Vukajlija talk show
  • Moćni Ming

Eh ljudi, daklem stvar je 'vaka...
    Neki od vukajlijaša su upoznati sa time da ja vikendom radim u jednom pabu u mom mestu, da ne iznosim detalje, zbog čega sam često bio sprečen da dolazim na okupljanja.
    Elem, gazda tog paba, inače mlađi, kul lik, me je jedared upitao zašto nisam radio u subotu i ja sam odgovrio da sam imao okupljanje sa ekipom sa Vukajlije. Bio je veoma iznenađen informacijom da sam ja deo sajta, kojeg je on veliki ljubitelj i na koji redovno dolazi u svojstvu gosta i posmatrača. Oduševila ga je činjenica da se mi često skupljamo i u lajferskom smislu, a najviše ga je zaintrigirala revija definicija o kojoj sam mu pričao i već sam mu u očima video razmišljanje "kako bi kul bilo kada bi te table sa definicijama bile na zidovima mog lokala". :) Kada je čuo da se mi stalno okupljamo bez razmišljanja mi je rekao da bi mnogo voleo kada bi se u njegovom pabu održao bilo kakav hepening vezan za Vukajliju. A onda je u nabrajanju raznih vidova zabave spomenuo nešto što me je fasciniralo. Talk show.
    U momentu mi je palo na pamet nekoliko definicija koje bih mogao da izdeklamujem publici putem mikrofona. Sadržaj našeg sajta je kao stvoren za sat i po, dva kvalitetnog talk show programa. Naravno za ovo bi nam bio potreban kaizenov blagoslov jer su te definicije njegove.
    Šta mislite o ovome, da li je izvodljivo da pored revije definicija dobijemo još jedan vid "lajferskog" hepeninga? Mislim da je itekako izvodljivo i da bismo uz malo truda mogli da izreklamiramo sajt u najboljem mogućem svetlu i da se pritom fantastično zabavimo...

• S

http://img717.imageshack.us/img717/9774/unledzav.png

Bilo bi kul...
    Samo, koje mesto je u pitanju? Koji grad?

• enemyofthefreeworld

Kao stand up komedija? Bilo bi ekstra, mada kontam da ne bi morale da budu defke, nego neko ko je od autora u tom fazonu izađe i priča, zabavlja :)

• Energija

Energija je za, ali numem to tako lepo da viknem ko Stefi!

• enemyofthefreeworld

Mada mogu i defke... Nudim svoju pomoć u ostvarivanju ove ideje :) ako treba :)

• Moćni Ming

Bilo bi kul...
    Samo, koje mesto je u pitanju? Koji grad?

Nova Pazova, izmeđ' Beograda i Sovog Nada... :)

• StrajaKg

E a je l mogu ja da budem narator? :)
    inače dobra ideja naravno, verujem da bi bilo hit među publikom.

• Moćni Ming

mada kontam da ne bi morale da budu defke

Pa, fora je u tome da budu defke... Drukčije to ne bi bio Vukajlija tok šou...

• Energija

Mada mogu i defke... Nudim svoju pomoć u ostvarivanju ove ideje :) ako treba :)

Takodje, a znaš da je moja pomoć krajnje genijalna!

• Мatriks

Nova Pazova, izmeđ' Beograda i Sovog Nada... :)

ZA! Omiljeno zbog mesta događaja. :)

Edit: Daću i ja svoj doprinos iako nisam dobar autor.

• Ј

Било би до јаја да изађе пред публику екипа са Јебања и да онда објасни целој кафани како се јебе. НАМА НЕ ТРЕБА МИКРОФОН!!

• Cara™

Балдур фон Јöгурт

Било би до јаја да изађе пред публику екипа са Јебања и да онда објасни целој кафани како се јебе. НАМА НЕ ТРЕБА МИКРОФОН!!

SRŽ!!!

• S

Može :)
    Reci vreme i kafić :)

• Moćni Ming

Mislim da je ideja krajnje originalna, zaista ne vidim da bi neko imao bilo šta protiv...
    Ono što bi trebalo da kreiramo je koncept po kome bi se šou održao. Ima li kakvih predloga? Možda ne bi bilo loše da svako ko želi da učestvuje napravi neku svoju priču sastavljenu od definicija, dizađe i izrecituje na svoj način. Neki drugi predlog?

• kaizen

Naravno za ovo bi nam bio potreban kaizenov blagoslov jer su te definicije njegove.

Imate moj blagoslov. Okupite se u miru.

• Cara™

Ja bi mogao da ispričam pričicu o TETRI, pandanu i ćili. Mogao bi da spomenem i kokosh i memije. VErujem da me niko ne bi kontao ali za sve postoji prvi put...

inače Ming, veoma zanimljiv predlog!

• Energija

Kaizene, a da svratiš i ti jednom?

