Svako dobro
  • Svakakva

Prvi put sam sad gledala , pa za ove dve epizode sto sam odgledala ono, ne mogu da kazem da su losi odrazdjeni a nisu bas ni ono vrhunski. Mozda dobiju buducnost ako ubace malo vise humora. Ili da se malo lepse cuje. Inace svidja mi se kako su pojedini detalji odradjeni ;) kao na primeru ova epizoda sa trafikom skandal,gloria :) mislim da su to detalji koji se najvise primete iako su veoma sitni.

• Svakakva

Haahahha , e ovo je dobro sa ``mladicem`` :D

• Дебилко и Моронко

Fora je:U slucaju nuzde pozvati dr Dabica.
    Valjda nesto i bude.

• l

ja njima predviđam budućnost! e sad, kakvu - to će tek da vidimo! (a mogu i prošlost da im predvidim!)

• Negroidno Govedo

Ja podržavam. Samo napred, iako nisam odgledao. Volim kad se ovako nešto pojavi u Srba.

• Dvajt

Prvi deo i nije nešto, ali drugi je do jaja. Bilo bi lepo da se ovo nastavi.

• Дебилко и Моронко

Da kad bi nastavili bilo bi ekstra.Konacno nesto da valj a da je nase.

Svetsko,a NASE! :)

• Џими

Ја мислим да је несадржајно и недуховито. Покушао сам да се насмејем, али ми није пошло за руком. Анимација је океј, али ликови су стравично ружни. Просто, да не добијеш жељу поново да погледаш.

И гласови су никакви. Глас у анимираном филму МОРА да буде упечатљив, да се памти. Исто важи и за стил причања ликова. То не сме да буде неки свакодневни глас попут овог/ових.

А и ово:

Ово је покушај да у Србији заживи анимирана серија

је тотално безвезе. Кад сами себе дефинишу као ''покушај'', како могу да очекују да успеју?

• Џими

Мислим, нисам хејтер, подржавам ангажман људи на оваквим стварима, али брате... Ово је туга.
    Кад сам прочитао оне коментаре на Јутјубу, стварно сам МНОГО више очекивао.

• Дебилко и Моронко

Dobro,to je tvoje licno misljenje.Ja sam reko da iznesete utiske a sad kakvi su oni...

• HajTilAjDaj

prosle godine su se svi lozili na ovo,meni nista posebno nije

• babojebac

Prvi deo-glup, drugi-mocan. Vidi se napredak. Jedva cekam treci deo ako ga bude uopste.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.