Predlog je da pored naslova definicije koja je čist sleng stoji oznaka "sleng", i da u tabu definicije(ili negde drugde) bude skup istih. Da li je definicija sleng ili ne određivali bi moderatori.
Eto palo mi tako nešto na pamet pošto vidim da se sajt predstavlja kao "rečnik slenga", a u novim definicijama ga je skoro nemoguće sresti.
Za i protiv. Što i što ne?
a u novim definicijama ga je skoro nemoguće sresti.Nije nemoguće, ali je teško svakako. Kad se takva jedna defka izbaci prođe nezapaženo. Tridesetak ocena u proseku. Eventualno par ljudi ima koji će je primetiti i u roku od odmah ide na 356tu stranicu i zdravo... Ja prva ne vidim pola, a hoću... a da listam 20 strana da nađe, takvih pet i poa načitam se gluposti, ne mogu brate... Mogu samo da obiđem par autora redom, što i radim, ali šta sa onima koje ne znam... Zato ti je ideja super.
Apsolutno ZA!

DObra predlog, mada sumnjam. Ne bih ja to tako etiketirao. Niko nije merodavan od nas da odlučuje šta je sleng a šta na primer, lokalizam, turcizam ili neka novokonponovana izreka, geg i slično. Jebiga.
Sajt je ovako ekstra. Čak ponekad izgleda kao da smo svi mi neki reperi koji bacaju neke rime i takmiče se ko će veći aplauz da dobije, isto tako je i sa definisanjem. Svako ima neki svoj fazon, poentu, ciljnu grupu....
SLeng je tu, i ostaće na sajtu.

Ја сам путпуно против! Мислим да треба да се оне друге етикетирају као несленг... То је лакше, него да се одреди шта је све сленг!
А и иначе сајт је "речник сленга" па би било мало глупо одвајати њега као мањину, иако то јесте. Може да се направи и једна страница која ће имати одабране сленг дефке... пошто вицеви иду на ону другу!
Професорка, реците Ви онда народу шта је то.и мене интересује... не зајебавам се
- N
ja ljudi znam sta je sleng. dobar kad ga cujem na ulici. Ove nus produkte i vuka sleng. Ja ne znam sta je to mada predpostavljam da je to produkt viiiiiiska vremena i hiperaktivnosti mozga. Urenbes kombinacija priblicno dzemu i majonezu namazanom na isto parce hleba. bljaks.
ja sam za tu oznaku. da ne citam gluposti!
ZA
nece proci nezapazeno.
Ти као да си модератор на фејсбуку...a?

celt
nema smisla ovo... definicija ako je dobra ona je dobra, pa bilo da definise sleng ili ne.
ako je losa ona je losa takodje bez obzira da li je sleng.Bože svašta, ništa slično nisam ni pomislio. I već sam to naglasio da ta oznaka ne bih kotirala neku def. kao dobru ili lošu, već prosto, kao definiciju slenga. Mislim dođe neko novi na sajt, pročita "vukajlija rečnik slenga", i onda među 100 definicija naleti na 3-4.
Niko nije merodavan od nas da odlučuje šta je sleng a šta na primer, lokalizam, turcizam ili neka novokonponovana izreka, geg i slično. Jebiga.Pa sad, ne bih se složila, može to da se odredi, mislim da smo manje-više svi kompetentni.
Međutim, mislim da takve separacije nisu potrebne na sajtu, moglo bi to da vodi onda do puča i do brisanja svega što NIJE sleng, jer se, jelte, ne slaže sa podnaslovom u logou.A u RL obično dobijem i neku kintu za to. :))

Lullaby
Međutim, mislim da takve separacije nisu potrebne na sajtu, moglo bi to da vodi onda do puča i do brisanja svega što NIJE sleng, jer se, jelte, ne slaže sa podnaslovom u logou.Ako misliš da postoji i najmanja mogućnost za ovako nešto, a ti briši ili zaključavaj temu. Ne vidim zašto bi se tako nešto desilo, al' ja sam ovde od juče. : )
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.