- A
Dragi Vukajlijaši i Vukajlijašice,
Mi smo tako malo većali i izvećali da se posteri koji su skrinšot vesti, a tekst postera zapravo predstavlja komentar na naslov, ili sadržaj vesti, VIŠE NE ODABIRAJU.
Ako vam se komentariše vest, nemojte se cimati da 'vatate skrinšot, kropujete, postavljate i objavljujete ovde, nego lepo i jednostavno, iskomentarišite vest na portalu na kojem ste je pronašli.
Takvi posteri ponekad nasmeju, ali su uglavnom nemaštoviti, neoriginalni, pa čak i kada je to nenamerno, ispostavi se da sličan komentar u 99% slučajeva postoji na samom portalu.
***Ideja postera je da uz sliku postavite zanimljiv tekst, a ne da uz tekst postavite tekst.***
Neće biti zabranjeno ovakve postere praviti, ako vam se baš prave, odabiru se, rekoh, ne nadajte, ali svakako kriterijum brisanja takvih postera biće znatno pooštren.
Pozz.
- A
Caro, za takve postere bi takođe trebalo da važi. Sve gde je umesto slike neki kucani tekst (sadržaj definicije, razlog bana, komentar na Fb, skrinšot sms prepiske), ne bi trebalo da predstavlja ideju za poster.
Okej mi je da se komentar postera oslanja na tekstualno u slučajevima gde je u pitanju tekst sa fotografije nekog neobičnog bilborda, pogrešno napisane table, imena artikla u prodavnici i slično.
- A
Direktore, ne zajebavaj, to je bio trol poster i naravno da je govno :)
- A
Odluka neće sa sobom povlačiti retroaktivno moderatorsko delovanje :)
- A
Spem stop, gej stop, osobe s nula postera stop :)

realno cara
i na forumu kida jedino
POSAO OD KUĆE
koga ovom prilikom pozdravljamop.s. ajd sad, kako ovom odoletei
http://www.alo.rs/vesti/politika/vlada-danas-krese-penzije-i-plate/68111
Elem na ovoj vesti video ovo jebem ti novinarstvo
http://www.alo.rs/v-i-p/estrada/rat-guza-cija-je-lepsa-severinina-ili-rozgina/68143
Odlično, ovu temu ionako neće videti više od 30% ljudi koji aktivno prave postere što znači da će sve više glava dolaziti u čekaonicu ili transferaonicu ko kako već voli da je zove sa lajnom ''Zašto su mi obrisuvali poster'' što praktično znači da će naša daun vojska da raste iz dana u dan. Koji crni dan, iz minut u minut.
- A
Poslali smo Uradu apdejt koji se pokreće čim ga otvori.
- A
Ma to čisto da obeshrabrimo posterdžije. Još uvek može stići do popularnih ako je stvarno dobra opaska.

Безвезе, нема потребе, јер ти коментаришеш појаву која је изашла у вестима, а не саму вест. Баш рестрикција без икакве потребе, јер је и коментар на кроповану вест врста сатире на ствари које се овде дешавају.
Шта треба, да се детаљно исприча нешто, да се то стави у постер, а онда да се испод напише нешто?

Kad vi javno, aj i ja cu javno.
Cemu koj kurac pravilo? Ako je poster glup nemojte da birate, ako je dobar birajte, al cemu pravilo (recimo meni) da ako je komentar na vest, da ne biram?
Pa i neka je komentar i tamo na sajtu... Ko da su posteri neki izvor kreativnosti i lucidnosti, pa sad ne sme da se ponavlja komentar nekog anonimusa sa B92. Odakle znas da taj anonimus nije i ovde autor koji je postavio poster?Suplje i nepotrebno pravilo i necu da ga postujem.
- A
Da ponovim...
sličan komentar u 99% slučajeva postoji na samom portaluNa poslednjoj strani odabranih postera su tri ovakva. Svaka vest ima gotovo identičan komentar na samom sajtu. Za jedan sam sigurno da je nenamerno sličan, ali ipak jeste. To ide u prilog tome da su ovakvi posteri nemaštoviti i svako ih može smisliti.
celt
Ko da su posteri neki izvor kreativnosti i lucidnostiBaš zato što nisu, hajde da uradimo nešto da opet budu, umesto da seremo. Posteri ovakvog tipa preljevaju, sa čime se složio i jedan od onih koji redovno pravi vrhunske postere, a slučajno mu je dobar deo sadržaja baš i ovog tipa.
I ne moraš ti, Celte, poštovati, ionako si tu uglavnom da se odjednom pojaviš i kažeš da nešto ne valja, a odsutan si kada diskutujemo o dobrim stranama ideje.
- AАлекс Андрос
Безвезе, нема потребе, јер ти коментаришеш појаву која је изашла у вестима, а не саму вест.Onda nađi dobru fotografiju koja oslikava vest. Ako je stvar aktuelna, ljudi će je povezati sa objavom iz medija. Čemu uzimanje teksta i smišljanje duhovitog odgovora? Glupo i prejednostavno, što dokazuju i prosečni komentatori na tim portalima, jer gotovo uvek imaju istu ideju kao i autor postera. Što pre kreiranja postera, što posle. Hajde da budemo kreativnije mesto od toga.
- AĐe celt bio?
Celtov algoritam ga alarmira o diskusiji tek kada se većina već složi.