Stvarno su vam pederske fore, kako sad ovi drugi da otvore "Zvezda u Ligi Sampiona" ili "Zvezda u Evroligi". Politicki ste nekorektni, stidite se!
Sad kad je otisao Dule, narocito gubim volju da ih gledam - a skoro sam prestao da navijam za KK kad je Tomasevic presao iz Zvezde kod nas. Tesko je verovati da novi trener moze uliti igracima toliko samopouzdanja koliko je uspevao Dule, cak i kad bi bio istog kvaliteta (a nije).

Ja verujem da ćemo vremenom biti sve bolji. I svake prethodne godine, kad ode pola tima su ljudi mahom dizali ruke od njih, minimalna podrška, izgubimo jednu od zvezde, odma' je propala sezona. A na kraju, kad se igralo u Areni, nema mesta za sve.
Uostalom, sve i da ne bude kako smo navikli svih ovih godina, vreme je za uspostavljanje novog sistema. Bez Duleta. Ni ovo što smo postali poslednjih godina nije došlo preko noći, nego je rezultat dugogodišnjeg rada. Dajmo im vremena, pokazaće da vrede...
Teleoptik rusi redom.
Odlicna igra Dzavaija, pogadjali smo trojke u veoma bitnim trenucima, i ta serija od 9 promasenih trojki je nestala u najvaznijem trenutku.Malo su sudije vise svirale za goste, ali to sad nije bitno, bitno je da smo mi pobedili.
Ja mislim da bi trebao da daje vecu minutazu Klobucaru, i da u sledecoj utakmici ubaci onog crnca iz San Antonija, nemamo pravog keca, ne moze Lafajet celu utakmicu da igra.
Veseli i Djekic su se bas popravili i u napadu i u odbrani.
Napravise od mlitavog Djekica, igraca tvrdog kao stena u odbrani.
Jooooj koliko mi je drago da sam se zajebao oko pojačanja...Biće ovo opet dobar tim...Razveseliše me juče STRAŠNO!!! :-)
A Teleoptik, to je tek priča... Ne znam za vas, pratim Partizan redovno od 1992 godine, ali mislim da nikada nije imao bolje navijače nego što je u poslednjih par godina. Tolika bliskost sa igračima , tolika energija sa tribina... Jednostavno takva publika te natera da gineš na terenu, da igraš srcem. Možda nemamo kvalitet za Evropu , ali srcem sve nadoknadimo. Ljudi, pa mi POSRBIMO svakog stranca koji zaigra za nas. Toliko dobar osećaj da se svaki stranac oseća kao da je Grobar od malena, kao da je rastao u Srbiji uz Partizan...To je velika stvar koja se nigde ne može naći...
Поздрав Браћо Гробари.
Биће све добро, не брините. Ове године смо мало касније формирали екипу, па је неуиграна. Овај Гист ми делује одлично, мало опуштенији у одбрани али има да уништава у нападу када се скроз привикне на наш стил. Џаваји бећ игра добро и делује ми као да највише од странаца "осећа" Пионир. Лафајет се најлошије снашао за сада али имам неки осећај да кад крене, биће незаустављив. Од староседеоца Весели мора скроз у форму да се врати да би газили све.
Влада Јовановић је учио од најбољег и добар је тренер. Добар потез је што нису измишљали топлу воду него ставили човека који је био асистент Великог Дулета.
Ова победа у Пољској је веома значајна и мислим да овој екипи и Влади Јовановићу треба дати шансу. Мени у свакој новој утакмици изгледају све боље и боље.
Каха у Пиониру пада.
Гробари с' тобом све до победе...............
Odlicna utakmica, sa puno preokreta.
Ajd' prvo da krenemo od sudija, sudjenje je bilo srednje ocajno, sudili su nam svaki kontakt, a u nasu korist skoro nista, pogresili su u par bitnijih situacija, ali nema veze.
Igraci..Lafajet malo ima retardiran sut, morace mnogo da vezba, Gist nekad igra 1 na 1 tragikomicno, a nekad odigra dobro, Djekic je napredovao, Veseli i Dzavai ce morati vise da idu na snagu pod kosem.
Kecmana nisu htele trojke, ali zato je tu bio Bozic.
Klobucar je solidno igrao, kao i uvek.
Rasko Katic igra kvalitetno 1 na 1, veoma borbeno, sto bi se reklo, na masu.
Odbrana se nije ni igrala u prvoj cetvrtini, i u prvoj polovini zadnje cetvrtine.
Gist bi morao u nekim bitnijim situacijama da reaguje bolje, a ne da bude toliko sebican.
Igraci Kahe su se maltene setali na nasoj polovini.
Ali dobro, asd je sve to iza nas, vazno je da smo pobedili, i probudili se na vreme, razbili seriju 11:0, i preokrenuli rezultat.Navijanje je bilo odlicno, ali bi morali da vise malo pritiskaju sudiju, pri pogresnoj odluci.
Komentar gore. :)