Š
Ne verujem da će iko da se self-doxxuje batke, + sam ružan ko đavo nema potrebe za ovim.
- DP
Bruh, bukvalno grad neću da odam u kom živim, kamoli sliku
- DP
Nepotrebno je zaista. I to nema veze s nekom self-concious spikom, pipav sam za lične podatke, bukvalno na viberu mi je slika nekog random pejzaža.
- DP
Nemam fb, al solidan trol :). A ovo za dr podatke, to se desilo u osetljivo vreme pandemije, i sad se kajem sto sam i to odao
- DP
A jbg, bio u crvenoj zoni, ispizdeo...
- DP
Mozemo evo smoklji da posaljemo penise, a on ce da postuje svaki, bez da se zna čiji je čiji, da ne bi nekog zezali.
- Š
Pošaljite mi svoje penise

Zadnjih par postova be like:
https://images.app.goo.gl/KEVamJLp53ug7FyE9- BV
Moze li slike cmarova pa taman zapata da pogleda nesto mi krvari (ponekad) a nemam hemoroide
- DP
Pa jedino da snimis unutrasnjost crijeva, a sumnjam da imas kameru za to lolo
- BV
Mogu da vam ponudim i sliku grla i krajnika
Meni deda imao rak grla a ja evo pusim po malo isto i generalno zadnjih par godina i kad nisam pusio i kad pusim uvek kasljucam tj "cistim grlo" ili kako se to vec zove i uvek mi se trazi gazirano da mi dere grlo ili cigara ja pusim nekako kroz grlo mozda i nepravilno al tako mi prija dal je psihicki problem ili realan ne znam - BV
Ma ja mislim da je to sto smirglam puno malo kane iz jedne tacke reko bi da je spolja al ko zna inace slabo varenje imam i planirao sam da dam govno na testiranje al nemam kao vremena
- BV
Mislim da je najrealnija opcija da svako uslika po jedan ili dva dela tela i da zapata da dijagnozu nakon primitka grand kafe 200gr na atresu. Ako se boji da podeli onda nek da od zenine firme adresu ili od smoklje pa smoklja nek salje njemu. Svi cemo se po malo upoznati zapata ce da dobije ponesto i na sve to ocuvacemo zdravlje a sta nam treba lepse pred novu godinu. Eto ko se slaze nek glasa za ovu inicijativu treba 3 glasa da se usvoji. Ja dajem prvi glas.
- ŠBergas Vintertom
a ja evo pusim po malo - BV
Dao sam im zicer a oni su kreativci
- Šja pusim nekako kroz grlo mozda i nepravilno
Traheotomija kurcem