Automatski ban za poster u posteru
  • Jericho

Ideja "poster u posteru" je bila originalna samo prvi put. Umesto "postera u posteru" svaki autor koji ima komentar moze da napise svoj komentar, kao sto se to radi sa definicijama. Zamislite kad bi umesto komentara na definicije svako stavljao svoju definiciju sa prethodnom u citatu?

Da skratim pricu, za SVAKI pokusaj postera u posteru - ban mesec dana. Bez izuzetka.

• zoki

podrzhavam u potpunosti!!!

• Socijala

Joj, nemoj baš mjesec dana. Nekad može da se napravi dobra fora, samo da se ne pretjeruje. Bojim se da ću pasti u iskušenje pa popiti ban, ali bar da ne bude dugo.
    U principu, glasam ZA ovaj prijedlog.

• En_Dotter

Џаба ти предлог када се већ тако ради. Нема шта да се гласа за, може само против јер је на снази.

• Jericho

Nije na snazi automatski ban, primenjuje se samo kad se izivljavaju sa vise postera u posteru u posteru u posteru u posteru.

• Млатони

Bleki počeo da deli trajne za mačku. Ako, tako i treba. Podržavam.

• majmunoliki

За то аутоматски бан ти треба неки софтвер за препознавање, који ем није јефтин, ем га је лако преварити и постоји могућност грешке. Ко се глупира, кад тад ће бити примећен и пријављен свеједно.

• Jericho

Kad kazem "automatski", mislim "po automatizmu". Predlog sam izneo bas zato sto se cesto desava fenomen "poster u posteru". Uvodjenjem bana za SVAKI pokusaj, ukida se i procenjivanje i balansiranje "a dobro, treci poster u posteru jos uvek nije spem". Ovo se tice svakog pokusaja, ne samo izdrkavanja sa 50 postera u posteru.

Ja licno nisam za trajni ban za ove fenomene, trajni ban je nesto sto bi trebalo davati samo za nekulturno ponasanje, ili visestruko povratnistvo prekrsaju.

• majmunoliki

Онда треба написати људима упутство за кроповање слике, а ови што се издркавају са тиме ионако бивају бановани.

• Jericho

Ako imas bolji komentar, ostavis ga u komentaru na taj poster. Ili okacis na istu sliku posle 10 dana, ne posle 3 sekunde. Ako ne umes da kropujes, ne kacis nista.
    AKO NEMAS SVOJU IDEJU ZA POSTER, NE KACIS NIKAD NISTA.

Prosto kao pasulj.

• Novak

Upravo sam hteo da otvorim ovu temu na forumu, kad sam video da me neko pretekao :)
    Dugo sam ovde član i nisam do sada pisao na forumu, ali kada sam video (odokativno) 50 postera u posteru morao sam da se oglasim. To (posteri u posteru) mi je oduzelo svaku volju da gledam dalje postere jer znam da ću naići na bar još 50 takvih, a najgore od svega je što ću svaki od njih morati da učitavam po najmanje par sekundi i pored njega na stranici imati još jedan - (eventualno) dva postera.

I ja predlažem da se ovakva ponašanja najstrožije kazne jer predstavljaju rad protiv sajta (teranje posetioca, zauzimanje sistemskih resursa...) i da u kažnjavanju nema izuzetka (osim naravno onih koji postave poster na kome se sva ta iživljavanja dešavaju)

edit:
    Zaboravih da kažem, mislim da bi do nekle problem rešilo uvođenje maksimalne dužine postera. Da recimo poster ne sme biti duži od (recimo) 800px i ukoliko jeste da se ili odbije ili promeni veličina postera na dozvoljenje piksele.

• МаријанаП

Већина постера у постеру је избрисана и аутори који буду наставили са тим ће заиста и бити аутоматски бановани.

• Korle

ja bih dodao da sam već 20-ak autora trajno banovao i pobrisao im po par najpopularnijih definicija, jer su nakon 3 javne opomene nastavili sa spamovanjem. Misllim da je dalja polemika suvišna. Hvala članovima koji podržavaju ovo.

• Џими

Другим речима: Чик нека неко проба сад да постави постер у постеру...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.