Mislim da je ideja krajnje originalna, zaista ne vidim da bi neko imao bilo šta protiv...
    Ono što bi trebalo da kreiramo je koncept po kome bi se šou održao. Ima li kakvih predloga? Možda ne bi bilo loše da svako ko želi da učestvuje napravi neku svoju priču sastavljenu od definicija, dizađe i izrecituje. Neki drugi predlog?

Iako mnogo više volim individualno, nekako bi mi ovde draži bio grupnjak. Da nas nekoliko od defki napravi čitavu predstavu. Ono, da budu dialozi, ne monolozi. Da se pomučimo malo zajedno.

• Мatriks

Neki drugi predlog?

Da bude par podužih defki, ali za umiranje od smeha. Mislim da će se svi složiti sa tim...

• Moćni Ming

@Stefane
    Za vreme bi trebalo tek da se dogovorimo. Pub se zove "Two beers".

@Kaizene
    hvala za zvaničnu potvrdu. Možemo početi ozbiljne planove.

• jacka

E a je l mogu ja da budem narator? :)

Ti si ko stvoren, kontam! :))

No, ovo je kontam, kulje i od revije, kad je neki igrokaz u pitanju! Živa reč! :)

• Moćni Ming

nekako bi mi ovde draži bio grupnjak. Da nas nekoliko od defki napravi čitavu predstavu. Ono, da budu dialozi, ne monolozi. Da se pomučimo malo zajedno.

Ovo zvuči dobro, ali je tekođe i dosta zajebano. Za to bi nam trebalo uvežbavanje tj. probe. Teško je izvodljivo.

• Energija

Baš zato što je zajebano! Ajde, ajde, budi genijalan sa mnom! Ne mora to da bude odma sutra, al da ga odradimo nako...profi....da bude vr! Da zablistamo!
    Da budemo ZAJEBATI!

Mislim, sad zvučim jebem li ga kako, ali mrtva sam ozbiljna, baš bi bilo cool!

• S

Imate moj blagoslov. Okupite se u miru.

Pročitah "okupajte se u miru" :)

Inače, tu sam za šta god sam potreban, kao i moje glumačke i vokalne sposobnosti :)

• enemyofthefreeworld

A možda više delova, pa npr, neko da radi monolog nekih dugih a zanimljivih defki kao što je npr ona kako sakriti da si nevin ili brijanje u reklami, pa možemo i predstavu da organizujemo, i kao jedan deo da bude i segment kratkih fora tačnije defki.

• StrajaKg

Ti si ko stvoren, kontam! :))

Imam glas od Jacke, prvi sam dobio glas, dakle imamo pobednika! :)))

• Moćni Ming

Slažem se da ne mora da bude sutra, naprotiv... Mislim da će nam trebati par nedelja da se dobro organizujemo i utvrdimo tačan termin. Energijo, ti i ja zajedno. Ostali neka se dogovaraju kako će. Mislim da samo podvoje nije loše, jer što je više autora sve je teže za organizaciju izvođenja...

• Energija

Ja bih baš nako predstavu. Da izaberemo defke i napišemo scenario. Ne mora da bude klasična predstava, može manje više svako da priča svoju priču, ali da se sve nadovezuje. Nako, da bidne uokvireno. Ja bih se rado pobavila tim pisačkim delom, odnosno povezivanjem.

• StrajaKg

ljudi, kabare! :)

• Moćni Ming

Ja sam to zamislio što reče enemi više kao neku standup komediju. Da se obraćamo publici pitanjima "jeste li znali da..." ili "znate li kako..." i da govorimo nick autora čiju definiciju citiramo. Dakle, više onako dokumentarno... Bojim se da "predstavu" neće shvatiti...

• Energija

Slažem se da ne mora da bude sutra, naprotiv... Mislim da će nam trebati par nedelja da se dobro organizujemo i utvrdimo tačan termin. Energijo, ti i ja zajedno. Ostali neka se dogovaraju kako će. Mislim da samo podvoje nije loše, jer što je više autora sve je teže za organizaciju izvođenja...

Pristala!

judi, kabare! :)

Pa, mislim nije midžaba ova dama na avataru!

http://www.youtube.com/watch?v=moOamKxW844

• Energija

Bio, imam malo više stila!

• Moćni Ming

Imam glas od Jacke, prvi sam dobio glas, dakle imamo pobednika! :)))

Pa bilo bi glupo da se autor nambr 1 ne istakne na takvom događaju... :)

• Energija

Minže, imaš pvt, da pokažem ambiciju, haha!

• StrajaKg

Sad ozbiljno, ja bih stvarno došao, makar da vas gledam samo, ali mi je problem zbog ispita i sl.
    E i predlog, ako se realizuje obavezno da se snimi i uploaduje, da skinemo da gledamo, eto toliko bar možete. :)

• Ј

Може уз то да се организује и пригодни турнир у тетрису нашег детињства лолол КАКО ЈЕБЕНО МРЗИМ ТУ ДЕФИНИЦИЈУ!!

