- BH
Ko bi rekao da StrajaKG može da mi bude inspiracija da otvorim temu na forumu, al onda, pravo niotkuda se pojavila njegova ingeniozna definicija dobro je i bukvalno promenila tok mog a verujem i vaših života. Od tog trenutka sam počeo svaki dan za svakakve trivijalne stvari da govorim "dobro je" i osećam se tako moćno. Dakle, pišemo potencijalne definicije na temu "dobro je" a najbolje opušteno mogu na naslovnu. Naravno, definicija mora da počne sa "Ono što..." inače je fejkerska.
Pa kaže:
Dobro je
Ono što pomisli riba kad skine gaće novom dečku i vidi da ovaj ima kurčinu od 23 santima.
Ono što je rekla zapisničarka kad je čula da je Peković povraćao po stolu zbog soka od jagode, pa je pomislila kako bi vonjalo da je jeo sardinu pre tekme.
Ono što je reko Stefan Kostić kad je video da je Peki razmodovan i da ima upražnjeno mesto u mod timu.
...
Gruvajte
- SDobro jeOno što pomislimo kada vidimo da Laza Lazarević pušta pacijente preko vikenda.
- BH
Ma ovde. Nije tema nedelje, nem pojma ni šta je to. :) Opušteno, zajebancija, a najbolji radovi mogu da postanu definicije i idu na naslovnu.
- SOno što je reko Stefan Kostić kad je video da je Peki razmodovan i da ima upražnjeno mesto u mod timu.
Čuj Peki. Pa još od Surovog se radujem svakom razmodovanju.
- BH
Sale, odlično :)
- BH
Dobro je!
Ono što sam vikao kad mi je mama brisala dupe kao klincu pa se zanese i raskrvari mi čmar.