Partizan u evroligi sezona 2010/11
  • dusan1001

Dakle počela je još jedna sezona evrolige ceo tim ukljucujuci i duleta se promenio ali su ambicije ostale manje više iste
    Dakle šta mislite koliko će vladi trebati da stekne autoritet kakav je dule imao i da li mislite da ce menjati onog lafeta

• Penzioner

Ono što sam do sada video nimalo mi se ne sviđa. Da je Dule tu, zakucavao bi ih sve redom posle onakve utakmice. Mislim da su se novajlije blago opustile. Ipak, uz pun Pionir , još jedno KVALITETNO pojačanje i malo sreće, možda i možemo u 2. krug. SVE OSTALO bilo bi ravno senzaciji.

• Dzankee

Mozda ?
    Prolazimo u 2.krug garant, odma ste poceli sa tim, cim Partizan izgubio u gostima...
    Pa pobede u gostima u evropskoj kosarci se veoma veoma retko desavaju...
    A i Zalgiris nije los....A Vlada ce nam pomoci da odemo u F4 !
    Pionir(Arena) sa Partizanom do pobede.

• Jericho

Stvarno su vam pederske fore, kako sad ovi drugi da otvore "Zvezda u Ligi Sampiona" ili "Zvezda u Evroligi". Politicki ste nekorektni, stidite se!

Sad kad je otisao Dule, narocito gubim volju da ih gledam - a skoro sam prestao da navijam za KK kad je Tomasevic presao iz Zvezde kod nas. Tesko je verovati da novi trener moze uliti igracima toliko samopouzdanja koliko je uspevao Dule, cak i kad bi bio istog kvaliteta (a nije).

• Dzankee

Otkud znas da nije ?

• Jericho

Veome bih voleo da gresim, i da sa novim trenerom osvojimo titulu evropskog sampiona! A da bi bio bar jednako dobar kao Dule, treba da udje u final four. Prosto ko pasulj.

• Dzankee

Videcemo.
    Realno ib bilo da raspicimo Himki u Pioniru.

• Penzioner

Dzankee budi realan, pa prsli smo od Budućnosti i Širokog...To se Duletu nikada ne bi desilo...Mada naravno, bodriću ih i kada gube. Osećaj navijanja na jugu i u Pioniru-NEPROCENLJIVO!

• Dzankee

Pricacamo posle tekme sa Himkijem...

• Penzioner

Ajd, ja bih voleo da nisam u pravu... Ovi nova pojačanja mi ne deluju kao pojačanja...

• dusan1001

evo dobili cedevitu sa 8 razlike dzavai pokazao da moze bolje
    nisam gledao jer nemam arenu ne znam sto su je ukinuli sa kablovse

• Nicklord

Ja sam gledao i izgledalo je mnogo bolje nego u prošloj utakmici. Džavai ih je pojeo sve, Kecman je vukao kad nas stižu, i amerikanac na pleju počinje da igra, Veseli igra odlično ali slobodna bacanja može da pogodi jedino slučajno...

• chupeee

Ja verujem da ćemo vremenom biti sve bolji. I svake prethodne godine, kad ode pola tima su ljudi mahom dizali ruke od njih, minimalna podrška, izgubimo jednu od zvezde, odma' je propala sezona. A na kraju, kad se igralo u Areni, nema mesta za sve.
    Uostalom, sve i da ne bude kako smo navikli svih ovih godina, vreme je za uspostavljanje novog sistema. Bez Duleta. Ni ovo što smo postali poslednjih godina nije došlo preko noći, nego je rezultat dugogodišnjeg rada. Dajmo im vremena, pokazaće da vrede...

• Penzioner

Čitao izveštaje, gledao snimke. Dobro je. Počinju da liče na tim. Solidna podrška u Pioniru. Crci počeli da zarađuju platu koju im dajemo!;-) Daće Bog da opet punimo "Arenu"...

• Nicklord

Potpisao je Gist! ! !
    Najzad četvorka!
    Koliko sam video na utakmicama je više timski igrač, ne daje mnogo koševa i nema mnogo skokova i asistencija, ali zato pravi prostor odlično čuva igrače.

• Penzioner

Ajd da vidimo i tog...Dugo smo ga čekali. Valjda vredi!

• dusan1001

Evo prve pobede u evroligi nismo dugo cekali

• Сигма

поз браћо гробари.
    Ето, прва победа, и надајмо се, једна од многих.
    такође разбили пролетер.
    Прошао је и Телеоптик :D

• Dzankee

Teleoptik rusi redom.
    Odlicna igra Dzavaija, pogadjali smo trojke u veoma bitnim trenucima, i ta serija od 9 promasenih trojki je nestala u najvaznijem trenutku.Malo su sudije vise svirale za goste, ali to sad nije bitno, bitno je da smo mi pobedili.
    Ja mislim da bi trebao da daje vecu minutazu Klobucaru, i da u sledecoj utakmici ubaci onog crnca iz San Antonija, nemamo pravog keca, ne moze Lafajet celu utakmicu da igra.
    Veseli i Djekic su se bas popravili i u napadu i u odbrani.
    Napravise od mlitavog Djekica, igraca tvrdog kao stena u odbrani.

