Vukajlija talk show
  • DAiSHi

E ljudi moji da i ja malo doprinesem ovome sajtu.

Da otvorimo talk show? Što da ne?

Evo ovako. Na svakih nedelju dana pričamo, lupamo, raspravljamo o nekim stvarima koje se dešavaju kod nas, a i u svetu.

Teme koji su talk show ima će ovakav naslov:

Vukajlija talk show (episode #): tema o kojoj se raspravlja

Na ovoj temi šaljite predloge o čemu ćemo da pričamo, a da nije vezano za Vukajliju. Na primer: globalno zatopljavanje, kriza na bliskom istoku, George Bush je svinja i sl.

Najnovija vrsta neobaveznih ćaskanja VUKAJLIJA TALK SHOW je otvoren! (nadam se).

• dovlinhos

Neće to da funkcioniše ako ne prizovemo duh Minimaksa nekim vudu ritualom.

• Kurd

Treba nam krv Lepe Brene i stidne dlake Žike Obretkovića...

• moi-moi

(ja sam se čestito nasmejala, vako nisam od 1945!)

• dovlinhos

Ako se dodaju Big Laletovi opanci radi arome, možda čak i uspe. Pokušaću još večeras.

• Surovi

Samo nemojte zaboraviti dlaku sa jezika Žike seljaka... ipak je on magnet za publicitet.

• dovlinhos

Žika seljak nema dlake na jeziku. (Ali ima ovčiju vunu, to će poslužiti...)

• Surovi

To što nema dlake na jeziku potragu čini samo zanimljivijom, i finalni proizvd kvalitetnijim. Kruže priče da je Žika seljak jednom davno bio poprilično dlakavog jezika, te je zbog problema pri oralnom opštenju sa pripadnicama suprotnog pola rešio da ih(dlake) sastriže i sakrije na neko mračno mesto gde samo senke međusobno šapuću. Tako ćelovog jezika pustio je sebe u tv vode, gde smelo pokazuje svekolike fantastične mogućnosti svog "ćelavka" (od milja).

• brankaja

lako vam je za Zikine dlake a mislim da ce vam trebati i dlake chuck norrisa....e znaci odma propade talk show

• Cuko

av av av av av!!!

• Kurd

'aj čibe..!

• Hydrog3n Cyanide

Jbg, ovaj što je stvorio temu se više ne pojavljuje.

• Hydrog3n Cyanide

Svađa na netu je isto kao i tuča preko telefona.

• marijana_1994

Hmmm.....Ehe,ja samo da se javim...Kako glasi sl.tema?

• dl

Ja se slažem, gde god je kenjaža na vidiku ja sam ZA pogotovo kad se umeša Tihi, ne može da izađe na dobro :D

• psiXoo

ajde svi da se sprzimo sa malo kvalitetnog granja.....zemo?

• Hydrog3n Cyanide

Ja ću da budem SECURITY.

• psiXoo

e mogu ja da budem diler.....ulaznica za show?

• ~Artemida~

Ja cu da budem poznata doktorka-psiholog, koja ima objasnjenje za svaku pojavu i nastrano ponasanje gostiju show-a

• ~Artemida~

Ja sam popila prvu dozu kafe, tako da mogu odmah... Ali nema nas bas puno...

• Genesis

e a ko ce da nam bude "gospodja-dobro-veche", tzv. Milka Canic... znam da nije kviz, ali ne mozhe da shkodi... right?

• Kukuxumusu

damn it ja sam to sad htela da predlozhim...
    da budem Milka Canic....
    jest' da nisam neki supervizor ali mogu da posluzhim...:)

• Genesis

shto se mene tiche, nema problema...ali, opet, nisam ja neki faktor ovde...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.