• Moćni Ming

E i predlog, ako se realizuje obavezno da se snimi i uploaduje, da skinemo da gledamo, eto toliko bar možete. :)

Će se potudimo, no problemo... Tebi bi iz KG-a bio poduži put...

• Cara™

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ja ne verujem kakav je ovaj video

ajao

kakav tetrablam

• Moćni Ming

neko da radi monolog nekih dugih a zanimljivih defki kao što je npr ona kako sakriti da si nevin ili brijanje u reklami, pa možemo i predstavu da organizujemo, i kao jedan deo da bude i segment kratkih fora tačnije defki.

Dobra ideja, samo predlažite... mislim da je dosta bitno da iznesemo spisak definicija koje želimo da citiramo, da se ne bismo ponavljali, jer bi bilo glupo da se jedna definicija prepričava više puta.

• Moćni Ming

КАКО ЈЕБЕНО МРЗИМ ТУ ДЕФИНИЦИЈУ!!

Upucaću lično onoga koji je bude prepričao...

• Energija

Kako red i zakon nalaže, počelo bi se pozdravom i to sa svima, ha!

http://vukajlija.com/red-i-zakon-na-selu/105459

• S

ahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahhahahahahhahahahahahha
    a id' u kurac bre :D

Ne, potpuno je suprotno. Imam jako dubok i muževan glas. :)

• dasisti

kad vidim stefana da okaci ovo, iz nekog razloga zamislim da ima ovakav glas

lololo
    иначе мало је срање идеја ал је до јаја... у принцпу...

• Мatriks

Ja sam to zamislio što reče enemi više kao neku standup komediju. Da se obraćamo publici pitanjima "jeste li znali da..." ili "znate li kako..." i da govorimo nick autora čiju definiciju citiramo. Dakle, više onako dokumentarno... Bojim se da "predstavu" neće shvatiti...

Možda se ja tripujem, ali meni to nekako zvuči kao da si napravio vic od defke ako staviš to za početak, a ovo za autore je odlično, samo da li da ih kažemo pre ili posle defke...

Kako ćemo odrediti ko će biti narator? Da li će to biti da neko stavi klip kako čita, recituje defke ili onako samo da ima neko ko će da čita?

Sad ozbiljno, ja bih stvarno došao, makar da vas gledam samo, ali mi je problem zbog ispita i sl.

Ko će biti kamerman?

Dobra ideja, samo predlažite... mislim da je dosta bitno da iznesemo spisak definicija koje želimo da citiramo, da se ne bismo ponavljali, jer bi bilo glupo da se jedna definicija prepričava više puta.

Može, ali kako? Da odabremo par njih da to urade i preko pvt-a ti pošalju one koje bi mogle?

Ova moja pitanja i to dolaze na red nakon detaljno utvrđenog plana kako će Talk Show da izgleda.

• Moćni Ming

Možda se ja tripujem, ali meni to nekako zvuči kao da si napravio vic od defke ako staviš to za početak, a ovo za autore je odlično, samo da li da ih kažemo pre ili posle defke...

Neće ispasti vic ukoliko pre ili posle nje navedemo ime autora. Npr. "Moja baba":
    - "Jedna od najpopularnijih definicija na Vukajliji se zove "moja baba". Naš autor Remorker je opisuje na sledeći način:" - prepričamo definiciju, pa npr. Energija i ja odglumimo primer. Na tu definiciju bismo samo nadovezivali ostale.
    Pretpostavljam da ne bi bilo loše da imamo jednog naratora koji bi objašnjavao suštinu definicije i dvoje, troje glumaca koji bi izvodili primer u definiciji.

Može, ali kako? Da odabremo par njih da to urade i preko pvt-a ti pošalju one koje bi mogle?

Ne, nego onaj ko ima nameru da učestvuje u šouu bi trebalo da na ovoj temi napiše spisak definicija koje želi da interpretira. Time ćemo eliminisati višak definicija, koje bismo eventualno ponavljali u toku večeri.

• Moćni Ming

Ne znam koliko su novi autori upućeni u "Vukajlija show time" Neše DeBelog na JuTjubu. Možda ne bi bilo loše nešto na tu foru...
    http://www.youtube.com/watch?v=ta2dfhHUzuA

• Natnat

Ovo je do jaja ideja i već vidim ludnicu u pabu...

• Мatriks

Super, a ovo na YT sam slučajno video i svidža mi se...

• Moćni Ming

Što se mene tiče, a nadam se da se slažete, mogli bi polako već da počnemo pripreme. Čitajte definicije i pokušajte da sklopite 20-30 definicija u jednu zanimljivu priču. Oni koji nemaju nameru da se eksponiraju mogu da pomognu tako što če na ovoj temi kačiti linkove zanimljivih i živopisnih definicija.
    Epic definicije koje su poznate isključivo nama MORAJU da isplivaju u javnost jer su to naravno i najzanimljivije najinformativnije defke. Znači, Dejan Cukić, spavanje, Močuga, ŠKK, i sl...