Зашто свако ђубре смрди исто?
  • Mićko

Име теме. Елем, зашто свако ђубре органског порекла (не шут) смрди на онај исти, препознатљиви начин, небитно да ли је састављено од кора од банана, кора од сланине, јогурта, сира, остатака сарме, костију или чега већ? Озбиљно ме занима, није спем.

• riffraff

Не знам брате, вазда је и мене занимало. Ако неко зна нек нас просвијетли.

• mare maestro

Zbog raspadanja organskih supstanci u njemu.

• ЏелА

Ne seri, Mare? Nisam znao jebote, kakva genijalnost!

• Eclipse

ma kurac smrdi isto
    nema pojma
    zači smeće u kom je npr ostatak kiselog kupusa
    i smeće u kom su korice od npr kivija i banana ne može da srdi isto pa da ga jebeš
    al da smrdi smrdi :DDD

• crnigrujan

Stvarno nemate pojma :)

Trule šljive ne smrde skoro uopšte a od trulog krompira opadaju dlačice iz nosa.

• Радјард Куплунг

Немеш тај ђубар ође истоварат.

• mare maestro

Ja lepo rekoh, al' ajde... U pravu je i klipsi ka dkaže da ne smrde pampersi za babu od 90 godina i kora od banane isto.

• Makaronac

ostani đubre do kraja

• Хујо Смрад

Ne smrdi isto. Ne razumete se u smrad a serendate tu nešto!

• kostja

Eclipse

ma kurac smrdi isto

па, ваља га опрати, с времена на време...

не знам, мени су смрадови увек различити...кисо купус у смећу се осећа на кисо купус, леш у смећу се осећа на леш у смећу...

• Mićko

Јебемуматер костја, ја осетим кад је нешто доминантно, али кад прођеш поред своје канте и поред контиша, исто здиба, онако реско, ал' у исто време одвратно, знаш на шта мислим?

• Banini

Znam na šta misliš Mićko, Mare je u pravu. Skoro sam čitala da znoj smrdi jer "bakterije koje žive na našoj koži prde" pa ko bi ga znao...

I govno smrdi, al ne isto ono pijano posle šurnajes piva i ono nakon opstipacije ili suve 'rane.

Djubar smrdi. Wow!

• kostja

и то што кажеш...кад боље размислим, на пример све канте смрде слично, с тим да се издваја у свакој неки посебни смрад, који је јачи од других....

• BlackArrow

Smrdi prosek. Kao kad pomesas celu paletu boja dobices ljubicasto, tako i smece kad pomesas dobijes klasika smrad.

• Џимикс

Ја га пудеришем са пудер.

• Марко 

Najgore smrdi kad truli kora od pomorandze. Jednom me probudilo kolko je smrdelo, a kanta 5-6 metara od kreveta.

• Natnat

A kontejneri, leti na + 40, puni kora od lubenice? A?

• Šaban

zato što đubre ne zna za rasizam

• Радјард Куплунг

Najgore smrdi kad truli kora od pomorandze. Jednom me probudilo kolko je smrdelo, a kanta 5-6 metara od kreveta.

Улетела ми летос нека буба величине врапца у собу. И ајд, зајебах се, и папучом по њој. Кренуло да воња из бубе, глава ме заболела после 20 секунди, Охрида ми. Те коре су мала деца за бубу.

• Марко 

Охрида ми

OHRIDA TI?

Inace, najgori smrad sam osetio kad je moj pokojni deda strojio ovna pa mu se zagnojio racku i nateko, mozda 10 cm precnik. E, onaj gnoj sto smrdi, takav smrad niko nije osetio.

• YouCantHandleTheTruћ

Свако органско ђубре смрди исто, док свако неорганско смрди на свој начин.

• ZEROCOOL

neko se bas motao oko kontejnera i ometao penzionere i postene rome..

• paninaro

najgore smrde upotrijebljeni pampersi u kontejneru, ljeti, na preko 40 stepeni. jednom sam kopao po kontejneru i imao sam prilike da se uvjerim u to iz prve ruke.

• SnoopDoggyDogg

Zato što ako imaš u kesi banane, lubenice, i sarmu u crnoj kesi to se skupa zove djubar.
    U drugoj kesi imaš meso, viršle i krompir u crnoj kesi, onda se to isto zove djubre.
    Dakle: Djubre=djubre

• Ejdus

Bogami ne bih baš rekao da svako đubre smrdi isto. Ne znam gde si ti to njuškao, ali to uopšte nije tačno.

• Eru Ilúvatar

ne smrdi svako djubre isto
    najogavniji smrad u zivotu koji sam osetio je kad su ostale letos lignje neke ociscene na dnu kante u kesi nekoj
    i kesa se pokida i one ostanu jos duze na dnu kante i usmrde se, cela kanta se ucrva u nekim larvama blejala imam snimak negde
    a o smradu da ne pricam bukvalno povracam i perem onu kantu crevom

• DP

Hahah druže pa bacio bi kantu kupio bi novu nema šanseeee da bi je prao i širio ta govna još

• Eru Ilúvatar

ma kanta je ona ogromna zelena djubretarska bleji mi u dvoristu i onda kad se napuni odem do kontejnera i prevrnem je celu
    de cu opet to da kupujem mrzi me

• Јова

A što svaka apoteka miriše isto?
    I na šta ustvari miriše? Koji su to konkretno lijekovi i preparati koji joj najvećim dijelom daju taj karakteristični miris aporeke?
    I što uopšte miriši? Zar ne bi bilo logičnije da od tolike hemije vonja...

• Eru Ilúvatar

znam da bolnice mirisu zbog onih jakih sredstava za dezinfekciju mozda je slicno i u apoteci

• Bata Sale

To sto mirise po bolnicama je mesavina mirisa medicinskog benzina i asepsola.

Zena mi hemicar, pa smo se raspravljali sta je. Smuckala na poslu i donela mi uz reci "na, pomirisi stoko". Jeste to.

• krupovrbaski zmaj

najgori miris je onaj uzeglog starackog pazusnog znoja koji se pomijesa sa jeftinim dezodoransom.

• DP

Najgori je miris očaja koje samo žene mogu osetiti na muškarcu. Kolko god da si lep uspešan i namirisan ako osete da očajnički moras da ga udomiš, beže kao gazele

• Petar Pan Pezo$

siromasnim porodicama uglavnom isto smrdi u kuci, bas nekako specificno

• krupovrbaski zmaj

na trule priglavke i zemljani pod.

• Eru Ilúvatar

ovo takodje vazi i za navijace partizana

• krupovrbaski zmaj

po eni crkotina najjace smrdi.

neki kazu da ljudska smrdi jace od drugih, ali srecom nisam morao nikad iskusiti. to su mi pricali njih par koji idu cistiti stan nakon sto neko strune u njemu.

• Бадвајзер

То сам и ја чуо. Када је један човјек лежао мртав у стану неколико дана. Причају да не можеш ући од смрада.

• Бадвајзер

И трули кромпир баш смрди.