• Nicklord

Ja imam utisak da je Lafajet samo čekao da pogodi trojku pa da krene da igra :D

• Penzioner

Jooooj koliko mi je drago da sam se zajebao oko pojačanja...Biće ovo opet dobar tim...Razveseliše me juče STRAŠNO!!! :-)
    A Teleoptik, to je tek priča... Ne znam za vas, pratim Partizan redovno od 1992 godine, ali mislim da nikada nije imao bolje navijače nego što je u poslednjih par godina. Tolika bliskost sa igračima , tolika energija sa tribina... Jednostavno takva publika te natera da gineš na terenu, da igraš srcem. Možda nemamo kvalitet za Evropu , ali srcem sve nadoknadimo. Ljudi, pa mi POSRBIMO svakog stranca koji zaigra za nas. Toliko dobar osećaj da se svaki stranac oseća kao da je Grobar od malena, kao da je rastao u Srbiji uz Partizan...To je velika stvar koja se nigde ne može naći...

• Nicklord

Baš kad ja odlučim da odem na neku utakmicu oni moraju da odigraju najgore :D

• Dzankee

Realno, procenat trojki je bio 2/100000
    U prvom puluvremenu, odbrana odlicna, napad 0.
    U drugom poluvremenu, odbrana ocajna, napad 0.
    Ipak je to nova ekipica, moraju da nauce da funkcionisu zajedno, a ne invidualno.

• Nicklord

Današnja igra je bila odlična. Gist skače metar i po, Lafajet počeo da se "dodaje", odbrana mnogo bolja...

• Dzankee

To sam hteo da kazem.

• arapeen

Поздрав Браћо Гробари.
    Биће све добро, не брините. Ове године смо мало касније формирали екипу, па је неуиграна. Овај Гист ми делује одлично, мало опуштенији у одбрани али има да уништава у нападу када се скроз привикне на наш стил. Џаваји бећ игра добро и делује ми као да највише од странаца "осећа" Пионир. Лафајет се најлошије снашао за сада али имам неки осећај да кад крене, биће незаустављив. Од староседеоца Весели мора скроз у форму да се врати да би газили све.
    Влада Јовановић је учио од најбољег и добар је тренер. Добар потез је што нису измишљали топлу воду него ставили човека који је био асистент Великог Дулета.
    Ова победа у Пољској је веома значајна и мислим да овој екипи и Влади Јовановићу треба дати шансу. Мени у свакој новој утакмици изгледају све боље и боље.
    Каха у Пиониру пада.
    Гробари с' тобом све до победе...............

• dusan1001

Šta mislite kako ce danas biti sa kahom jel ide neko od vas na utakmicu

• dusan1001

Sve cestitke partizanu jos jednom smo pokazali kako se igra kod kuce i da nikad ne odustajemo

• Dzankee

Ja bi voleo da idem, nego bi me izbacili.
    Na tekmi protiv Olimpijakosa, prosle godine, sam gadjao sudiju kljucevima i novcicima, hteli su da me izbace, zajedno sa jos nekima, a sudiji redovno jebem kevu :)

• Dzankee

Odlicna utakmica, sa puno preokreta.
    Ajd' prvo da krenemo od sudija, sudjenje je bilo srednje ocajno, sudili su nam svaki kontakt, a u nasu korist skoro nista, pogresili su u par bitnijih situacija, ali nema veze.
    Igraci..Lafajet malo ima retardiran sut, morace mnogo da vezba, Gist nekad igra 1 na 1 tragikomicno, a nekad odigra dobro, Djekic je napredovao, Veseli i Dzavai ce morati vise da idu na snagu pod kosem.
    Kecmana nisu htele trojke, ali zato je tu bio Bozic.
    Klobucar je solidno igrao, kao i uvek.
    Rasko Katic igra kvalitetno 1 na 1, veoma borbeno, sto bi se reklo, na masu.
    Odbrana se nije ni igrala u prvoj cetvrtini, i u prvoj polovini zadnje cetvrtine.
    Gist bi morao u nekim bitnijim situacijama da reaguje bolje, a ne da bude toliko sebican.
    Igraci Kahe su se maltene setali na nasoj polovini.
    Ali dobro, asd je sve to iza nas, vazno je da smo pobedili, i probudili se na vreme, razbili seriju 11:0, i preokrenuli rezultat.

Navijanje je bilo odlicno, ali bi morali da vise malo pritiskaju sudiju, pri pogresnoj odluci.
    Komentar gore. :)

• dusan1001

Ovi dušmani iz sbb-a ukinuli arenu jel zna neko link za partizan-zvezda

• Penzioner

Večeras idemo na pobedu! Nadam se još jednom slavlju u krcatom "Pioniru"

• .,.

Џони, ја сам ставио 50 јура на 2,70 на Жалгирис. Јебига, доста више са тим Партизаном у баскету :)

• Dzankee

E Dankane bacas pare u kantu.

JEBACEMO IH 20 RAZLIKE!

• .,.

Оћеш интерно? Да видим муда.

• Dzankee

Ja stavio 5 soma na Partizan, pre 5 minuta.

• .,.

Па могли смо без посредника :)

• Dzankee

Fajt'o bi se, al' mi leva ruka u gipsu.

• dusan1001

OVO NIJE ZANIMLJIVO DEREMO IH
    DANKANE PUKO SI

• Dzankee

Dankane bolje da si meni dao 50 evra, ja PROLAZIM
    .

Auu stizu nas polako.

• dusan1001

DZANKE ČASTI

• Dzankee

Idemo na VOPI SINE!

Dankan ESLIKER

• zoki

sve sto mogu da kazhem biche u sledechem redu...
    =]]]]]

• Cara™

sve sto mogu da kazhem biche u sledechem redu...
    =]]]]]

EpicLolzZz

• Skočimiš

Jebasmo ih po propisu.

IMA JEDAN TIM....

• L@ki

То је та магија Пионира.....

• Tulumbac

Drobnjak bio u autu.